Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Значи како закључујем на основу писања појединих форумаша за безбедност Вучића је још рано бринути се - Ништа док не прошепа! Naravno ako tu dodaš ozbiljnost situacije i revolt da se sam predsednik vlade republike Srbije ne ponaša odgovorno.Revolt je usmeren na situaciju koju je pokojni premier djindjić doživeo od Tome Nikolića,pa valjda i dok Vučić ne prošepa nema straha od smrti!!! Čudi me da ti kao ozbiljan čovek možeš toliko zloupotrebiti moje reči ali to mi je manje bitno od onoga da i ti kao ozbiljan čovek dobro znaš kakvi mračni talasi bi se nadvili nad Srbijom da ponovo premier zemlje bude ne daj Bože ubijen. Čudno mi je i to da takvu situaciju Vučić u nekoliko navrata kao balavac upotrebi u svrhu ične promocije. Ja tebe Željko poštujem,eto toliko od mene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Inace preporuka za blog Predraga Popovica,u pitanju je covek koji je bio glavni urednik Vuciceve "Pravde" i koji je nekoliko godina bio njegov najblizi saradnik i jeda od boljih prijatelja,razoblicio je svaku njegovu laz,svaki njegov postupak. A ne moze mu niko pripisati ni da je radikal,ni da je demokrata,ni desnicar,ni levicar,zagovornik je ukidanja stranaka i neizlaska na izbore. Jedan od blogova "Kako je Vucic preziveo prvih 8.677 nepostojecih atentanta" inace tekst koji je pisan pre godinu i po dana,aktuelniji danas vise no ikada. http://predragpopovic.wordpress.com/2013/08/25/kako-je-vucic-preziveo-prvih-8-677-nepostojecih-atentata/ Мени је у целој причи најгоре што од медија имам да читам "правдаша" или "информер".... и једно и друго су плаћени медији који пишу наручене текстове идеолошки обојене, нико од њих нема ни трунку објективности. Тако да не знам коме да верујем. Нит верујем вучићу нит верујем њим. А ни драгашу. Ако се на Вучића спрема атентат, никако не бих волео да се испуни, већ да наше счужбе одраде добр посо - даће бог. Доста је убијања политичких представника и премијера у овој земљи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 "Pravdas" je covek bez posla,koji ne radi nigde,samo pise na ovom blogu o svojim prijateljima-da ne bude zabune. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Prema tome,opasnosti mozda i postoji,koliko realne ne znam,ali ovo je toliko perfidno i jadno da nemam reci... kao sto je perfidno i jadno ona prica Vucica kako on ne zeli obezbedjenje,kako ide sam kuci,kako ga ne prati niko od obezbedjenja,a onda se ispostavi ne da ima on,nego mu ima i uza i sira porodica. Seticete se da je u svakom bitnom intervjuu Vucic naglasio da ga niko ne cuva,ako je tu lagao,sto ne bi lagao i sad? Dokle više ovoga?? Drago mi je brate da razumeš situaciju! МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 То је мислиш онај што му се не може приписати да је био у СРС, СНС, СРС Apolitican neki tip ... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 "Pravdas" je covek bez posla,koji ne radi nigde,samo pise na ovom blogu o svojim prijateljima-da ne bude zabune. Нема никакве забуне, само је та правда до јуче док је он био уредник писала гомилу наручених глупости. Правда исто тако то није пробменила, једино што је променила су налогодавци и уредништво. Ак овећ критикујеш плаћене медије и новинаре, не знам зашто једног користиш, а друге критикујеш. Са обзиром да су исти. Јел се сећаш да са мсе ја некад позивао на неки текст из новина када смо причали о Српској политици? Шта мислиш, зашто? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 On je iz " Pravde" otisao 2010/1,a list kao list ne postoji bar dve,tri godine. Ovo nije iz novina,vec je blog. Takodje,covek je napisao knjigu o Vucicu i blogovi su u stvari delovi te knjige... Cinjenica je da su mediji placenicki i to taj lik i pokusava da kaze,on je radio za Vucica i pride mu bio prijatelj. I pritom je bio najbolji prijatelj Slavka Curuvije...dakle malo ste omasili sa tom radikalskom klikom. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 A ne moze mu niko pripisati ni da je radikal,ni da je demokrata,ni desnicar,ni levicar,zagovornik je ukidanja stranaka i neizlaska na izbore. Ne znam za Popovića ali ovakvih se sad Vučić jako plaši i ova snaga je ostala još neslomljena SNS mašinerijom.Sve ostale političke partije su pod vodjom koji perfidno ostavlja nemogućnost drugačijeg mišljenja. Čovek je postao Srbija. Inače jako treba da se zapitamo koliko je Vučić mogao da nauči iz kabineta Vojislava Šešelja,drugih interesovanja i nije imao. Zaista sam ga negde na početku i opravdavao i podržava zbog ogromne količine ENERGIJE sa kojom je hteo da preplavi sve gradjane ove zemlje ka putu na opšte dobrom dobitku. Otišlo je u nepovrat.... njegova balava ideja da ima kapaciteta da sam kontroliše sve službe,da bi srbija na kraju dobila samo margarin koji se u sve meša. Setimo se kako je "obučavao" generala za vandredne situacije,kome je to profesija,pred očima svih gradjana. Zaista ponižavajuće. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ne znam za Popovića ali ovakvih se sad Vučić jako plaši i ova snaga je ostala još neslomljena SNS mašinerijom.Sve ostale političke partije su pod vodjom koji perfidno ostavlja nemogućnost drugačijeg mišljenja. Čovek je postao Srbija. Jeдина претња Вучићу су Живковић и Радуловић. Они ако ухвате масу, то му је претња. Ови су небитни ко лањски снег.... пишиу блогове на теме које никог не занимају, просипају идеологије које су више истрошемне на овим просторима итд... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Jeдина претња Вучићу су Живковић и Радуловић. Они ако ухвате масу, то му је претња. Ови су небитни ко лањски снег.... пишиу блогове на теме које никог не занимају, просипају идеологије које су више истрошемне на овим просторима итд... Molim te Milosavljevicu...Prvi je toliko opasan da me ne bi cudilo da je Vucic finansirao njegov povratak u politiku da bi narod rekao bolje i Vucic nego ovaj,ako je ovaj opozicija ja sam za Vucica i ostalo sto ljudi danas pricaju. A Radulovic je upravo to sto si i napisao,nebitan ko lanjski sneg,dobro da ne preterujemo realno pogledamo i mi nekad koliko je padao,koliki je bio i ostalo lanjski sneg,dakle malo nebitniji je Radulovic od toga. Tviter politicar. Ako su oni opasnost po poziciju Vucica, zelim da mu cestitam unapred sto ce vladati jos bar 10,15 godina. Натан, Tumaralo., Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Jeдина претња Вучићу су Живковић и Радуловић. Они ако ухвате масу, то му је претња. Ови су небитни ко лањски снег.... пишиу блогове на теме које никог не занимају, просипају идеологије које су више истрошемне на овим просторима итд... Зоран Живковић? Tumaralo., Volim_Sina_Bozjeg and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Budući da Vučić "neće" jako i profesionalno obezbedjenje,dolazimo u situaciju onda.da svako javno pojavljivanje Vučića dovodi u opasnost ljude oko njega,osim ako je dobio garanciju da će atentator biti snajperski precizan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ma da, svi njemu prete, on je stalno ugrožen, neshvaćen, spremaju mu atentat...toliko stalno izigrava večitu žrtvu, čovek da pomisli da je sam sebe ubedio u svoje priče. Плутон, Tumaralo., feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Ma da, svi njemu prete, on je stalno ugrožen, neshvaćen, spremaju mu atentat...toliko stalno izigrava večitu žrtvu, čovek da pomisli da je sam sebe ubedio u svoje priče. Оно што не ваља у целој причи да не испадне "дечак који је викао вук" то мене брине... да кад стврно буде угрожен нико не буде веровао.. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Molim te Milosavljevicu...Prvi je toliko opasan da me ne bi cudilo da je Vucic finansirao njegov povratak И сад се враћаш на ону наивност коју код других у почетку критикујеш. Не вреди, нема лека апотека. Човек је једини критичар и опозиција вучићу у парламенту тренутно - ти причаш о томе да вучић финасира његов "повратак".... Оно што ти не капираш да је он ту само "познато лице" да иза њега стоје много озбиљнији интелектуалци, он је у целој причи - неко кога Срби знају. adulovic je upravo to sto si i napisao,nebitan ko lanjski sneg,dobro da ne preterujemo realno pogledamo i mi nekad koliko je padao,koliki je bio i ostalo lanjski sneg,dakle malo nebitniji je Radulovic od toga. Поред Живковића он је други који конкретно политички критикује вучића. Он на жалот није у парламенту. Али он пружа разумну, рационалну и аргументовану критику. Проблем је што гледаш и размишљаш као и већина Србије. Тражиш непријатеља самог вучића, неког новог цара. Ови које сам ја напоменуо не нуде своје личности као "нове цареве" већ нове политике. Политика, програми и остале ствари - тебе, као ни већину Срба, не занимају. Само ко ће бити нови цар. Зоран Живковић? Да, једини он у скупштини критикује вучића и његов рад. НАжалост - то нам је што нам је. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука