Jump to content

Узбуна! Забрањени руски филм СОДОМ (видео)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Са Фејсбук профила Двери

"Драга браћо и сестре овим путем желимо да вас обавестимо да од вечерас на нашим каналима (наши сајтови тј.Двери,Катена,Снага народа,ФБ странице и профили,радио и пријатељски медији ) можете погледати руски филм "Содом" за који су Двери добиле ексклузивно право приказивања.То је забрањени филм који не сме да прикаже ниједна телевизија у Србији, а који разоткрива шта је прави циљ хомосексуалног парадирања. Филм ће се приказати у суботу на Трг Републике у 19:00 и позовите све пријатеље и рођаке на протест против „геј параде“ и на јавно приказивање овог шокантног филма!
Позивамо вас све да проширите вест о филму и протесту како би све наше породице биле упознате шта их очекује.
Време је узбуњивање јавности.
У прилог вам шаљемо Линк за трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=ejmIGtIDHe0#t=11 ; а касније ћемо вам послати и линк на којем можете погледати филм.
"

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Исто такође :)

"Документарни филм руског редитеља Аркадија Мамонтова из 2014. године под називом ”СОДОМ”, пре свега разјашњава различите приступе, али и манипулацију термином породица, мајка, отац, родитељ: од запада до истока, од религије до државе.
Да ли након више
миленијума традиционалног поимања породице, утемељеног на вредностима светских религија, пре свега Хришћанства, човечанство, под диктатуром западних центара моћи, улази у фазу новог поимања друшвено прихватљивих односа?
Да ли се понављају периоди из историје човечанства када су слични друштвени токови били и узроци пропасти читавих цивилизација? Да ли ће човечанство смоћи снаге да се успротиви терору ЛГБТ лобија који спроводи светски полицајац бр.1, администрација САД?
Хоће ли Русија бити кадра да одбрани цивилизацијске тековине Хришћанства и одложи надолазећу Апокалипсу?
Све о ЛГБТ лобију, његовим механизмима и утицају на духовни и свакодневни живот људи, погледајте у филму ”СОДОМ” у трајању од 58 минута.
"

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

рага браћо и сестре овим путем желимо да вас обавестимо да од вечерас на нашим каналима (наши сајтови тј.Двери,Катена,Снага народа,ФБ странице и профили,радио и пријатељски медији ) можете погледати руски филм "Содом" за који су Двери добиле ексклузивно право приказивања.То је забрањени филм који не сме да прикаже ниједна телевизија у Србији, а који разоткрива шта је прави циљ хомосексуалног парадирања.

Znači film je zabranjen zato što neće da ga prikaže nijedna televizija - a nijedna televizija neće da ga prikaže jer samo Dveri imaju ekskluzivno pravo prikazivanja.

:))

Подели на овим сајтовима

Kaкава маркетиншк фора и манипулација са овим "забрањен". Виделе Двери на шта се народ пеца, добро су научиле. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ево већ у првом делу клипа лагарије. Овај мериканац који је борац против хомосексуалаца прича о томе како је кажњавање уколико се прича негативно о хомосексуализму, а он прича негативно о хомосексулизму..... пред камером... и таксиста исто.. .. гледаћу још 10 минута али већ ме је озбиљно сморио филм.... лупетање на све стране до сад нису показали ниједну страшну страну те опсне хомосексуалне идеологије. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Latentni u najavi :))

Uglavnom su homofobi latentni homoseksualci ;)

Btw, odgledah trejler, pa 15  minuta filma, nemam pametnija posla, čo'ek mi na poslu, i videh na trejleru- maestralno delo ruske kinematografije.

Ja bih ovu reč kinematografija zamenila jednom posve drugačijom - šizofrenija.

Gledala sam dosta ruskih filmova, ima divnih, ima bezveznih, film k'o film.

Međutim kada vidim ove sa ,,supr tajnim ciljem'' ili sa ,,naučnicima iz instituta  Luginasjkajujutska u mestu Kugusjatoskanotinusku koji su otkrili super tajni podatak o tome-i-tome al' ga ceo svet krije od vas'' i slične budalaštine koje najčešće stižu do nas... muke me uhvate.

Znam da vi volite Ruse, al' ne mora sve što Rusi urade da bude sjajno i divno.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Нисам успео да сконтам улогу нашег Председника Републике и госпође Прве даме пред конац 47 минута... Јел` зна неко одговор?

Подели на овим сајтовима

Узео је још један мандат и живели су срећно до краја живота :)

Одгледао си скоро до краја? Свака част брате :)

Ма јесам. 

Подели на овим сајтовима

Untitled_zpsdcfd6d9e.jpg

Дакле, кол`ко се разумем, с лева на десно "иду":

- гардиста,

- човек мени непознат,

- застава ЕУ,

- Драг`ца,

- Застава наше Републике, 

- Председник наше Републике и

- нека застава иза њега...

И поред најбоље воље, поменуту Дарју Фејн коју овај Молдав помиње-не видим...

Или то аутори овог урадка, путем сублиминих порука хоће да кажу да је и наша држава огрезла у попуштању права према заједници којом се филм бави...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...