Jump to content

Препорука филма, уз осврт

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8/6/2016 at 15:14, JESSY рече

53481c9cccf64efe81b362d594c78d54.png

Gledali skorije. Strasno razocaravajuci film, narocito besmislen i nejasan kraj...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Не знам што га нисам гледала до сада, али: Django-Unchained.jpg

http://www.pop-cultured.net/django-unchained-2012-movie-review/

Јако ми се допала прича, има мана али и добрих обрта. Christof Waltz и Леонардо одлични. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

И поред класичне холивудске нашминканости поставља добра питања: шта је човек, колико је предвидив, које су границе приватности, зашто радимо то пто радимо... Топла препорука: 

Подели на овим сајтовима

Филм рађен по истинитој причи: дечко остаје заробљен у кањону након што му велики камен прикљешти руку. Нико не зна ни где је отишао, помоћ неће доћи.

optical-illusion_movie-poster-05.jpg

Без довољно хране, воде, смрзавајући се и са повређеном руком бори се до краја. Не препоручујем да гледате овај фолм пред спавање (барем се ја превише уживим :D , па сам била напета током већег дела филма). 

Подели на овим сајтовима

On 1/10/2017 at 20:30, Џуманџи рече

И поред класичне холивудске нашминканости поставља добра питања: шта је човек, колико је предвидив, које су границе приватности, зашто радимо то пто радимо... Топла препорука: 

Baš sam razmišljao da skinem ovaj da pogledam...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, kopitar рече

Deset filmskih klasika koje bi svaki kršćanin trebao pogledati | Bitno.net https://www.bitno.net/kultura/deset-filmskih-klasika-koje-bi-svaki-krscanin-trebao-pogledati

Flowers-Of-War.jpg

извор

Одличан. Не бих да причам пуно, погледајте. :)

Подели на овим сајтовима

Он је изазвао саобраћајку у којој је погинуло седморо људи, а након тога, под притиском савести и потребом за покајањем и искупљењем, изабере седморо непознатих људи којима ће спасити живот, притом не штедећи свој.

Подели на овим сајтовима

MV5BMTk4MjU3MDIzOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjM2

Odem da gledam Putnike (Passengers, http://www.imdb.com/title/tt1355644/  ) jer kazu da se na svemirskom kolonijalnom brodu dvoje ljudi budi iz hibernacije 90 godina pre vremena. Svideo mi se!

Sta god da se metne u svemir, a ja to volim da pogledam. A, evo i zasto:

Tom-Gauld-Jetpack.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Richard i Mildred Loving, međurasni bračni par, su osuđeni na zatvorsku kaznu u zatvoru u Virginiji 1958. godine zato jer su se vencali.

Biografija, Drama 

Trajanje: 123 min
Rezija: Jeff Nichols
Uloge: Ruth Negga, Joel Edgerton, Will Dalton
Opis: Film prati pravnu borbu i brak crnkinje Mildred Jeter i belca Richarda Lovinga. Uhvaceni su i osudjeni na zatvor u Virginiji 1958., jer njihov medjurasni brak krsi zakon te drzave. Proterani u Washington, tuze drzavu Virginiju, sto u konacnici vodi do jednoglasne odluke Vrhovnog suda da su zakoni, koji zabranjuju medjurasni brak, neustavni.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

194b9d4e77de487792c475e4a33e3600.png

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...