Ненад Р. Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Za sve ljude ima mesta u Raju, svaka dusa ima priliku ovde na Zemlji da sebi zaradi Raj. Ovde se radi a tamo dobija plata za svoja dela. Zelim svim forumasima da ugledaju Raj. Има , али то мора да се заради . И моја је иста жеља да сви форумаши угледају царство небеско . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Подстакнут оном песмом са Џибонијеве теме,има једно питање: Ко је по вама од форумаша, по његовом понашању,писању,искрености,ставовима,покајањем, Христољубљу,делима , па и личним познавањем,оверио карту за Царство Небеско ... Мени тренутно пада на памет само онај мали црногорац Калуђеровић,једна неискварена чиста душица... Ja idem u Carstvo Nebesko garant a vi ostali ne znam . Krstena sam a znamo da pakla vise nema, eventualno cistiliste ako je verovati latinima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Мурамаса, гарантовано...и биће веома изненађен зато што нас неће бити тамо Kaludjerovic Sreten, ivanaika, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Krstena sam Мислиш крштен! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Мурамаса, гарантовано...и биће веома изненађен зато што нас неће бити тамо Naravno ... Mi cemo doci kasnije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Ма идемо гарат , какав би то рај био без ових поука . Тамо ће се вероватно звати " Рајске поуке " Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Ма идемо гарат , какав би то рај био без ових поука . Тамо ће се вероватно звати " Рајске поуке " Tesko da ce u raju Brozovi oficiri da uredjuju pravoslavne forume ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Tesko da ce u raju Brozovi oficiri da uredjuju pravoslavne forume ... Колико је тек Стаљинових официра постало свештеника а многи су постали и светитељи, тако да... Мани се предрасуда. Сви смо ту да научимо нешто, макар ако ништа друго како да будемо трпељивији према самима себи, да прихватимо свој народ такав какав је. Данче*, Драшко and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Колико је тек Стаљинових официра постало свештеника а многи су постали и светитељи, тако да... Мани се предрасуда. Сви смо ту да научимо нешто, макар ако ништа друго како да будемо трпељивији према самима себи, да прихватимо свој народ такав какав је.[/quote Nama tu predrasuda ...Broz je to birao posebno ... I po ocu i po majci i po stricevima ... A posledice su dugotrajne ...... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Sto jest-jest, ne moze svako ni da bude oficir, ni Brozov, ni bilo kog drugog predsjednika. U rijetko kojoj drustvenoj grupi su okupljeni tako kompletni ljudi, bez psihofizicke patologije jer ih diskvalifikuje u startu, i da se njeguje takav eticki kodeks, kao u vojsci... Kamo srece da su za sve profesije gdje se radi o radu s ljudima i ljudskoj dobrobiti tako probirljivi kriterijumi. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Svi mi idemo u raj, samo ce nekima on biti pakao. Човек Жоја, Лапис Лазули, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Svi cete vi da odete u raj,a mene cete da ostavite samu...jer sam mislila da ce se i gejevi koji veruju u Boga,cine dobra dela i nikom ne zele zlo spasiti...i da ih treba prihvatiti takve kakvi jesu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Неки ћемо д изгинемо, неки ћете вечно да постојите... Идемо у живот да се борите... Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ja cu da krenem,a ako mi ne budu dali da prodjem na granicu,vi cete mi biti veza...Samo cu da kazem...ono sto u poslednje vreme cujem da ljudi pricaju kad ih zaustavi policija...nesto poput-Ja znam coveka.Mi smo nasi... :-D...Ovo mi je uvek delovalo nekako trulo.Gospodine,vase isprave,evo samo da okrenem jedan broj...To mi nikad nije bilo jasno,svi imaju neki broj za okretanje,a ja kad vozim ne znam gde sam,sta da vam kazem,ujak na pesackom,mase,a ja ga uopste ne vidim...:-D...Toliko o tome,ako me vidite u redu pred Svetim Petrom,znajte da vas verovatno uopste ne vidim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ja cu da krenem,a ako mi ne budu dali da prodjem granicu,vi cete mi biti veza...Samo cu da kazem...ono sto u poslednje vreme cujem da ljudi pricaju kad ih zaustavi policija...nesto poput-Ja znam coveka.Mi smo nasi... :-D...Ovo mi je uvek delovalo nekako trulo.Gospodine,vase isprave,evo samo da okrenem jedan broj...To mi nikad nije bilo jasno,svi imaju neki broj za okretanje,a ja kad vozim ne znam gde sam,sta da vam kazem,ujak na pesackom,mase,a ja ga uopste ne vidim...:-D...Toliko o tome,ako me vidite u redu pred Svetim Petrom,znajte da vas verovatno uopste ne vidim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука