Jump to content

Мушки, да ли кувате?

Juanito

Мушкарци, да ли кувате?  

41 члановâ је гласало

1. 1. Ако сте мушко, да ли кувате? Ако сте женско, да ли то чине мушкарци из ваше непосредне околине?

• Да, и уживам/уживају у томе.
    • Да, али само кад баш морам/морају.
    • Не, али бих волео/волели да пробам/пробају.
    • Не, и не пада ми/им на памет.

Препоручена порука

Ја углавном спремам за госте када долазе...и увек нешто измишљам...за слаткише нисам стручњак али знам добар лебац да испечем..

Подели на овим сајтовима

Волим да кувам, и највеће ми је задовољство кад видим друге да уживају у мом јелу... Ал не волим да једем... Shame on me

Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8)

Подели на овим сајтовима

kad ocekujem goste da... i to ne lose. A ovako me mrzi i nemam neku inspiraciju.

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Meni je kuvanje terapija  :)

inače sam i završio srednju kulinarsku ali nikad sem prakse nisam radio u kuhinji, klisnuo sam odmah na faks.

Kuvarstvo je ostalo samo kao ljubav, a pošto mi je i žena isti zaljubljenik u kuhinju, po saksijama uglavnom uzgajamo začinsko bilje  :)))

U mom okruženju ima muškaraca koji kuvaju ali rijetko ko voli i da eksperimentiše i da istražuje u kulinarstvu, uglavnom je to naučenih par jela, tipa gulaš ( smućkaj svega i ostavi da se krčka što duže  :)))  ) i to je to.

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Moj tata bolje kuva od mame. :)))

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Mene uhvati ludilo otprilike jednom godisnje pa krenem da trazim neke stranske recepte. Ovo stvarno izgleda dobro, samo sto ne mogu da se nadju svi sastojci pa sam morao da improvizujem sa nasim travkama. Ali ovaj sloj mesa pa sloj ovog zelenisa, na kraju bude odlicno i jos kako mirise. A inace nekoliko puta godisnje spremam jagnjetinu ili teletinu ispod saca. Kvalifikuje se u ovo tvoje da nije jednostavno

Само проста јела брате, немам каде да надгледам шерпу.

Има једна захебана ствар кад се ожениш, а то је да заборавиш и оно што си знао. Рецимо не сећам се кад сам последњи пут пекао палачинке.

Подели на овим сајтовима

Još mi samo fali u kuhinji da mi se mota po mojoj teritoriji, pa da flipnem tačno načisto... jedna od retkih stvari koja me opušta i u kojoj uživam, ne dam! Ne može!

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Još mi samo fali u kuhinji da mi se mota po mojoj teritoriji, pa da flipnem tačno načisto... jedna od retkih stvari koja me opušta i u kojoj uživam, ne dam! Ne  može!

Pih! Nisi fer! Tuzicu te za polnu diskriminaciju! U Strazburu i u Pirotu! :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део.

Подели на овим сајтовима

Е ово је занимљиво:

3IAiHgQ.png

Postoje samo dve opcije za ovaj nesvakidasnji odgovor:

1) Zena modrenih shavtanja,koja gradi karijeru,dok muz papucar kiva,usisava,cuva decu,menja pelene....itd

2) Jos uvek zivi sa majkom

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја кувам и уживам у томе. Моја жена не воли да једе и кад кува све ми је безукусно и недоречено тако да сам опстанка ради еволуирао и сад 80% кувања и спремања хране је мој део.

Tvoja žena je u sekti. :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...