Jump to content

Од Нове године Б92 одлази у историју

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Vidimo koliko b92 je kriticki imao osvrte protiv Vucica,zato nema mentalnog razgibavanja,utiska nedelje... pritom b92 nije ukinuo niko,vec je Veran Matic isti prodao,vlasnik ima pravo da odlucuje sta ce sa svojim da radi.

Inace b92 su televizijske zene u crnom. I drago mi je sto su ugaseni,ali ko sto rekoh odradili su dobar posao ocigledno i nema potrebe da vise rade to sto su radili.

Није битно ко су и шта су... ја не разумем да неко воли да гаси туђа мишљења са којима се не слаже. То шта је стварно било са б92 никад неће да знамо.

Ја бих волео да и твоји двераши и та екипа како је ти зовеш националиста добије легалну телевзију и медија. 

Мишљења су јако битна да би развијали критичку свест. Другачије не може. 

Дакле претварате ово у то "да ли је добро што је б92 угашен или не" па се онда сузите на идеју "њих финасирали странци, дакле не ваљају дакле добро је што је угашен" .... мени, кажем ти, то гледиште не иде у главу..треба нам што више медија и што више мишљења зарад развијања критичке мисли... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Мени је овде једна ствар јако занимљива. Са једне стране неки чланови овде кукају на вучића (Ђура и Милош и Барон) са друге стране радују се што је једини преостали медиј који је могао да шири критику тог истог Вучића угашен, под причом да шире антисрпство, да прави неку неуролигвистичко програмирање, да му командује циа....

Мени просто та логика не иде у главу.

Дакле радију се што тај исти вучић на кога кукају сада има још више медијске контроле него што је имао?

Је л може да ми објсните вашу логику?

(п.с. није битан вучић свако ко узјаше власт... вучић перић милић итд )

:)):))

Ko kuka na Vucica?

I odakle ti nebuloza da je on tu nesto kontrolise u medijima? Ako mislis na prazne price po forumu to se ne racuna...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Риха је на време отишла, сад је обогатила РТВ

Сви који су били "обавештени" су на време отишли на РТВ.

И сад им РТВ плаћа уредно плате и хонораре и шаље возила по њих за БГ у истој висини које су имали и на Б92, ал овај пут о трошку грађана Воше.

Ето ди су моји новци!

Подели на овим сајтовима

I odakle ti nebuloza da je on tu nesto kontrolise u medijima? Ako mislis na prazne price po forumu to se ne racuna...

Тако што живим у Србији а не у Италији, па видим шта се дешава.

Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Pa otisli su zato sto ovde jos imaju sta da pokvare i odrade :)

A Riha je mislim otisla na RTS. A Danica Vucenic je na RTV.

Јел се мени чини или већина подржаваоца ДС-а и те феле збрисала у РТВ? 

Подели на овим сајтовима

Јел се мени чини или већина подржаваоца ДС-а и те феле збрисала у РТВ? 

Pa moguce, zato sto je DS jos na vlasti u Vojvodini a oni upravljaju RTV-om. Ali nece jos dugo, iduce izbore SNS uzima 100% glasova na svim nivoima. Ima da bude i 100% izlaznost, kao u S. Koreji.

Подели на овим сајтовима

Цане брејкерс vs Ивана Константиновић & b92. "Нема везе, можеш да погрешиш још који пут. Ја сам толерантан"... :))

Подели на овим сајтовима

Цане брејкерс vs Ивана Константиновић & b92. "Нема везе, можеш да погрешиш још који пут. Ја сам толерантан"... :))

Beз оргазма молим. Нема оргазма. 

Подели на овим сајтовима

Pa moguce, zato sto je DS jos na vlasti u Vojvodini a oni upravljaju RTV-om. Ali nece jos dugo, iduce izbore SNS uzima 100% glasova na svim nivoima. Ima da bude i 100% izlaznost, kao u S. Koreji.

Тако се руше ДС аутономаши!

Нису они отишли на РТВ зато што је Дс тамо на власти, почели су они одлазити и док је ДС био у БГ на власти и Србији целој. Дакле немој да спинујеш.

Него су паметнији на време прешли на РТВ зато што је Б92 престао да финансира Сорош а потом га купио Грк и било им је јасно да те паре тамо више неће добити за своје емисије.

И иако је РТВ гледаност 70% мања него Б92 они су тражили исте плате и услове као и на Б92 и приде знам поуздано да по неке од њих шаљу лимузине за БГ да их доћерају  до новосадског студија.

У међувремену се десила та промена власти.

Значи њихов прелазак са променом власти нема везе.

Има везе само са парама и то сам лепо рекао.

Подели на овим сајтовима

Није битно ко су и шта су... ја не разумем да неко воли да гаси туђа мишљења са којима се не слаже. То шта је стварно било са б92 никад неће да знамо.

Ја бих волео да и твоји двераши и та екипа како је ти зовеш националиста добије легалну телевзију и медија. 

Мишљења су јако битна да би развијали критичку свест. Другачије не може. 

Дакле претварате ово у то "да ли је добро што је б92 угашен или не" па се онда сузите на идеју "њих финасирали странци, дакле не ваљају дакле добро је што је угашен" .... мени, кажем ти, то гледиште не иде у главу..треба нам што више медија и што више мишљења зарад развијања критичке мисли... 

Bratori moj o tome sta bi ti voleo govori onda kad su upali u stan odakle se emitovao radio Snaga naroda pod pricom da imaju dojavu da se tu nalazi droga i odneli i zaplenilu sve kompjutere,pa si tad pricao u fazonu nemaju dozvolu itd.

Dalje sto se tice B92 on nije nikakav bastion slobodarskog misljenja protiv Vucica jer da jeste Veran Matic ne bi ukinuo sve te emisije...b92 je kreirao politiku zena u crnom i slicnih spodoba i to je cinjenica...kao takav je dobro sto nece vise postojati. 

Danas nemas nekontrolisane medije,prema tome ta spika sto vise medija je nebulozna,ako se pod time podrazumeva ovo sto imamo danas,juce i verovatno sutra.

I nazalost b92 nije ugasen samo ce promeniti ime i preokrenuti se na zabavu,da je srece da je tako bilo oduvek. I jos nesto ti imas ford ja stvarno ne mogu tebi da kazem uzmi ford i ori njive ili prevozi prasice,jer je to tvoje i ti imas pravo da radis sa njim sta zelis,tako da ne vidim sta je problem ako Veran odluci da proda televiziju i da onda novi vlasnik za ono za sta je dao novac odluci sta ce sa njim,da li ce unistiti,baciti,njegova stvar.

Zalosno je samo sto niko jos nije ispitao kako je b92 dobio onoliku zgradu u elitnom delu Beograda po visestruko nizoj ceni.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Тако се руше ДС аутономаши!

Sta je SNS bolji od autonomasa? Ako mu kazu zapadni ambasadori: "Pravi autonomiju!" - ima da bude. Ne mogu da iskazem koliko mi je muka od SNS laznjaka koji su nezasluzeno dobili da vode ovu drzavu i upropaste je do kraja. 

Подели на овим сајтовима

Bratori moj o tome sta bi ti voleo govori onda kad su upali u stan odakle se emitovao radio Snaga naroda pod pricom da imaju dojavu da se tu nalazi droga i odneli i zaplenilu sve kompjutere,pa si tad pricao u fazonu nemaju dozvolu itd.

Братори, они су тада ширили лаж да им гасе интернет радио (што је била лаж) гасили су им пиратски радио. И тада јесам причао шта је било тачно, да су имали пиратски нелегални радио који су слали у етар.

Ја бих волео да имају своју легалну фреквенцију. А лаж нећу да им правдам зато што их је вучић напао и да жмурим на очигледну лагарију. То што си ти спреман да жмуриш на лаж и да шириш лажи јер су то твоје симпатизерске партије , то мој проблем није (крађа гласова једна лаж, укидање интер радија друга лаж)

.Dalje sto se tice B92 on nije nikakav bastion slobodarskog misljenja protiv Vucica jer da jeste Veran Matic ne bi ukinuo sve te emisije...b92 je kreirao politiku zena u crnom i slicnih spodoba i to je cinjenica...kao takav je dobro sto nece vise postojati. 

Ти и даље не капираш. Није битан бастион слободног мишљења да буде једна телевизија, него да имаш 50 телевизија од којих ће једна да подржава жене у црном, друга вучића трећа пајтића итд.... објективног медија и објективног новинара никад нећеш имати... људи су склони клањању оних са ким се слажу. Потребно је да се шире и сукобљавају идеје. И твоја и она коју ти зовеш анти српском и нека трећа и нека четврта. 

Б92 је до сада био једина телевизија де си могао чути неко друго мишљење.... дакле губи се свака медијска слобода.... и она минимална где смо  анти-србе и вас велико-србе, а ми који смо негде између нико нигде не може ни да чује ни да пусти. 

Подели на овим сајтовима

Da,imali su piratsku frekvenciju,a b92 ima piratsku zgradu koju su dobili na ustrb naroda Srbije da bi taj isti narod pljuvali. Molim te Milosavljevicu...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...