Ђуро Станивук Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја углавном спремам за госте када долазе...и увек нешто измишљам...за слаткише нисам стручњак али знам добар лебац да испечем.. Млађони, Никола Поповић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Волим да кувам, и највеће ми је задовољство кад видим друге да уживају у мом јелу... Ал не волим да једем... Shame on me Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 kad ocekujem goste da... i to ne lose. A ovako me mrzi i nemam neku inspiraciju. Баба је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Meni je kuvanje terapija inače sam i završio srednju kulinarsku ali nikad sem prakse nisam radio u kuhinji, klisnuo sam odmah na faks. Kuvarstvo je ostalo samo kao ljubav, a pošto mi je i žena isti zaljubljenik u kuhinju, po saksijama uglavnom uzgajamo začinsko bilje U mom okruženju ima muškaraca koji kuvaju ali rijetko ko voli i da eksperimentiše i da istražuje u kulinarstvu, uglavnom je to naučenih par jela, tipa gulaš ( smućkaj svega i ostavi da se krčka što duže ) i to je to. Баба, Juanito and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Moj tata bolje kuva od mame. Млађони and Рада. је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Mene uhvati ludilo otprilike jednom godisnje pa krenem da trazim neke stranske recepte. Ovo stvarno izgleda dobro, samo sto ne mogu da se nadju svi sastojci pa sam morao da improvizujem sa nasim travkama. Ali ovaj sloj mesa pa sloj ovog zelenisa, na kraju bude odlicno i jos kako mirise. A inace nekoliko puta godisnje spremam jagnjetinu ili teletinu ispod saca. Kvalifikuje se u ovo tvoje da nije jednostavno Само проста јела брате, немам каде да надгледам шерпу. Има једна захебана ствар кад се ожениш, а то је да заборавиш и оно што си знао. Рецимо не сећам се кад сам последњи пут пекао палачинке. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Još mi samo fali u kuhinji da mi se mota po mojoj teritoriji, pa da flipnem tačno načisto... jedna od retkih stvari koja me opušta i u kojoj uživam, ne dam! Ne može! Данче* and horatio је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Još mi samo fali u kuhinji da mi se mota po mojoj teritoriji, pa da flipnem tačno načisto... jedna od retkih stvari koja me opušta i u kojoj uživam, ne dam! Ne može! Pih! Nisi fer! Tuzicu te za polnu diskriminaciju! U Strazburu i u Pirotu! Баба, Лидија Миленковић and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ух, где ме нађосте...волим да кувам! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део. Solomon Kane, Vaske, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Е ово је занимљиво: Млађони, Melhisedek88, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Evo ja vas sve pozivam na gulas, da vidite sta je kuvarica, jer od vas, muskaraca...pa , nema nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Е ово је занимљиво: Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor: 1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd 2) Jos uvek zivi sa majkom bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Pih! Nisi fer! Tuzicu te za polnu diskriminaciju! U Strazburu i u Pirotu! On može da riba podove ako mu je već do izjednačavanja polova. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део. Tvoja žena je u sekti. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука