Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @Плутон, леле, леле, па где су Џеси и Мортиша, како без њих? Данче, ти ме баш дохвати, удри мало на ове што су написали само једно име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 А Палачинка је у фазону: Рибе, о'ладите, имам монашка настројења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Данче, ти ме баш дохвати, удри мало на ове што су написали само једно име. Добро де не боли.. Па морам тебе да се дохватим када правиш неразумне спискове. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Добро де не боли.. Па морам тебе да се дохватим када правиш неразумне спискове. Што јес' - јес'. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Плутон, Данче*, ivanaika, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Мортиша 100%! ivanaika, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Сад гледам листу чланова и неке подфоруме те ми се јавља још имена: Ненад. , Генијалац на послу, Драшко, Дани, Иван ♪♫, Амина, Јура и неки од свих којих се не сетих и који дођоше и одоше на форум пре и после мог времена на истом и које и не приметих због неактивности.jao, nemoj molim te, uobraziću se pa ću izgubiti raj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 jao, nemoj molim te, uobraziću se pa ću izgubiti raj Онда ништа, Иван испада , Ayla упада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Онда ништа, Иван испада , Ayla упада.mali ti nesto taj tvoj raj kako ga zamisljas Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Сви сем мене. Ма и ти ћеш Ниџока, у рај, заслужио си ти то и какав би био рај без тебе. Плутон and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 хахаха, пиће од угњелих рајских шљива... Иначе у филму своју малу епизодну улогу има чувена дива тог времена Марија Бакса у улози Еве (оне Адамове) Ronald and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Да ниси ти погрешио, Цигани иду у рај, једино извесно /ја лично гледала / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 Ronald!Provereno ide!Care,svaka ti cast na covecnosti! :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука