Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 @, Kažeš dobri moj Abu. Sigurna laž. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Kažeš dobri moj Abu. Sigurna laž. И ја сам то помислио ... рекох себи: па како је ова Петка света, а не зна да је само Један Добар?!?!?!?! Али ајде, жена је то ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Na koncu konca ti imas pravo. Jednog dana ce mi se kasti da sam bio mladjani orlic tetrebic koji je gubio vreme pokusavajuci da u suplju golublju glavu sipa makar malo pameti. Ништа необично, млађани орлић и млађани Млађони, и слични им младићи, кад се накупе мноштва непотребних инфомација (које чак и знањем називају) па кад се онда, по несрећи, млађани мозак прегреје, почне да цури на све стране... А рецимо да наш врли Млађони мало оде до шуме и сакупи нешто дрва за зиму, да се мало скине са интернета (главног извора сакупљача информација) а не да се овде хвали како му комшија поклонио дрва за зиму... боље би вам, а свакако и за здравље, корисније било, да мало скупите дрва за зиму него што овде паметујете и млатите младалачку празну сламу... гле само: млађани Орлић сакупио 11596, а Млађонију фали још неколико десетина да натовари 20 000 (словима: двадесет тисућа порука) само на овом форуму... које изгубљено време! Viktor Ljvovic, Млађони and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Ништа необично, млађани орлић и млађани Млађони, и слични им младићи, кад се накупе мноштва непотребних инфомација (које чак и знањем називају) па кад се онда, по несрећи, млађани мозак прегреје, почне да цури на све стране... А рецимо да наш врли Млађони мало оде до шуме и сакупи нешто дрва за зиму, да се мало скине са интернета (главног извора сакупљача информација) а не да се овде хвали како му комшија поклонио дрва за зиму... боље би вам, а свакако и за здравље, корисније било, да мало скупите дрва за зиму него што овде паметујете и млатите младалачку празну сламу... гле само: млађани Орлић сакупио 11596, а Млађонију фали још неколико десетина да натовари 20 000 (словима: двадесет тисућа порука) само на овом форуму... које изгубљено време! Vidite sva moja nedorasla bratijo koja jos Petar Panovski niste dorasli ozbiljnom i zrelom golubu ni u tako zrelim godinama vas ne napusta sujeta ma koja da ste ptica. Млађони and Golub је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Ништа необично, млађани орлић и млађани Млађони, и слични им младићи, кад се накупе мноштва непотребних инфомација (које чак и знањем називају) па кад се онда, по несрећи, млађани мозак прегреје, почне да цури на све стране... А рецимо да наш врли Млађони мало оде до шуме и сакупи нешто дрва за зиму, да се мало скине са интернета (главног извора сакупљача информација) а не да се овде хвали како му комшија поклонио дрва за зиму... боље би вам, а свакако и за здравље, корисније било, да мало скупите дрва за зиму него што овде паметујете и млатите младалачку празну сламу... гле само: млађани Орлић сакупио 11596, а Млађонију фали још неколико десетина да натовари 20 000 (словима: двадесет тисућа порука) само на овом форуму... које изгубљено време! Potpuno tacno! Pravi ocinski savet, Golube. zuti car, Suncokret54 and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Ништа необично, млађани орлић и млађани Млађони, и слични им младићи, кад се накупе мноштва непотребних инфомација (које чак и знањем називају) па кад се онда, по несрећи, млађани мозак прегреје, почне да цури на све стране... А рецимо да наш врли Млађони мало оде до шуме и сакупи нешто дрва за зиму, да се мало скине са интернета (главног извора сакупљача информација) а не да се овде хвали како му комшија поклонио дрва за зиму... боље би вам, а свакако и за здравље, корисније било, да мало скупите дрва за зиму него што овде паметујете и млатите младалачку празну сламу... гле само: млађани Орлић сакупио 11596, а Млађонију фали још неколико десетина да натовари 20 000 (словима: двадесет тисућа порука) само на овом форуму... које изгубљено време! Бураз, та количина пасивне агресије никако није здрава. Не знам шта је са људима који мисле да продају смиреност..... уствари су пуни пасивне агресије.... .... Potpuno tacno! Pravi ocinski savet, Golube. Хвала му! Ја знам да је он све то причао у најбољој намери! 100 %.... ти што ти причају очински у доброј намери.. су најопаснији... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Бураз, та количина пасивне агресије никако није здрава. Хоћеш да кажеш и да ти је комшија, недавно поклони колица пуна пасивне агресије, а теби се само на тренутак учинило да су то била дрва, док те млађани орлић није убедио да то нису дрва, већ пасивна-пословична-комшијска злоба и агресија? Ако ти није штогоћ јасно, једноставно изброј количину твојих порука на овом форуму и преброј дрва која си сакупио у шуми... па упореди! па ће ти се само касти... zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Хоћеш да кажеш и да ти је комшија, недавно поклони колица пуна пасивне агресије, а теби се само на тренутак учинило да су то била дрва, док те млађани орлић није убедио да то нису дрва, већ пасивна-пословична-комшијска злоба и агресија? Ако ти није штогоћ јасно, једноставно изброј количину твојих порука на овом форуму и преброј дрва која си сакупио у шуми... па упореди! па ће ти се само касти... Пребројао ? прво одакел теби право кад не знаш зашто ми је комшија поклонио колица дрва? Ево да ти објасним пошто си толико радознао.. кад смо ишли у шуму, ћале и ја, покварила нам се моторна тестера и пошто нисмо могли да поцепамо на ситније комаде стабла која смо нарезали, морао сам да позајмим једна колица, јер нисмо могли да поправимо моторну одмах. Јел ти сада јасно? И јел хоћеш да престанеш са тим подлим коришћењем неке ифнроамције коју сам ја изнео? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Пребројао ? прво одакел теби право да знаш зашто ми је комшија поклонио колица дрва? Ево да ти објасним пошто си толико радознао.. кад смо ишли у шуму, ћале и ја, покварила нам се моторна тестера и пошто нисмо могли да поцепамо на ситније комаде стабла која смо нарезали, морао сам да позајмим једна колица, јер нисмо могли да поправимо моторну одмах. Јел ти сада јасно? И јел хоћеш да престанеш са тим подлим коришћењем неке ифнроамције коју сам ја изнео? Или ћеш сада да повежеш моју покварену моторну са тиме што имам оволико порука на форуму. једино што ми се казало, јесте да имаш ниво безобралука који је прешишао и мене и орлића... Је си ли ти, благо мени, чуо за секиру? ''Мање дрвених порука, више дрва'', стара је интернетска пословица. zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Је си ли ти, благо мени, чуо за секиру? Је ли голубе.. очију ти ... как осекиром да поцепам дебло дугачко пет метра.. једно метар у пречнику .... Па ја да бијем тако јако, ја бих ишао у ринг да се бијем за паре.. Golub је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 А као дебло није имало гране? Немој, бре, да голубу причаш о дрвећу, деблу и гранама... то је моја територија! Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 А као дебло није имало гране? Немој, бре, да голубу причаш о дрвећу, деблу и гранама... то је моја територија! како да се грејем на грање црни голубе то је само за потпалу oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Molim vas, tema je Edi Marfi. Golub, Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 како да се грејем на грање црни голубе то је само за потпалу Ако је дебло дугачко 5. метара и толико дебело да се може пререзати само моторном тестером, засигурно је имало и дебљих грана,.. а не само за потпалу... Видиш, драги мој Млађони, како се губи видљивост од толике шуме... од толиких (непотребних) информација, (и порука), не виде се јасно ни гране, а камоли дебла, која се, бајДвеј, чине толико дебелим да им секира не може ништа (питам се питам, како су се скупљала дрва пре изума званог моторна тестера?) Шалу на страну, ако наставимо овако, ти ћеш натоварити 20 000 порука у твоја форумска колица, очас посла, и онда нема зиме... само погледаш у бројку и грејеш се све у 16. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука