Kaludjerovic Sreten Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 idemo na mars idemo na mars ? Дијана., Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Жељко не иде. То 100 %.... ) Carska tema. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Џуманџи , то је сигурно , јер и тамо треба администрација. Џуманџи and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Nema šanse, svi sa kojima bih voleo da provedem večnost su u Paklu, većina zato što nisu hrišćani. Voleo bih da povremeno svratim da čačkam neke propodobne, ali nikako da provedem večnost u prepodobnosti. Vojnik po imenu Nabiguše dođe kod Hakuina i zapita ga: "Postoje li zaista raj i pakao?" "Ko si ti?", upita Hakuin. "Ja sam samuraj*", odgovori ratnik. "Ti, vojnik!", uzviknu Hakuin. "Koji bi to vladar tebe hteo za čuvara? Lice ti je kao u prosjaka." Nabiguše se toliko razbesne da poče da vadi svoj mač, ali Hakuin nastavi: "Pa ti imaš mač! Oružje ti je verovatno previše tupo da bi odseklo glavu." Kada Nabiguše izvuče mač, Hakuin primeti: "Ovde se otvaraju vratnice pakla!" Na ove reči samuraj, shvativši učiteljevu pouku, vrati svoj mač u korice i pokloni se. "Ovde se otvaraju vratnice raja", reče Hakuin. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 ивона Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Prvo mora da se umre,pa tek onda raj ili pakao... Vi kanda to nemate u vidu... Uglavnom se umire od necega,od neke bolesti,od neke tuge,on neke muke sto bi rekla moja baba...Gde zurite...Prvo morate da umrete sebi za svoje prohteve,za sav komfor i uzivanciju ,pa da posle umrete i formalno,da ispunite prirodni zakon sahranjivanja ...ne bi li ste osvanuli zivi u carstvu Bozijem... Kako vidim...ne znam...dosla su zadnja vremena...Moracete svi da se molite za mene od srca jer... ... Kaludjerovic Sreten and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Zero, Сретен Калуђеровић, Лидија Миленковић, Јелена*, Арсенија, Зосима, о. Иван, о. Сава, о. Зоран, Volim_Sina_Bozjeg, Милан Ракић, Мартирије, LISA, Манолис, Juan, Моцарт, Срђан Шијакињић, Гордана . , Трифке, Марина Савковић, Нана, Биљана, Миљан Јокић, Никола Ђоловић итд. Volim_Sina_Bozjeg and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Плутон, па фала ти брате што ме изостави, значи пакао ми не гине. А и кад сконтам кога све од форумаша ниси поменуо, рај је рај али у паклу је екипа. Снежана, Драшко, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Сви сем мене. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @Плутон, па фала ти брате што ме изостави, значи пакао ми не гине. А и кад сконтам кога све од форумаша ниси поменуо, рај је рај али у паклу је екипа. Баш због овога сам ставио итд. , не могу да се сетим свих тако „у трку“ док пишем поруку. A шта да кажем ја? Мене јадног нико спомену, ево већ шеста страна, једина шанса ми је апокатастаза. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Prvo mora da se umre,pa tek onda raj ili pakao... Vi kanda to nemate u vidu... Uglavnom se umire od necega,od neke bolesti,od neke tuge,on neke muke sto bi rekla moja baba...Gde zurite...Prvo morate da umrete sebi za svoje prohteve,za sav komfor i uzivanciju ,pa da posle umrete i formalno,da ispunite prirodni zakon sahranjivanja ...ne bi li ste osvanuli zivi u carstvu Bozijem... Kako vidim...ne znam...dosla su zadnja vremena...Moracete svi da se molite za mene od srca jer... ... Arsenija, sviđa mi se kako razmišljaš, ne samo na ovoj i na neke druge teme.Ne znam koliko ti je godina, ali da nemam monaških nastrojenja, uzeo bi te za ženu. Дијана., Драшко and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Плутон, па фала ти брате што ме изостави, значи пакао ми не гине. А и кад сконтам кога све од форумаша ниси поменуо, рај је рај али у паклу је екипа. Небо је мало,мало је за све и доле се мора,мора се зар не... Гале by Кербер... Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Сад гледам листу чланова и неке подфоруме те ми се јавља још имена: Ненад. , Генијалац на послу, Драшко, Дани, Иван ♪♫, Амина, Јура и неки од свих којих се не сетих и који дођоше и одоше на форум пре и после мог времена на истом и које и не приметих због неактивности. Евентуална листа за апокатастазу: Жељко, RYLAH, изгледа и Плутон , Авокадо, Панарет, Гризли, Црвени Барон + Млађони и припадници ЛГБД популације [либерал-геј-безбожник(атеиста)-дијаспора]. Зосима, Volim_Sina_Bozjeg, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Евентуална листа за апокатастазу: Жељко, RYLAH, изгледа и Плутон , Авокадо, Панарет, Гризли, Црвени Барон + Млађони и припадници ЛГБД популације [либерал-геј-безбожник(атеиста)-дијаспора]. Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 @@Плутон, леле, леле, па где су Џеси и Мортиша, како без њих? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука