НиколајСвесрпски Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Viikica, Плутон, Nina 777 and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Jedna u nizu kontradiktornosti u mom životu (šalim se ovo su me naterali da se slikam), ispod slike tita piše "josp broz dobar skroz" Sad si me podsetio na onaj film "Tito i ja " super slicica Candy Butcher, Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Е сад нешто традиционално. Ја у народној ношњи. Milica89, Ljubičasta, Kaludjerovic Sreten and 24 осталих је реаговао/ла на ово 27 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Koji si ti od ove dvojice? Баба, Slavko..., Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Koji si ti od ove dvojice? Ja sam ono veštačko cveće u pozadini Arsenija, Crveni Baron, Nina 777 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 И брат и ја смо били напредни. Докторка говорила мами да нам смањи храну. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Од рођења......... до школе 1986. Колико је остало од овог детета, нисам сигурна.Знам само да га се сетим онда кад хоћу своју децу нечему да учим. Рада., verum est in beer, Саша од Москве and 24 осталих је реаговао/ла на ово 27 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Slavko..., Данче*, Човек Жоја and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Kad sam bio mali čarobnjak Никола Поповић, Милан Ракић, Данче* and 24 осталих је реаговао/ла на ово 27 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Слика лепше половине, кад је била мала. Аурор, Arsenija, nana and 31 осталих је реаговао/ла на ово 34 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ajde bre, bacite mi tu loptu najzad... Ненад Р., Manolis, Slavko... and 35 осталих је реаговао/ла на ово 38 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 На полеђини, татиним рукописом, пише "април 67." Дакле имала сам равно 1 годину Сека и ја (са десне стране слике) са нашом дивном, предивном баба Надом, мамином маћехом. Више нам је љубави и нежности пружила од рођених бабе и деде милион пута . Дуња, GeniusAtWork, Драшко and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ненад Р., verum est in beer, Дијана. and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Pogrešan klik i umesto slika dodam album Nina 777, Данче* and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Pogrešan klik i umesto slika dodam album Кликнеш на слику и бираш "Copy image location"... Али нема везе, све су добре! Sanja Т., Данче*, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука