Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 o.Ivan Cvetković. Mилена КШ, Лазар Нешић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 можете ставити и кандидате за highway to hell ... Administracija,bez ikakve sumnje! Nevena Zec and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Сви форумаши иду у рај!! RYLAH, Лазар Нешић, Mилена КШ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Сви форумаши иду у рај!! Bravo, samo po generalizaciji, možemo da dodjemo do toga, da svi forumaši idu u pakao. Istinitost reči za raj ili za ad proveriti ne možemo Жедни је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 A u raj idu samo banovani Зосима, Manolis, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Dobre duse Volim Sina Bozijeg, Jessy, Kaludjerovic, Martirije.....mozda sam neke i propustila, ipak Bog zna najbolje. Зосима, Рада. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Idem ja. Idem i idem i ....daj Boze da stignem ! Idem i ici cu. Niko me nece spreciti ! :0442_feel: Niko ! Pa ni oni,a ponajmanje oni !!! Dusa mi je nikakva,ali idem. P.s. Samo da vezem pertlu i krecem. P.s.s. Cekajte meeeeee.... -Владимир-, arizan, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 A u raj idu samo banovani Свети мученици..... Данче*, Рада., Зосима and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Свети мученици..... Чистоте вјере, и истине ради мученици Manolis, Deki992, Melhisedek88 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Чистоте вјере, и истине ради мученици Жртве непрваде и злог папизма :Р RYLAH, Данче* and Интегра је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Ја сматрам да Џеси , Дани иду. kamila, Драшко, Интегра and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Dalje ide, dalje ide.... nešto mi ovo zvuči poznato Mилена КШ, Deki992, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Po meni je ovdje jedino neiskvaren, fiin, dobar, posten, Stefan Kaludjerovic. Drugi, jok. Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Martirije Да... за почетак се одлучио за манастир, па полако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука