Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 3IAiHgQ.png Ако сте мушко, да ли кувате? Ако сте женско, да ли то чине мушкарци из ваше непосредне околине? Мислим да Весна жели да каже да момци из њене околине не кувају, али да би волела да се окушају у тој вештини. Вероватно би прихватила ризик да буде дегустатор Моја три момка и ја немамо никакве поделе посла. Момци кувају кад ја не стигнем (радим по цео дан ). Муж прави најбоље палачинке на свету, један син добро прави сатараш и пасуљ, а други је мајстор за посан колач на води. Наравно, све иоле компликованије сама спремам. Ипак је кухиња моје царство и задовољство. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 @@Лидија Миленковић, Иначе занимљиво д си ме поредил са џејми оливером ја солидно кувам Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Polako ucim, kuvam masno i nezdravo. I jako zacineno. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ја солидно кувам Ништа на реч. Дегустација, па да видимо :bleh: http://betyn.blog.rs/gallery/3342/previews/smajli%20jede.gif Рада. је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Кувам углавном за време поста, највише волим да пробам нове рецепте. Иначе на мени се види да волим да кувам Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 Sam sebi spremam klopu godinama. Баба and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 Кувам и волим да кувам. Не спремам никада по рецепту, а често и измислим нешто. Баба је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 Знам лика коме је понижење да кува. Ни кафу не уме поштено да скува. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Знам лика коме је понижење да кува. Ни кафу не уме поштено да скува. Ja znam kuvat dosta dobro al krijem to od svih ko zmija noge, taman posla, pa da poslije moram kuvat svima svaki dan, uff. Jedan od vrhunskih čeških kuharskih majstora u TV emisiji gdje obilazi restorane Ž i Š kategorije, uči ih kuvat i pomaže im. https://www.youtube.com/watch?v=B-dmY7C8MuU Ano šéfe sestřih nejlepších hlášek a dílů - Zdeněk Pohlreich http://cs.wikipedia.org/wiki/Zden%C4%9Bk_Pohlreich Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Kuvam dabome i uzivam u tome. Jos je najbolje kad kuvas za goste koji ce ti doci, prijatelji, rodjaci pa onda podijelimo veceru uz dobro vino. Trenutno kakva je situvacija, zena kuva stalno zato sto je kod kuce, dok sam ja odsutan. Zato ja uvecer pravim kolace. Poslednje sto sam pravio bila ja zaher torta, pa onda manchmalov torta, a zadnje je bilo mramorni kolac. Sljedece bi moglo biti pijesak torta, ako uspijem da nadjem sve sastojke ovdje. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Kuvam dabome i uzivam u tome. Jos je najbolje kad kuvas za goste koji ce ti doci, prijatelji, rodjaci pa onda podijelimo veceru uz dobro vino. Trenutno kakva je situvacija, zena kuva stalno zato sto je kod kuce, dok sam ja odsutan. Zato ja uvecer pravim kolace. Poslednje sto sam pravio bila ja zaher torta, pa onda manchmalov torta, a zadnje je bilo mramorni kolac. Sljedece bi moglo biti pijesak torta, ako uspijem da nadjem sve sastojke ovdje. ...у брате, па ти баш носиш папуче у кући... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 ...у брате, па ти баш носиш папуче у кући... i to 45 broj Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Знам лика коме је понижење да кува. Ни кафу не уме поштено да скува. Прави мушкарац, ма наравно Кувам него шта, углавном волим а некад морам. Кромпир паприкаш по бабином рецепту, мусаку и сличне "запиканке" како је говорио мој деда. Палачинке (моје су ипак бренд, знају они који су пробали). Пита од јабука и још по неки колач. Кафа, чај.....кисела? 8086.gif Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Сестро Лидија Миленковић Колегинице/сестро Vesna Milovic ви сте мушкарци :.mislise. ? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 kuvam itekako i volim da kuvam,cak mozda i vise kuvam od zene,sta znam,jos kao klinac sam gotivio te emisije o kulinarstvu i voleo da spremam jela za moje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука