Jump to content

Форумаши иду у рај

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Данче, ти ме баш дохвати, удри мало на ове што су написали само једно име. :)))

Добро де не боли.. :))) Па морам тебе да се дохватим када правиш неразумне спискове. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Сад гледам листу чланова и неке подфоруме те ми се јавља још имена: Ненад. , Генијалац на послу, Драшко, Дани, Иван ♪♫, Амина, Јура и неки од свих којих се не сетих и који дођоше и одоше на форум пре и после мог времена на истом и које и не приметих због неактивности.

jao, nemoj molim te, uobraziću se pa ću izgubiti raj :)
Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Сви сем мене. molimoli   ;)

Ма и ти ћеш Ниџока, у рај, заслужио си ти то и какав би био рај без тебе. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

хахаха, пиће од угњелих рајских шљива... Иначе у филму своју малу епизодну улогу има чувена дива тог времена Марија Бакса у улози Еве (оне Адамове)  :)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Да ниси ти погрешио, Цигани иду у рај, једино извесно /ја лично гледала 12:smeha: /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...