Jump to content

Безбедност премијера Србије

Препоручена порука

ATENTAT

Objavljeno 18. oktobar 2014.od Branko

Na premijerovu kolonu je naletelo vozilo. Sudarilo se sa vozilom koje je obezbeđivalo premijera i nalazilo se iza kola premijera. Vozilo koje je udarilo u kola pratnje je državno vozilo neke uprave. Vozač je upravljao vozilom nedozvoljenom brzinom. Policijski izveštaji kažu da je išao malo brže, udario bi u zadnji deo kola premijera i ugrozli bi mu život.

Da li je ovo slučajnost ili pokušaj ubistva premijera?

Prošle nedelje oglasio se sa svoji povlenskih visina i bivši ministar policije Dušan Mihajlović. Mislio sam da je taj zgubidan konačno nestao iz našeg javnog života, kada , gle čuda, evo njega ponovo na naslovnim stranicama novina i saopštava nam da je Vučićeva bezbednost ozbiljno ugrožena.

Ko nam to govori?

Nesposobni ministar policije DOS-a, koji je dozvolio, zbog svoje neorganizovanosti i korumpiranosti, da njegov premijer bude ubijen. Umesto da odgovara po službenoj dužnosti, taj lukavi trgovac utovljenih junadi, povukao se iz javnosti, da bi nam danas saopštavao da bezbednost premijera Vučića nije dobra.

Ne mogu da shvatim tu vrstu bahatosti i bezobrazluka.

Povuci se , neodgovorni čoveče, u manastir i iskajavaj svoj greh.

Nemoj da se pojavljuješ u javnostii i deliš lekcije drugima.

Opet, pre dve nedelje, ministar Babe Jule, skojevac i čegevarista, koji može da vodi sam sve resore u vladi, apsolutni diletant i šarlatan, ošišani Aleksandar Vulin je izjavio da ima razloga da se brine o bezbednosti premijera.

Kakve su to dvosmislene rečenice?

O čemu se tu radi?

Može li i javnost da sazna nešto o tim razlozima za brigu?

Šef premijerovog kapitena, izvesni Aleksa Jokić, izjavio je da Vučića mnogi žele da vide mrtvog, ali da će ga državne bezbednoste službe odbraniti.

Kakva je ovo blesava izjava?

A šta ako ne odbrane?

Ministar policije Neša Slina je izjavio prošle nedelje da je bezbednost premijera ugrožena.

Kako ugrožena? Otkuda ti to znaš?

Pa, ti si, čoveče, ministar policije i dužan si da nešto preduzmeš. Nemoj da se skrivaš iza praznih fraza. Preduzmi nešto! Ne dozvoli da se ugrožava bezbednost premijera.

Ružica Đinđić je izjavila da je premijer Vučić podseća na njenog nastradalog muža

Na paradi pripadnika LGBT, prebijen je brat premijera.

Navodno, žandari su ga prebili kada su videli da se preziva kao premijer.

Da li su sve ove izjave i događaji puki plod slučajnosti?

Ne verujem.

Nešto se opasno valja iza brda.

Bolje je sprečiti da ne dođe do eskalacije, nego da upadnemo u opšti haos u društvu.

Kako sprečiti?

Sve ukazuje na to da je bezbednost premijera zaista ugrožena.

Spuštanje drona na stadion JNA u vreme trajanja utakmice, pokazuje da su bezbednosne službe nesposobne i premijer mora da povuče radikalne poteze.

Ponavljam, da me svi čuju i razumeju,hitno treba obezbediti premijera.

Šta ja mislim o tom premijeru, piše u mojim tekstovima.

Ali, to nema nikakve veze sa potrebom da se premijer zaštiti.

Premijer je državna institucija. Napad na premijera je napad na državu.

Slučaj premijera Đinđića ne sme da se ponovi.

To je ozbiljan udarac na bezbednost same države.

Premijer mora da smeni tim sa kojima radi. Ne može plagijator Neša Slina da bude ministar policije. Ne može keramičar da bude ministar odbrane. Ne može ministar pravosuđa da bude dečko koji je prvi put ušao u Palatu pravde kada je postao ministar.

Premijer Vučić se preigrao.

Pale ga i hvale saradnici . Dive mu se i veličaju. Lože ga neviđeno.

On se primio. Uživeo.

To nije dobro.

Potpuno se izgubio u vremenu i prostoru.

Udara na sve strane i ne zna šta radi.

Tako vođenje države je pogubno za njega.

Okružio se diletantima i karijeristima

Hrane njegovu sujetu i njegov ego.

Oni u njemu gledaju samo interes. Isturili su ga napred da bude kišobran za sve njih i da pokrije sve njihove nesposobnosti i nerad. Ti isti će ga izdati, kao što su Đinđića izdali njegovi prvi saradnici.

Premijeru Vučiću želim dobro zdravlje.

Želim da što pre izgubi vlast i tako spasi sebe i državu.

Želim da ga na izborima pobedi ubedljivo patriotski blok.

To je jedini način da se izbegne tragedija.

Beograd, 18.10.2014

Бранко Драгаш

Подели на овим сајтовима

Sramne stvari za srbiju.

Šta reći da Vučić nekoliko puta završava svoje konferencije za štampu u vezi naprimer, smanjenjem plate sa: Iako mi prete ja im javno poručujem da se ne plašim.

Dakle neozbiljno je sad govoriti da premier ne zna ko mu preti a da ne pričam kako to ponavlja od kad je došao na vlast.

Igra li se Vučić sa nama? Igra li se Vučić sa milionima ljudi? Čoveče božji ti si premier jedne zemlje kaži više javno ko ti ugrožava bezbednost pa kad ćeš da ih pobediš ako nećeš sad!!!!

Medjutim ne! Lakše je prodavati fičkote? Ovu je ljudi bolest ili da vam bude lakše ja sam se razboleo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Srbija nema ve

Ma bre on je premier nećemo se juriti po haustorima i praviti sačekuše na duplim ulazima zgrada.... ako me ikako razumeš......

Srbija nema visoku politiku i nema načina da dundjere u kratkom roku nauče neki dobri ljudi šta je srpski domaćin koji živi samosvesno na planeti zemlji.

Srbija je u opasnosti da ozbiljno postane banana republika i Vučiću je obaveza da javno kaže na koga sumnja da mu ugržava bezbednost,više nije u pitanju samo on kao ličnost ! Ovo je napad na srbiju i trebalo bi ozbiljno da se ponašamo svi.

Подели на овим сајтовима

Srbija nema ve

Ma bre on je premier nećemo se juriti po haustorima i praviti sačekuše na duplim ulazima zgrada.... ako me ikako razumeš......

Srbija nema visoku politiku i nema načina da dundjere u kratkom roku nauče neki dobri ljudi šta je srpski domaćin koji živi samosvesno na planeti zemlji.

Srbija je u opasnosti da ozbiljno postane banana republika i Vučiću je obaveza da javno kaže na koga sumnja da mu ugržava bezbednost,više nije u pitanju samo on kao ličnost ! Ovo je napad na srbiju i trebalo bi ozbiljno da se ponašamo svi.

ja se brate salim, a za vucica necu sigurno da se brinem jer on za mene je prvo los kao osoba, lazov dokazani, zanimanje mu je prljavo i necasno, voli da bude zrtva i pritom da prica kako ce da izdrzi isti mu je i caca toma i on voli da bude zrtva, od strajka gladju pa do kradje glasackih listica, pa do seseljevog atentatora sa protutenkovskim snajperom i slicne stvari....ne vjerujem im nista a nek im bude onako kako i zasluze, ja im zelim bolje od toga, ali nije do mene...

sto se tice ovog drugog brate, sa bananna drzavom, necemo mi biti banana drzava nikad, mi smo vec odavno kikiriki drzava, banana je za nas pojam

Немој се више тако шалити, после  ће уредништво да имам проблема. (Жељко)

Подели на овим сајтовима

Vučić nek bude ološ kao osoba kući a dok je premier Srbije, ja bi recimo dao život da zaštitim njegovu bezbednost.

Kordun ja nisam vaspitavan kao banana gradjanin.

Подели на овим сајтовима

Srbija ima pravo da zna, da li je ugorožena Srbija od gospodina Vučića koji ima privatno neraščišćene račune ili je ugroženo mesto prvog čoveka Srpske vlade demokratski izabrane od strane gradjana Srbije! (dakle ugrožena sama Srbija)

I to je tačka.!

Подели на овим сајтовима

Ako Vučić prodje kao Djindjić ja ću se svim silama truditi da napustim Srbiju. To će biti znak da svako ko imalo vredi i trudi se da nešto postigne za svoju državu nema šanse da preživi. Opstaju samo najveće izdajice ala Tadać&co.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Верујем да му је безбедност угрожена. Превише је случајности да неко не поверује да се ради о правилу. И то му је безбедност угрожена изнутра.

На страну шта ко мисли о његовој политици, ова прича нема везе с тим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Верујем да му је безбедност угрожена. Превише је случајности да неко не поверује да се ради о правилу. И то му је безбедност угрожена изнутра.

Мож бит. Јес да не волим његову политику нит њега као лика, али ако му је стварно безбедност угрожена треба да се уради нешто по том питању.

У принципу ја бих лично мислио да му је безбедност највише угрожена од неког фанатичног подржаваоца радикалне.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Premijer mora da smeni tim sa kojima radi. Ne može plagijator Neša Slina da bude ministar policije. Ne može keramičar da bude ministar odbrane. Ne može ministar pravosuđa da bude dečko koji je prvi put ušao u Palatu pravde kada je postao ministar.

8086.gif  

Подели на овим сајтовима

Sto se tice Srba bezbednost mu je ugrozena koliko i svakom drzavnom funkcioneru i treba ga cuvati da ga ne sretne neki na ulici ...

A prava opasnost mu preti sa strane mozda, od onih koji bi vratili Srbiju na 5. oktobar i slicno, kojima ne odgovara Putin i parada ..

Moje misljenje ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

...видиш Иги, ово ти је готово потпуно нетачно, остају и смирени као најхрабрији погледај ко је данас од Срба остао на Косову... " где се умножава безакоње умножава се и благодат", није ваљда и теби, са тако лепим ником, бог негде између груди и колена... :)

Ostaju ali daleko od vlasti koja zaista jedina može da promeni stanje svih, pa i tih smirenih na KIM.

Ne želim da živim u državi u kojoj ne postoji trunka šanse da se nešto promeni na bolje, nego se srlja u sigurnu propast. A to će biti pokazano ako ubiju Vučića.

Otišao bih u Rusiju da živim. Pomagao bih patriotske snage koliko bih mogao i učestvovao u borbi za svoj narod ako bi se pojavila neka šansa za prevrat. Zbog čega da ostanem, ako ne moram, i da idem u SIGURNU propast? Čemu to lagano samoubistvo? Ako ni čovek kao Vučić ne može da bude na vlasti pa ko može? Ja nekog novog Tadića ne bih mogao više da podnesem. Pre bih se izolovao negde u prirodu kao pustinjak da živim( sve je više takvih) da nemam nikakve veze sa državom, ili da odem u neku normalnu zemlju. Treća opcija je nepodnošljiva.

Подели на овим сајтовима

Свачија безбедност у Србији је угрожена. Колико нам само ту исту безбедност нарушава наша "народна милиција"? Пре пар месеци (још је било хладно) сам био жртва иживљавања и претресања аута и ранца, и џепова, доњег веша и контролисања телефона. Ранац је доживео нарочиту тортуру, одозго није био затворен јер сам носио икону. Ставио сам је у ранац да се не оштети, али авај, мирне руке "милиционера" су учиниле што су учиниле. Окренуо је ранац на доле очекујући "пакетиће", и икона је испала. Хтели и жену да ми претресају, али ту сам приговорио и успротивио се. Вероватно бих добио батине или лисице да претходно нису разбили икону, коју сам само превозио од тачке А до тачке Б.

Презиме његово сам записао. Коме да се жалим и... Има ли сврхе?!

Ово што сам написао и јесте и није директно повезано са темом, па ко како разуме.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...