Jump to content

Од Нове године Б92 одлази у историју

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

А Велика Србија?

Ха, па то је грешка у поставци.

Радикалци су мислили да се Велика Србија прави у Книну.

Требало им је 20 година да схвате да се заправо прави у Београду.

Јер тек кад средиш базу и почистиш ствари у својим редовима, можеш урадити нешто од тих већих планова.

Али пази, ово није мој закључак, ово је закључак једног француског новинара са прве бробене линије који је дословно рекао: Срби не могу победити у овоме рату, зато што је Београд против њих.

Човек је био у Босни на ратишту и извештавао са српске стране.

Подели на овим сајтовима

Ха, па то је грешка у поставци.

Радикалци су мислили да се Велика Србија прави у Книну.

Требало им је 20 година да схвате да се заправо прави у Београду.

Јер тек кад средиш базу и почистиш ствари у својим редовима, можеш урадити нешто од тих већих планова.

Али пази, ово није мој закључак, ово је закључак једног француског новинара са прве бробене линије који је дословно рекао: Срби не могу победити у овоме рату, зато што је Београд против њих.

Човек је био у Босни на ратишту и извештавао са српске стране.

Ко зна, можда је Вучић у ствари исценирао издају начела СРС како би могао да уведе ред у Београду (нпр. тренутно се бави овима са две функције). Мислим, зову га суперменом још од случаја Фекетић, а он чини све да се прикаже као Кларк Кент и у тајности припреми нови план за Велику Србију? Можда је све ово Шешељева идеја?

Подели на овим сајтовима

Jeл ти схваташ да сада немамо ниједну једину телевизију која ће да се бави неким другим углом посматрања на ствари? Да ће већина људи да добија само један угао, онај који им сервира власт (ко год био власт, не циљам само на Вучића није битно ко је власт)...

Ја контам да не волиш б92.... али не контам да ти је ок гашење могућности да грађани чују неки други угао...

Свако ко се образује или информише преко телевизије, у свим временима, имао је нереалну и сужену слику. 

Са друге стране, драго ми је, јер су ме много нервирали. Уствари, мислим да би требало иначе укинути информативне програме на нашим телевизијама, јер смо показали да не умемо да рукујемо тиме. Ни у прављењу другог образовног садржаја се и нисмо баш прославили. Много нам боље иду ове забавне емисије.

Б92 је имала потребе да постоји у одређеном периоду. Никада није ни била комерцијална, нити је остваривала реалне приходе, много је пара добијала из донација (званични њихови документи, нисам измислио ништа). Кад су пресушиле донације и буразерска намештања минутаже у рекламним терминима, Матић продо телевизију и узео добнре паре, заједно са још пар акционара. А Грк укапирао да му боље да направи још један Пинк. И шта је ту чудно или ненормално?

Колко видим, нико се посебно и не потреса због тог твог угла гледања, јер су на петицији успели да навашају тек неких 1.500 потписа.

А ево предлога свима који жале: Нек оснују свој сајт, свој Јутјуб канал, па на тржиште, брате. И ту могу да се наплате рекламе, само што ту нема намештања.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Свако ко се образује или информише преко телевизије, у свим временима, имао је нереалну и сужену слику. 

Па да, јер немамо телевизиј и јер их гасимо. Што је и проблем. До сад смо имали само две телевизије - за два угла. Сад имамо само једну.

Ја бих волео да имамо 5-6 телевизија... па да има 5-6 углова.

мени смањивање броја информативних телевизија никако није добра ствар.. 

Б92 је имала потребе да постоји у одређеном периоду. Никада није ни била комерцијална, нити је остваривала реалне приходе, много је пара добијала из донација (званични њихови документи, нисам измислио ништа). Кад су пресушиле донације и буразерска намештања минутаже у рекламним терминима, Матић продо телевизију и узео добнре паре, заједно са још пар акционара. А Грк укапирао да му боље да направи још један Пинк. И шта је ту чудно или ненормално?

Уопште не мислим на конкретно б92 него на генерално јадном медијском животу.... немамо ништа што би могло информисати људе који гледај усмо телевизије (старија популациј) 

Нестајање тог б92 је још једна ударац том медијском животу.. многи су готивили управо тај б92 јер је био неки други "угао" који може да се чује погледа...

А ево предлога свима који жале: Нек оснују свој сајт, свој Јутјуб канал, па на тржиште, брате. И ту могу да се наплате рекламе, само што ту нема намештања.

То је све супер, али шта је са старијом популацијом? Знам гомилу пољопривредника овде који нису гласали, а можда би гласали за неког да су чули двери, радуловића или неког мање позантог.. ког нису чули јер није било телевизија које су их заступале. 

Колико је компликовано и скупо добити националну фреквенцију?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па да, јер немамо телевизиј и јер их гасимо. Што је и проблем. До сад смо имали само две телевизије - за два угла. Сад имамо само једну. Ја бих волео да имамо 5-6 телевизија... па да има 5-6 углова. мени смањивање броја информативних телевизија никако није добра ствар.. 

Нисам причао само о Ср бији. И када си имао двадесет телевизија са националном фреквенцијом, опет си имао сужене видике ако си се информисао јеидно преко телевизије, па макар гледао и свих двадесет истовремено. Значи, гледај у исто време ЦНН, Фокс, НБЦ, АБЦ, ЦБС, и још шта год да ти падне на памет, и опет ћеш да будеш полуретардиран што се тиче многих ствари ако се ослањаш само на телевизије.

Колико је компликовано и скупо добити националну фреквенцију?

Толико да ни Немци нису успели да је добију са ТВ Нова. А није да нису лобирали, колко контам. Мада ће то сад дигитализација да обесмисли.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Vucic ima odlicnu PR sluzbu i savetnike ... Tacno zna sta srbi vole...

Malo jeftine patetike, malo busanja u prsa , malo laguckanja ...

Ima Vucic da nam vodi drzavu dve decenije minimum, kao Berluskoni u Irakiji ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Свако ко се образује или информише преко телевизије, у свим временима, имао је нереалну и сужену слику. Са друге стране, драго ми је, јер су ме много нервирали. Уствари, мислим да би требало иначе укинути информативне програме на нашим телевизијама, јер смо показали да не умемо да рукујемо тиме.

jnFXNzV.gif

Мени су ти b92 баш били занимљиви, фигуративно речено, наравно. Годинама. И гледам сад накупило ми се поприлично тих занимљивости.

yttli8w.gif

Скоро да ће ми недостајати.
Подели на овим сајтовима

Били су то краљеви неуролингвистичког програмирања (НЛП) ...мене су нервирали сви њихови спикери зато што су ме гледали тако да сам се осећао безвезе што им не верујем ништа...

После њих и ови на РТС су постали убеђивачи...

Подели на овим сајтовима

Нисам причао само о Ср бији. И када си имао двадесет телевизија са националном фреквенцијом, опет си имао сужене видике ако си се информисао јеидно преко телевизије, па макар гледао и свих двадесет истовремено. Значи, гледај у исто време ЦНН, Фокс, НБЦ, АБЦ, ЦБС, и још шта год да ти падне на памет, и опет ћеш да будеш полуретардиран што се тиче многих ствари ако се ослањаш само на телевизије.

Jeсте то тачно, међутим западњаци имају срећу па више имју корисник  кабловске телевзије... ја у принципу тв и не гледам, информишем се преко нета.

Подели на овим сајтовима

Vucic ima odlicnu PR sluzbu i savetnike ... Tacno zna sta srbi vole... Malo jeftine patetike, malo busanja u prsa , malo laguckanja ... Ima Vucic da nam vodi drzavu dve decenije minimum, kao Berluskoni u Irakiji ..

На исто је шешељ градио попуоарност са њим. 

Подели на овим сајтовима

Били су то краљеви неуролингвистичког програмирања (НЛП) ...мене су нервирали сви њихови спикери зато што су ме гледали тако да сам се осећао безвезе што им не верујем ништа...

После њих и ови на РТС су постали убеђивачи...

I ono kad podignu obrve ili se naljute kad nesto treba da istaknu u negativnom kontekstu :) Neki rekose da je to valjda BBC skola.

Подели на овим сајтовима

Ima Vucic da nam vodi drzavu dve decenije minimum, kao Berluskoni u Irakiji ..

Која је то земља? :)))

Подели на овим сајтовима

I ono kad podignu obrve ili se naljute kad nesto treba da istaknu u negativnom kontekstu :) Neki rekose da je to valjda BBC skola.

То је баш НЛП техника...практично ти урезује информацију и одмах ти каже како треба то да прихватиш и какав став да заузмеш...

Као и наглашавање цифри...кад је новац у питању одмах те испрограмира да се буниш...

Другар мој је то проучавао пре неких 6-7 година...одједном је био почео да на нама експериментише док нисмо сви приметили да прави лудачке гримасе, ко и они са вести... joooj

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...