Juanito Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor: 1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd 2) Jos uvek zivi sa majkom 3) Ili bilo koji od hiljada drugih mogućih razloga. Na primer, i muž i žena rade po ceo dan, a hranu kupuju u veoma dobrom restoranu tzv. domaće hrane, čiji je vlasnik čuveni Grešni Miloje. I da, nema ničeg sramotnog u tome da žena "gradi karijeru", dok muž radi to pobrojano. Možda i muž radi, ali od kuće, pa je logično da će njemu više da se zalome ti kućni poslovi. Šta god da je, nije tvoja stvar. Tema nije zamišljena kao prozivanje forumaša i forumašica. Uzgred, ako obratiš pažnju na pitanje u glasanju, biće da muškarci oko nje ne kuvaju, ali bi voleli. A ne ona sama. Плутон, Милан Ракић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 On može da riba podove ako mu je već do izjednačavanja polova. Nemaš pojma šta propuštaš. Najbolji seks započinje u kuhinji, dok kuvate zajedno. Još je bolje ako nema dovoljno mesta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor: 1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd 2) Jos uvek zivi sa majkom Аси затуцан. Можда је студент. Можда је монахиња али нема послушање у кујни. Можда је астронаут. итд Manolis, Плутон, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Kuvanje je zenski pos`o. Muski koji kuvaju su papucari, cak i Stevo Kaparapandza. stevo mi bliza rodbina, ne diraj mi u familiju Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ja kuvam i volim da kuvam, samo nemam vremena cesto to da radim.... inace kod mene u familiji svi muskarci znaju da kuvaju i to dobro, bolje neg zene normalno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Аси затуцан. Можда је студент. Можда је монахиња али нема послушање у кујни. Можда је астронаут. итд bem ti bukvaliste.Po Dereticu su bukvalisti nastali od bukve.Prema tome ne budi panj....Nemas pojma bre! Svi ti sto si nabrojao su bili u mogucnosti da nekad nesto skuvaju,dok bi ova zena\devojka tek da proba .Sto znaci da nikad do sad nije kuvala. Budi miran GA ,ni tvoja nece do zore :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Na moju zalost anti talenat za kuvanje. Mada mi izgleda sjajno spremiti veceru za devojku, ako si se potrudio zbog nje to joj valjda nesto govori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Budi miran GA ,ni tvoja nece do zore :P Ето ти ГА сад. Па зар смо ми заједно овце чували по форуму да се ти мени вако обраћаш?! Него да те обавестим, вероватно ниси имао где да чујеш, ствари стоје вако: "Немам ја с тим проблем" ( што би рекао мој премијер) да ме неко спушта на свој ниво, али буди уверен да те то неће подићи на мој ниво. Ђуро Станивук and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Само чекам да неко скупи храброст да пријави ову тему на "погрешно сам прочито" Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 ja kuvam i volim da kuvam, samo nemam vremena cesto to da radim.... inace kod mene u familiji svi muskarci znaju da kuvaju i to dobro, bolje neg zene normalno... Posteno, sve sam ocekivao, ali ovakav odgovor od Korduna nisam... posteno. feeble, Лидија Миленковић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 caj,kafu,dajte novca pa cu svasta nesto dobro spremiti Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део. Ово као да је мој муж писао Ево, баш данас, спремала боранију (јер њега сам послала у село да поради нешто), старија је ручала у вртићу а млађа је некако издржала али на крају је рекла: "Ја не могу висе, несто ми се спава..." Anette and Broken је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 caj,kafu,dajte novca pa cu svasta nesto dobro spremiti Хм! "Дајте новца!" Уметност је ни од чега спремити нешто Рада. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Хм! "Дајте новца!" Уметност је ни од чега спремити нешто nisam naglasio sala je u pitanju. da znas da se moze dosta cega napraviti od nicega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Kuvanje je zenski pos`o. Ахаааа...... само ви, момци, идите у набавку намирница, па ћемо ми да скувамо, са задовољством, све што ви уловите...овај...донесете :bleh: http://odur.let.rug.nl/~usa/images/2003/apach1.jpg Млађони је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука