Jump to content

Мушки, да ли кувате?

Juanito

Мушкарци, да ли кувате?  

41 члановâ је гласало

1. 1. Ако сте мушко, да ли кувате? Ако сте женско, да ли то чине мушкарци из ваше непосредне околине?

• Да, и уживам/уживају у томе.
    • Да, али само кад баш морам/морају.
    • Не, али бих волео/волели да пробам/пробају.
    • Не, и не пада ми/им на памет.

Препоручена порука

Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor:

1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd

2) Jos uvek zivi sa majkom

3) Ili bilo koji od hiljada drugih mogućih razloga. Na primer, i muž i žena rade po ceo dan, a hranu kupuju u veoma dobrom restoranu tzv. domaće hrane, čiji je vlasnik čuveni Grešni Miloje.

I da, nema ničeg sramotnog u tome da žena "gradi karijeru", dok muž radi to pobrojano. Možda i muž radi, ali od kuće, pa je logično da će njemu više da se zalome ti kućni poslovi. Šta god da je, nije tvoja stvar. Tema nije zamišljena kao prozivanje forumaša i forumašica. Uzgred, ako obratiš pažnju na pitanje u glasanju, biće da muškarci oko nje ne kuvaju, ali bi voleli. A ne ona sama.

Подели на овим сајтовима

Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor:

1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd

2) Jos uvek zivi sa majkom

Аси затуцан. Можда је студент.

Можда је монахиња али нема послушање у кујни. Можда је астронаут.

итд

Подели на овим сајтовима

Аси затуцан. Можда је студент.

Можда је монахиња али нема послушање у кујни. Можда је астронаут.

итд

bem ti bukvaliste.Po Dereticu su bukvalisti nastali od bukve.Prema tome ne budi panj....Nemas pojma bre!

Svi ti sto si nabrojao su bili u mogucnosti da nekad nesto skuvaju,dok bi ova zena\devojka tek da proba .Sto znaci da nikad do sad nije kuvala.

Budi miran GA ,ni tvoja nece do zore :P

Подели на овим сајтовима

Budi miran GA ,ni tvoja nece do zore :P

Ето ти ГА сад.

Па зар смо ми заједно овце чували по форуму да се ти мени вако обраћаш?!

Него да те обавестим, вероватно ниси имао где да чујеш, ствари стоје вако: "Немам ја с тим проблем" ( што би рекао мој премијер) да ме неко спушта на свој ниво, али буди уверен да те то неће подићи на мој ниво.

Подели на овим сајтовима

Само чекам да неко скупи храброст да пријави ову тему на "погрешно сам прочито" :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ja kuvam i volim da kuvam, samo nemam vremena cesto to da radim....

inace kod mene u familiji svi muskarci znaju da kuvaju i to dobro, bolje neg zene normalno...

Posteno, sve sam ocekivao, ali ovakav odgovor od Korduna nisam... posteno. :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део.

Ово као да је мој муж писао :D Ево, баш данас, спремала боранију (јер њега сам послала у село да поради нешто), старија је ручала у вртићу а млађа је некако издржала али на крају је рекла: "Ја не могу висе, несто ми се спава..." :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

caj,kafu,dajte novca pa cu svasta nesto dobro spremiti :D

Хм! "Дајте новца!" Уметност је ни од чега спремити нешто :0414_feel::)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Kuvanje je zenski pos`o.

Ахаааа...... само ви, момци, идите у набавку намирница, па ћемо ми да скувамо, са задовољством, све што ви уловите...овај...донесете  :bleh:

apach1.jpg

http://odur.let.rug.nl/~usa/images/2003/apach1.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...