RYLAH Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Свачија безбедност у Србији је угрожена. Колико нам само ту исту безбедност нарушава наша "народна милиција"? Пре пар месеци (још је било хладно) сам био жртва иживљавања и претресања аута и ранца, и џепова, доњег веша и контролисања телефона. Ранац је доживео нарочиту тортуру, одозго није био затворен јер сам носио икону. Ставио сам је у ранац да се не оштети, али авај, мирне руке "милиционера" су учиниле што су учиниле. Окренуо је ранац на доле очекујући "пакетиће", и икона је испала. Хтели и жену да ми претресају, али ту сам приговорио и успротивио се. Вероватно бих добио батине или лисице да претходно нису разбили икону, коју сам само превозио од тачке А до тачке Б. Презиме његово сам записао. Коме да се жалим и... Има ли сврхе?! Ово што сам написао и јесте и није директно повезано са темом, па ко како разуме. Ако си записао и име или број значке, има сврхе да га пријавиш служби која се тиме бави (мислим да је Унутрашња контрола, али нисам сигуран), а у исто време можеш да га тужиш да ти накнади сваку материјалну штету коју можеш да докажеш, типа ако си морао да платиш ти или неко други да ти се поправи икона. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ако си записао и име или број значке, има сврхе да га пријавиш служби која се тиме бави (мислим да је Унутрашња контрола, али нисам сигуран), а у исто време можеш да га тужиш да ти накнади сваку материјалну штету коју можеш да докажеш, типа ако си морао да платиш ти или неко други да ти се поправи икона. Записао сам његово име са плочице. Број значке нисам. Али сам убеђен да је прелако добио исту. Није тај "крварио" довољно за своју значку и своју униформу, него изгледа као да је добио на "дар". Колико је таквих који руше безбедност сваког грађанина, али и премијера или кога већ...? Икону сам превозио од иконописца до свештеника, дакле био сам само курир. Иконописац је поправио - одрадио о свом трошку. Али, небитно, да не гушимо тему непотребним стварима. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Pismo coveka ocevidca pokusaja "ugrozavanja" bezbednosti premijera Vucica,pa neka svako proceni u koju svrhu je medijski spin Postovani gospodine Dragas, Sad o tzv "atentatu". Juce, dakle petak, prepodne, vozio sam rodjake na VMA. Bilo nas je troje u kolima. BulevaromNeznanog Junaka (mislim da ta ide od onog kruznog toka gde zgrada Pinka, pa prema VMA), i koja se nastavlja kao Crnotravska. Ulica nije bila blokirana, mada je bilo dosta Policije, pa smo isli malo sporije, i nije bilo zastoja.Crna Skoda Superb, i za njom crni Audi 8, sa ukljucenim rotacijama, preticali su nas sve, (koji smo milili, da tako kazem) i to ne nekom suludom brzinom. (50tak km/h recimo). Negde, pre VMA, par stotina metara, odjednom, sa moje leve strane, dakle 10-15m recimo, dok su nas preticali, Skoda koci i staje, a Audi ne uspeva da zakoci na vreme, zbog malog rastojanja, i uz skripu kocnica, udara u zadnji deo Skode.Skodi skoro nikakva steta pozadi, Audiju se desna prednja strana, branik, far i hauba, zguzvali, ali do desnog prednjeg tocka recimo, ne vise, jer i brzina nije bila mnogo velika. Izlazi vozas Skode, okrece mobilni, i isto to radi neki kratkokosi koji iz Audija izasao sa strane suvozaca. Niti se raspravljaju, niti se pozdravljaju, nista, a i zasto bi kada su zajedno. Zbog zatamnjenih stakala se i ne vidi ko je u vozilu uopste. Nas komentar bio, Boze sta rade ove drzavne budale, mi iz dzepa treba da placamo njihovu bahatost i nepaznju. To sam i ispricao supruzi uvece, u stilu kakvi nepazljivi/bahati glupaci, tako nesto. Zasto Skoda stala, da li zbog neke prepreke na putu, ili je neko isao tj preticao iz suprotnog pravca, nisam obratio paznju, bice da je ovo drugo, ali verujte, nije me ni zanimalo mnogo, jer sam vec vidjao slicne scene, gde se vozila drzavne pratnje, sa malim rastojanjem, malo udare medjusobno. Poenta je da su oba vozila bila ZAJEDNO, i isli su ISTIM pravcem, Skoda prva, Audi drugi.(sa Vucicem kako kazu, ja od zatamnjenih stakala nisam video ko je u tom Audiju, a ni Skodi) Oba sa rotacijom, i nije bilo nikakve kolone, vec samo ta dva vozila. Ostala, ako su i bila u nekakvoj koloni, dosla su kasnije.Dakle, tipican spin, laz, medijska manipulacija psihoticnog nam Premijera. Na VMA smo ostali nekih 40min, izlazeci sa parkinga, Policija je zabranjivala skretanje levo u Crnotravsku, vec je samo pustala ka Banjici. Desetine ako ne stotinjak ljudi, vozaca, prolaznika, policajaca, videlo je ovo sto sam i ja video. Kako se ovakve lazi tako bezobzirno plasiraju, meni ipak nije jasno. Probao sam da ovo napisem i u komentarima u Blic-u, da sam video rodjenim ocima sta se dogodilo, i naravno da mi nisu objavili komentar. Vas ipak citaju, te eto istine, za neka buduca reagovanja. Srdacan Pozdrav i sve najbolje vam zelim, Stefan. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Ne znam, možda niste primetili, ali tekst sa početka teme je napisao Branko Dragaš kome je već dve godine unazad blog posvećen kritikovanju Vučića... Primetili smo. A jesi ti primetio kako je premieru Vučiću bezbednost ugrožena od samog početka njegovog dolaska na vlast. Doduše nikad nsimo bili sto posto sigurni jer je on to onako junački ponavljao sam pred kamerama ali onako sebi u bradu više da bi na kraju podigao visoko čelo i rekao kako ga neće niko uplašiti. Ono što je nejasno, to je da li je Vučić ugrožen zbog politike republike Srbije koju sprovodi ili zbog nekog ličnog konflikta,jer osim njega niko iz bezbednosnih službi se nije javno oglasio i rekao da postoje osnovane sumnje i pretnje koje ozbiljno narušavaju bezbednost prvog čoveka vlade republike Srbije. Mada slučajnosti su čudo pa sve dok premiera Vučića ne zaboli noga ne bi morao valjda da se plaši smrti. Ove stvari stvarno nisu u redu Srbija mora da zna istinu a ne da mi nagadjamo ovde kao baba vange. Šta je ovo ljudi? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Pismo coveka ocevidca pokusaja "ugrozavanja" bezbednosti premijera Vucica,pa neka svako proceni u koju svrhu je medijski spinЧекај, сад хоћеш да нам кажеш да би сви требало да поверујемо у причу анонимног Интернеташа? Шта ако тај спинује, пошто видим да речник баш и не бира, а да не причам о нелогичностима у његовој причи?Питај "Стефана" зашто истрагу води Војна полиција уместо регуларне, можда ће и имати одговор. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Значи како закључујем на основу писања појединих форумаша за безбедност Вучића је још рано бринути се - Ништа док не прошепа! Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Чекај, сад хоћеш да нам кажеш да би сви требало да поверујемо у причу анонимног Интернеташа? Шта ако тај спинује, пошто видим да речник баш и не бира, а да не причам о нелогичностима у његовој причи? Питај "Стефана" зашто истрагу води Војна полиција уместо регуларне, можда ће и имати одговор. Druze,zasto...evo zasto. Od dolaska Vucica na vlast pokusava svim silama da svoju popularnost zgrabi i ne pusta. Vucic nije politicar od juce niti se rodio 2012,vec ima dugacku karijeru. O Djindjicu je svasta pricao,svasta govorio,da ne izvlacim sad njegove izjave o njemu,kakav je mafijas i sl,medjutim od 2012 a pogotovo od dolaska i zvanicno na mesto premijera on menja kurs pa i o tome. Pa o Djindjicu hvalospevi,o njemu kao reformatoru,o tome kako Srbi ne vole dobre ljude i kako ubijaju one koji im dobro cine,pa malo neki citat i tako... Sa druge strane u medijima koji su pod direktnom kontrolom Vucica kao sto je npr Informer,Kurir...jednom nedeljno izlazi skoro kao feljton o tome da je premijeru ugrozena bezbednost. Te Vucica ce udaviti u poplavama,te Vucic izjavljuje mucnim glasom znam Srbi mi nece oprostiti,te znam Srbi su ovakve kao ja ne znam sta,te Vucicev brat,te skoda u koju je dakle udario premijerov audi a ne obrnuto,te Miskovic ce platiti ne znam sta,te ovaj te ona. Ta cela prica je tu u pokusaju da se ljudi Srbije koji znaju sta su prosli 2003 jednostavno da ih uhvati jeza i da na sav nacin cuvaju premijera od neke realne velike opasnosti,dok isti odradjuje posao...izdaja Kosmeta, gej parada,zaposljavanje stranackih kadrova,otpustanje nestranackih,javni dug sve veci,smanjivanje plata i penzija,cenzura... Setite se samo slucaja Vucicev brat,dakle prve informacije su bile da je neko uhapsen jer je drsko hteo preko kordona da predje ulicu,pretnjama,vredjanjem policije i zandarmerija naravno reaguje kao sto i reaguje u 95% slucajeva prekoracenjem ovlascenja i brutalno...na kraju su svu tu pricu mediji povukli i premijer je u nedelju u 15h napravio veliku konferenciju gde je pricao o tom dogadjaju,kao eto gresi policija,moji su bili ok ali ovi prekoracili ovlascenje,niko ih nece goniti,razume ih bla bla... Posle sat vremena u medijima pod kontrolom Vucica se objavljuju price o tome kako je njegov brat prebijen zato sto je Vucic,kako je to atak na premijera,kako je to poruka za njega...dakle iz iste kuhinje dve price. Prema tome,opasnosti mozda i postoji,koliko realne ne znam,ali ovo je toliko perfidno i jadno da nemam reci... kao sto je perfidno i jadno ona prica Vucica kako on ne zeli obezbedjenje,kako ide sam kuci,kako ga ne prati niko od obezbedjenja,a onda se ispostavi ne da ima on,nego mu ima i uza i sira porodica. Seticete se da je u svakom bitnom intervjuu Vucic naglasio da ga niko ne cuva,ako je tu lagao,sto ne bi lagao i sad? Naravno on se oko ovih stvari ne oglasava licno osim ako hoce da pokaze sirinu i visinu duse "prastam" i slicno,ali zato njegovi mediji odradjuju posao. Млађони, Volim_Sina_Bozjeg, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 I drugo taj anonimni ocevidac je koliko znam dao i svoje podatke koji iz razumljivih razloga nisu objavljeni,pa ako je lazov eto neka ga Vucic uhapsi sto siri dezinformacije,hapseni su ljudi i za manje stvari. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Prema tome,opasnosti mozda i postoji,koliko realne ne znam,ali ovo je toliko perfidno i jadno da nemam reci... kao sto je perfidno i jadno ona prica Vucica kako on ne zeli obezbedjenje,kako ide sam kuci,kako ga ne prati niko od obezbedjenja,a onda se ispostavi ne da ima on,nego mu ima i uza i sira porodica. Seticete se da je u svakom bitnom intervjuu Vucic naglasio da ga niko ne cuva,ako je tu lagao,sto ne bi lagao i . Perfidno i jadno skoro kao pokusaj DS i SAD ambasade sa "atentatom" na tadica ... Ovi baremne lazu da ne znaju ko je poput DS-a onomad... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Naravno da jeste i to...to niko ne spori,ali Vucic do sad to mnogo gore radi i mnogo jadnije. A sve je pocelo od severa Kosmeta i to na pocetku vladavine kad su njegovi mediji pricali o tome da dss i radikali spremaju njegov linc tamo. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Setite se samo slucaja Vucicev brat Ајде да се сетимо случаја Вучићев брат... Испребијан је крвнички брат премијера земље, коме су у пратњи били четири припадника елитне војне антитерористичке јединице, који су се сви уредно легитимисали, и за које је полиција знала кога бије. Крвнички. Тешко да има места случајностима. dakle prve informacije su bile da je neko uhapsen jer je drsko hteo preko kordona da predje ulicu,pretnjama,vredjanjem policije Помешао си. Ово се односило на групу радикала, која је каменовала полицију и Жандармерију, а која је, након пола сата, пуштена да прође до Храма. Prema tome,opasnosti mozda i postoji,koliko realne ne znam,ali ovo je toliko perfidno i jadno da nemam reci... Јесте перфидно и јесте јадно. Јер коментар оног "Стефана" нит одговара званичном полицијском извештају, чији су делови објављени у медијима, нити нам каже због чега полиција не обавља истражне радње, него Војна полиција. I drugo taj anonimni ocevidac je koliko znam dao i svoje podatke koji iz razumljivih razloga nisu objavljeni Тешко. Све те велике патриоте и борци за Србију без тираније и Војводу на власти остављају лажне податке. А колко сад видим, Драгаш је на овој страници затворио коментаре, вероватно због количине таквих глупости са обе стране, па не знам кад га баш закачи. Ил си имао много среће да баш тад закачиш баш тај коментар, ил се зовеш Стефан, макар на Интернетима. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ne,mediji blic,telegraf,b92 pa cak i Lukoviceve e-novine su 10 minuta posle tog dogadjaja izvestavali sa lica mesta da je grupa protivnika parade pokusala da probije kordon,da su vredjali i napali policiju...sve te vesti su kasnije "izbacene" sa sajtova kad se saznalo da je u pitanju Vucicev brat. Sto se tice legitimisanja,ti verujes da su se oni prvo legitimisali? to sto ti verujes i sto su tako mediji objavili ne znaci da je to istina,mozda i jeste,ali mi to ne znamo,samo cisto sumnjam da se neko legitimisao kao Vucicev brat i da ga je onda policija umlatila,mislim...i to govorimo o zemlji Srbiji i o Vucicu koji je jos 2012 zauzeo sve bezbednosne strukture u zemlji.U 15h policija je samo radila svoj posao,bili su nervoznija,moj brat i ja necemo reagovati,oprastamo policiji,nema mesta za druge price...u 16h svi Vucicevi mediji u glas poruka premijeru,policajci tukli zato sto je Vucic,pretnja premijeru.... Takodje ne znam gde su zatvoreni komentari i sta je cudno da sam ja zakacio taj komentar ako on stoji na zvanicnoj stranici Dragasa na internetu sa otvorenom mogucnoscu komentarisanja?! https://www.facebook.com/branko.dragas?fref=ts Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Inace preporuka za blog Predraga Popovica,u pitanju je covek koji je bio glavni urednik Vuciceve "Pravde" i koji je nekoliko godina bio njegov najblizi saradnik i jeda od boljih prijatelja,razoblicio je svaku njegovu laz,svaki njegov postupak. A ne moze mu niko pripisati ni da je radikal,ni da je demokrata,ni desnicar,ni levicar,zagovornik je ukidanja stranaka i neizlaska na izbore. Jedan od blogova "Kako je Vucic preziveo prvih 8.677 nepostojecih atentanta" inace tekst koji je pisan pre godinu i po dana,aktuelniji danas vise no ikada. http://predragpopovic.wordpress.com/2013/08/25/kako-je-vucic-preziveo-prvih-8-677-nepostojecih-atentata/ Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Milosev stav mi ima najvise smisla. Jedini je argumentovan.. i to dobro xD Sto me vraca na moje pitanje. Koji bi bio motiv atentata? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ајде да се сетимо случаја Вучићев брат... Испребијан је крвнички брат премијера земље, коме су у пратњи били четири припадника елитне војне антитерористичке јединице, који су се сви уредно легитимисали, и за које је полиција знала кога бије. Крвнички. Тешко да има места случајностима. Сви ови полицајци које ја знам, а знам их једно пет шест по фејсбуку и једно десетак овако уживо круже причу како жандари нису знали ко је у питању и да су их прогурали и прошли бахато без икаког легитимисања. Друго, мислим да нису толико луди да ће д бију премијеровог брата и колеге тек онако. Сви су добили отказе, чему тај ризик?! треће, јасно се на снимку види када онај најкрупнији из обезбеђења извадио значку и држи је у руци да их не туку више - дакле сигурно их нису легитимисали нити су их тукли - а знали су ко је у питању. -Владимир- and feeble је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука