Драшко Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Дал добисте некад неког "кеца" из нечега? Иако сам био вуковац у ОШ, сећам се неких кечева на контролним из математике у другом или трећем разреду. Нисам рекао мами за то али јој је моја другарица и симпатија уредно јавила, додуше та девојчица је данас једна лаф-жена и просто јој је то био један симпатичан гаф кад смо били деца Други кец је био много касније, 4. гимназије, филозофија, пок. наст. Драгана, надимак "Гуза", ми је залепила кеца јер кад ме је прозвала и поставила питање "филозофија и уметност" ја рекох како нисам буо ту прошли пут, међутим није упалило......није то изговор, бар нешто да кажем на тему итд... После сам имао 2 на полугођу из филозофије и на крају 3! Ипак ти кечеви дођу ко нека лепа сећања. Драгана Милошевић, verum est in beer, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Ја ћу морати да поставим тему "Петицу коју памтим" RYLAH, Sanja Т., Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 На музичком, основна школа... Ђуро, иако се не зовем тако, како се зове свеска у коју се пишу ноте? Нотес, професорице. Седи! Један! verum est in beer, Плутон, Deki992 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Средња школа, двочас енглеског - две јединице. Прва кечина оправдана, нисам превео лекцију за домаћи, а само мене је питала (мада стварно нико није превео, ал' волела је да иде кроз дневник како јој дође, и увек крене од мене). Други час, улази она и ја нисам био на свом месту већ сам се шеткао по учионици, и чим је закорачила унутра и видела ме да стојим, отворила дневник и армирала ону кечину са првог часа. Џабе сам се правдао да јој дајем почаст кад улази, не вреди. Све то због мајица Мегадет и Сепултура, ја кад вам кажем. sHa_sarcasticlol Драшко, bgpj, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 У седмом основне из матиша на писменом Оно правило кад се у загради мењају знакови тад ми није било јасно.Тек сам га сконтала у првом средње. Ау средњој бупне нам контролни из филозофије. verum est in beer, Богдан_, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Matematika druga godina ocene su bile 5, 1, 5, 1, 5, 1, 5, 2. Baš se sećam ove godine jer je nekako bila posebna što se matematike tiče. Deja Vu, Богдан_, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 У основној не могу да се сетим да ли је први кец био из математике или физичког, ако сам уопште добио икад кеца у основној (не знам ни сам). Чини ми се да сам добио из физичког јер сам се покачио са једним другом, а наставница је била мало надрндана, нова, није ме знала, а ја познат као најбољи ђак у школи, па је то веома веома увредило мој понос тад. ''Ееееј жено, ђе ћеш мени одликашу кркнути кеца, знаш ти ко сам ја?!'' Дакле био сам вуковац и штреберчина. У средњој је већ била друга прича, кечеве ко бомбоне добијао, матиш је доминирао у све 4 године. Богдан_, bgpj, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 14:31, Odahviing рече Matematika druga godina ocene su bile 5, 1, 5, 1, 5, 1, 5, 2. Baš se sećam ove godine jer je nekako bila posebna što se matematike tiče. Како си ово успео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Mislim da je bio 1. srednje, pismeni iz srpskog. Upisem prirodno matematicku gimnaziju, nikad ne buduci sklon pisanju, blagoglagoljivosti i filozofiranju i dobijemo temu Zvuci tisine. A alternativa je bila Reci iz osame. Napisao sam jedno 7 recenica i dobio Nedovoljno 1 Kasnije sam znao dobiti i 5 iz pismenog! Богдан_, verum est in beer, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 И ја сам у средњој добијао кечеве, тако да их памтим доста. То је било оно пубертет + инат. А у основној се не сећам кечева, бејах одликаш штоно се каже. Богдан_, Плутон, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 13:40, Драшко рече Дал добисте некад неког "кеца" из нечега?... Ипак ти кечеви дођу ко нека лепа сећања. Уф, из владања... Средња, "мали је грозан", ни сам не знам како сам то себи могао дозволити. И то годинама, тј. 4. Сад ме све нешто и блам кад се сетим. RYLAH and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 On 22. 10. 2014. at 14:34, Deja Vu рече Како си ово успео? lepo krenula školska godina kao i svak sada ću da učim i učim pratim na času dobijem 5, posle e sad sam dobio pet sad me boli uvo, malo ne dolazim na časove ništa ne spremam i naravno ništa ne znam, e onda bude priča a u jbt dobih 1 sada mora da se uči i onda dobijem 5 i tako u krug. Mada ni treća i ćetvrta nisu bile mnogo drugačije, al ije ova baš bila ono maestralna, samo mi ova dvojka zeznula stvari. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 Српски, средња школа, Дундо Мароје. Нисам хтео да га прочитам из принципа, а све и да сам хтео, могао нисам. Социологија и устав, средња школа. Све је тражио да се понови напамет, није чак ни синониме дозвољавао, само дословне реченице из књиге. Кад сам порастао, схватио сам колико је та школа са све оцењивањем једна безвезна институција. Извикана. Школа углавном нема везе са образовањем. Они који су образовани, образовани су упркос школи. Изузетак је кад ти се посрећи да добијеш неког сјајног наставника, који је начисто ван тих калупа. Имао сам пар таквих и они су ме нечему научили. Остало је било тотално губљење времена, не рачунајући наравно друштво, провале и извале. Плутон, RYLAH and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 А ја се баш тог дана инатила с филозофијом, као ма нећу да учим, уморна сам . Ми смо знали по пет часова узастопце да имамо хемију. Е, и доби га ја на брзину!) Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2014 E da i hemija, dva keca, priča ide ovako kontrolni dobijem ja 1 kao i 70-80% odeljenja i žena kao ajde neki popravni (inače oni svi kećevi završili u dnvniku) i sad ja seo naučio i odradim ja to sve. Proverim sa glavnim štreberom u odljenju rezultate i od 5 zadataka samo prvi i to polovinu jer je imao da se radi pod a i b nisam uradio isto kao i on. I sve ja super dobiću 4/5. I dođe kontrolna ona žena zvala sve da pogledaju zajedno kontrolni na sledećem času (verovatno nije stigla kući da pregleda) ovaj glavni štreber dobije 5 sve tačno ja ono sav srećan. Prozove mene pogleda prvi zadatak i kaže "Ovo pod a je tačno, ali ovo pod b nije, ja sam rekla da to mora da se zna, ovo je za jedan" "ALi uradio sam pod a, znam kako se radi u brzini sam pogrešio, a i ostali zadaci su mi tačni" "ne, ne ja sam rekla da ovo mora da se zna", i upisa mi žena još jednog keca u dnevnik iako sam imao 4,5 od 5 zadataka urađeno tačno. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука