Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Pazi boga ti ... 2 miliona evra dobila gospodja Beckpvic za 12 godina? To je nekih 15000€ mesecno? Pa nije ni cudo da se otima oko emisije ... Ideali su to ... Sloboda, demokratija, istina.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Pazi boga ti ... 2 miliona evra dobila gospodja Beckpvic za 12 godina? To je nekih 15000€ mesecno? Pa nije ni cudo da se otima oko emisije ... Ideali su to ... Sloboda, demokratija, istina.... Opet ignorišeš činjenice zarad svojih ideja... iako ne bih imao ništa protiv da se Olja bori i za svoje lične finansijske interese pored toga što je reagovala na cenzuru... u ovom slučaju nije tako... zanemario si to da njoj nije ponuđeno manje para ako pređe na b92 info... ako se ne varam, ponuđena joj je povišica... LISA, florenntina, Tumaralo. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Opet ignorišeš činjenice zarad svojih ideja... iako ne bih imao ništa protiv da se Olja bori i za svoje lične finansijske interese pored toga što je reagovala na cenzuru... u ovom slučaju nije tako... zanemario si to da njoj nije ponuđeno manje para ako pređe na b92 info... ako se ne varam, ponuđena joj je povišica... Не вреди, једноставно не можеш дискутовати када неко гледа "навијачки". Битна је терати инат и оштетити Ољу Бећковић. Јер је она "домаћи издајник", па зато, може да се крше уговори када је она у питању. Они (навијачи) сад мисле да ти ово пишеш јер волиш ољу бећковић и имаш потребу да одбраниш њену емисију за којом си луд. А у суштини, не могу да схвате да је проблем у две ствари 1. Притиску политичара на медије ( који шкоди свим новинарима, а понајвише грађанима Србије јер их ограничава у виду информација које могу да добију) 2. Отвореном и слободном кришењу уговорних обавеза од страбне б92 према ољи бећковић. Значи да уговори су ок, када важе за једног али нису ок када важе за другог. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Opet ignorišeš činjenice zarad svojih ideja... iako ne bih imao ništa protiv da se Olja bori i za svoje lične finansijske interese pored toga što je reagovala na cenzuru... u ovom slučaju nije tako... zanemario si to da njoj nije ponuđeno manje para ako pređe na b92 info... ako se ne varam, ponuđena joj je povišica... Moze biti da u planu imaju veci prihod od neke druge emisije pa su pokusali da je stimulisu da im oslobodi termin? Ne pada ti na pamet da nije Oljina emisija jedina mogucnost za zaradu od sponzora?Moze biti da ima jos mogucnosti a i profitabilnijih? Mozda su nasli jeftinijeg voditelja i boljeg od gospodje Beckovic? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Sto se tice ugovora, pretpostavljam da ce Olja biti isplacena i za emisije koje ne vodi. Tako da se ja o tome ne bih brinuo. A da je u pitanju cenzura, pretpostavljam da jeste. Eno i na portalu B92 po komentarima se vidi da botovi daju podrsku B92, dakle tu nesto ima. Ali opet, nike ne moze da dokaze. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 А у суштини, не могу да схвате да је проблем у две ствари 1. Притиску политичара на медије ( који шкоди свим новинарима, а понајвише грађанима Србије јер их ограничава у виду информација које могу да добију) 2. Отвореном и слободном кришењу уговорних обавеза од страбне б92 према ољи бећковић. Значи да уговори су ок, када важе за једног али нису ок када важе за другог. A jesi li ti procitao ugovor? Ako je ostecena prema ugovoru verujem da ce podneti tuzbu pa cemo videti na osnovu odluke suda da li su ili nisu postovali ugovor. Jedno znam, ja u ugovoru sa stanodavcem ovde u italiji imam rok od 6 meseci da najavim iseljenje iz stana unapred, pre isteka ugovora a isto vazi i za stanodavca... Mora 6 meseci unapred da me obavesti o mameri da raskine ugovor ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Sto se tice ugovora, pretpostavljam da ce Olja biti isplacena i za emisije koje ne vodi. Tako da se ja o tome ne bih brinuo. A da je u pitanju cenzura, pretpostavljam da jeste. Eno i na portalu B92 po komentarima se vidi da botovi daju podrsku B92, dakle tu nesto ima. Ali opet, nike ne moze da dokaze. Malo mi je samo mejasno kako se moze govoriti o uticaju drzave na odluke u privatnoj firmi i o cenzuri? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Malo mi je samo mejasno kako se moze govoriti o uticaju drzave na odluke u privatnoj firmi i o cenzuri? Neka vrsta pritisaka, ucena, otkud znam kako se to radi. Ali pretpostavljam da nije prvi put da vlast i stranke vrse cenzuru. Nikad nisi cuo za to? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Malo mi je samo mejasno kako se moze govoriti o uticaju drzave na odluke u privatnoj firmi i o cenzuri? Tako sto mediji nisu nezavisni iako su privatni jer drzava i dalje odredjuje kome ce dati frekvencije, kome i kakve beneficije itd tj. trziste Srbije ni tu, kao ni na polju vecine drugih roba i usluga nije slobodno te ni preduzetnici nisu slobodni u donosenju poslovnih odluka. Dakle, vrlo je prosto. Ako je uredjivacka politika nekog medija kriticki nastrojena prema aktuelnoj vlasti, nema frekvencija, nema beneficija, samo inspekcije, kontrole itd do potpunog zatvaranja. Sustinski problem Srbije, ne samo u medijima vec uopste je sto ne postoji sloboda jer je sve u sprezi sa politikom: od ekonomije, preko informisanja i sporta do kulture i ako nisi u sprezi sa vladajucom elitom, "ugasio si". Zato je jedini izlaz iz ove nase nesrece-potpuna depolitizacija sistema, uspostavljanje slobodnog trzista a time i zdrave konkurencije! E to je ono za sta se ovo malo ljudi koji nisu izgubili razum i energiju prethodnih decenija bori jer bez toga nema napretka. Jednostavno nema! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ono što je zaista onako kako jeste, to je činjenica, da od reklama niko ne živi. U daljem tekstu sagledavam posledice i nemoć sa tri tačke.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Neka vrsta pritisaka, ucena, otkud znam kako se to radi. Ali pretpostavljam da nije prvi put da vlast i stranke vrse cenzuru. Nikad nisi cuo za to? Pa do sada B92 bio pbjektivan i to zadnje dve decenije i sada odjednom nekakvi pritisci ... Pa nesto mislim , mozda nikada nije ni bio objektivan ni nezavistan i sbe sto iz toga sledi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Tako sto mediji nisu nezavisni iako su privatni jer drzava i dalje odredjuje kome ce dati frekvencije, kome i kakve beneficije itd tj. trziste Srbije ni tu, kao ni na polju vecine drugih roba i usluga nije slobodno te ni preduzetnici nisu slobodni u donosenju poslovnih odluka. Dakle, vrlo je prosto. Ako je uredjivacka politika nekog medija kriticki nastrojena prema aktuelnoj vlasti, nema frekvencija, nema beneficija, samo inspekcije, kontrole itd do potpunog zatvaranja. Sustinski problem Srbije, ne samo u medijima vec uopste je sto ne postoji sloboda jer je sve u sprezi sa politikom: od ekonomije, preko informisanja i sporta do kulture i ako nisi u sprezi sa vladajucom elitom, "ugasio si". Zato je jedini izlaz iz ove nase nesrece-potpuna depolitizacija sistema, uspostavljanje slobodnog trzista a time i zdrave konkurencije! E to je ono za sta se ovo malo ljudi koji nisu izgubili razum i energiju prethodnih decenija bori jer bez toga nema napretka. Jednostavno nema! A zakon, sudovi, ne cuh da je neko pokrenuo spor sa Srbijom oko frekfencija u Strazburgu? To sa frekfencijama ima samo kod pojedinih DS botova... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Ono što je zaista onako kako jeste, to je činjenica, da od reklama niko ne živi. Осим понеке небитне компаније ту и тамо, попут www.google.com. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Barone samo da ti objasnim, nama neće biti lepo sa Vučkom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Осим понеке небитне компаније ту и тамо, попут www.google.com. Ovo mi liči na reklamu a ne na obaveštenje,ispravku,odgovor. Osim ako me učiš da je to na trulom zapadu moguće. I opet ne mogu da sagledam potrebu toga. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука