Jump to content

Да ли је Докинс заиста остао без одговора?

Препоручена порука

па остао је... јер "шта је то повећање инфромација у геному" шта то значи? Само питање је нелогично...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dokins objašnjava ovde šta se desilo: Link.

Ukratko, to je bilo '97 i ljudi koji su tražili od njega intervju nisu hteli da mu unapred kažu da su kreacionisti. On je to shvatio tek kad su mu postavili to pitanje (koje je klasično kreacionističko) i zato je napravio onu pauzu. A pošto je njegovo pravilo da ne ulazi u debate sa njima, onda se prvo iznervirao jer je prevaren i tražio je da isključe kameru, da bi se posle predomislio i nastavio intervju. Posle su oni obradili klip tako da izgleda da on prvo ne ume da odgovori na pitanje, da bi zatim kao počeo da priča o potpuno desetoj stvari.

Na onom linku gore on daje odgovor na to pitanje na koje navodno nije znao odgovor (i kaže da je greška što se iznervirao i nije odmah odgovorio i tako im dao povod da lažiraju čitavu stvar).

Подели на овим сајтовима

evo jedan lik koji je STVARNO izdominirao davkinsa :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dokins objašnjava ovde šta se desilo: Link.

Ukratko, to je bilo '97 i ljudi koji su tražili od njega intervju nisu hteli da mu unapred kažu da su kreacionisti. On je to shvatio tek kad su mu postavili to pitanje (koje je klasično kreacionističko) i zato je napravio onu pauzu. A pošto je njegovo pravilo da ne ulazi u debate sa njima, onda se prvo iznervirao jer je prevaren i tražio je da isključe kameru, da bi se posle predomislio i nastavio intervju. Posle su oni obradili klip tako da izgleda da on prvo ne ume da odgovori na pitanje, da bi zatim kao počeo da priča o potpuno desetoj stvari.

Na onom linku gore on daje odgovor na to pitanje na koje navodno nije znao odgovor (i kaže da je greška što se iznervirao i nije odmah odgovorio i tako im dao povod da lažiraju čitavu stvar).

Мислиш ли да заиста није знао са ким улази у разговор? Требамо ли да будемо толики дебили да поверујемо у то?

Бивши преварен од стране "непознатих људи" којима је, као што је, јел, нормално када су непознати људи у питању, дозволио интервјуисање, изнервирао се и одбио интервју после извесног времена, али се попишманио дубоко верујући да неће бити више ни једне преваре од стране "тек откривених" креациониста (са којима иначе не разговара никада), али су га опет преварили обрадивши клип сходно својим подмуклим интенцијама...ма, важи.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Kadar u kome se postavlja pitanje i kadar u kome dokins cuti su dva potpuno razlicita ambijenta. cak se i po zvuku cuje da se radi o dve razlicite prostorije. Ovo ne da je montaza nego toliko losa montaza da bi danas svaki sestenac za kompom mogao bolje da odradi posao... to ne iznenadjuje previse kad znamo da se radi o kreacionistima...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Мислиш ли да заиста није знао са ким улази у разговор?

Ne bih znao, samo prenosim šta sam našao na netu o tome, tj. njegovu verziju priče  :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Наравно да је остао без одговора. Он о тим стварима појма нема. Стварно је срамота ко све предаје на тим оксфордовима.

Подели на овим сајтовима

Gledam sad ovu debatu, mislim da bi se moglo reći da Dokins ne odbacuje Boga, već zapadnu interpretaciju Boga.

Sve ovo što kririkuje, kritikujemo i mi pravoslavni.

Подели на овим сајтовима

Gledam sad ovu debatu, mislim da bi se moglo reći da Dokins ne odbacuje Boga, već zapadnu interpretaciju Boga. Sve ovo što kririkuje, kritikujemo i mi pravoslavni.

Па кад Докинс није прочитао Зизијуласове "Догматске теме". :) 

Подели на овим сајтовима

Па кад Докинс није прочитао Зизијуласове "Догматске теме". :)

Mislim Aleksandre, da si bio treći učesnik ove tribine, sve bi ih bacio u senku :)

Подели на овим сајтовима

Mislim Aleksandre, da si bio treći učesnik ove tribine, sve bi ih bacio u senku

Шалу на страну, али интересантно би било чути шта Докинс мисли о православном тумачењу христологије и сотирологије. Пошто су му ове примедбе на почетку видеа, што се тиче тзв. "западне" интерпретације на месту. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...