Jump to content

Узбуна! Забрањени руски филм СОДОМ (видео)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Ali ti izgleda nisi cuo kakva je sloboda govora u USA i sta sve mozes da pises i govoris, bez da prodjes kaznjen.

Ja ne zivim u USA,vec u Srbiji,na Balkanu,gde takav zakon nikad nece proci.Stoga ja pisem u skladu sa pravilima foruma i drzavnim zakonima.

Подели на овим сајтовима

Ja ne zivim u USA,vec u Srbiji,na Balkanu,gde takav zakon nikad nece proci.Stoga ja pisem u skladu sa pravilima foruma i drzavnim zakonima.

Такав закон већ постоји у србији... зове се "устав"  и гарантује ти слободу говора...

Ти пишеш у складу с твојим необразовањем. Углвном. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Такав закон већ постоји у србији... зове се "устав"  и гарантује ти слободу говора...

Ти пишеш у складу с твојим необразовањем. Углвном. :)

Milosavljevicu,ti moje obrazovanje mozes samo da sanjas.Izvoli diplome na forum,ako smatras da imas vece.;)

Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu,ti moje obrazovanje mozes samo da sanjas.Izvoli diplome na forum,ako smatras da imas vece. ;)

Шта си завршио? Права, политичке и економске науке сигурно ниси. Ту показујеш највеће необразовање.

Можда историју или филозофију.... али и даље си екстремно необразован по питању права и политичких наука.. 

н овој теми си рецимо погрешио три  ствари

1. У америци си мислио да не можеш да причаш против хомосексулаца.

2. Показао си очигледно неразумевање закона о дискриминацији.

3. Показао си да не знаш да је у србији уставом дозвољена слобода говора и да исто тако не можеш д забраниш овај филм.

То је буразеру, говор из необразовања.

Е ако си ти образован н неком другом пољу, свака теби част, али на овом очигледно ниси. 

Подели на овим сајтовима

Шта си завршио? Права, политичке и економске науке сигурно ниси. Ту показујеш највеће необразовање.

Можда историју или филозофију.... али и даље си екстремно необразован по питању права и политичких наука.. 

Cenis,il mislis? Ja verujem da si ti to sve diplomirao na poukama,jer nema teme u koj ti sve ne znas.A definitivno si doktorirao u etikiranju,analiziranju tudjih zivota(sve sa kuglom,rebarcetom,il pak pasuljem)

Подели на овим сајтовима

A znate li zašto je donesen i izglasan zakon o zabrani LGBT propagande u Rusiji i zašto ga je Putin potpisao? Stvarno radi toga da te propagande ne bude? No, ko to misli tako onda je beskonačno naivan, cilj tog zakona je spriječiti ulične nemire koji bi mogli funkcionisat kao detonator i izazvat eksploziju sveruskih nemira cjelodržavnih razmjera od Petrograda sve do Vladivostoka koji bi mogli završit svrgavanjem tih koji su sad na vlasti s Putinom na čelu. Spriječiti eventualni "ruski Majdan" koji bi mogao izniknut iz tog medjusobnog makljanja i maštrafenja tamo nekih mladenaca, gay aktivista i anarhista s ruskim nackovima, fašistima i ostalim protivnicima gay parada. Tako si je Putin istovremeno upisao dodatne poene kod ruskih konzervativnih krugova a spriječio bilo kakve nemire po Moskvi. Jedina stvar koja Putinu neda spavat i koje se najviše užasava od svih je moskovski sveruski Majdan posred Crvenog Trga koji bi ih sve koji su sad na vrhu i na vlasti mogao splahnut kao poplava. Dakle bolje spriječiti nego liječiti jer to liječenje u ovom slučaju teško bude uopšte moguće, da im se neka glupa LGBT parada zvrtne u moskovski Majdan, sjetite se samo Janukoviča.

Na kraju krajeva i sam predsjednik Rusije Putin se ogradjuje od homofobije i to jasno potvrdjuje da njemu ni ne pada na pamet boriti se ikako protiv homoseksuala ili nešto slično niti je to cilj tih zakona. Dakile je to tako kao što sam napisao ja gore samo naravno da Putin neće to reći ravno tim riječima kao ja, uvijeno je tamo naznačeno da na takav način ispoljavanja svojih prava ruska široka javnost nije naviknuta i homosexcualima niko ne ukida njihovo pravo biti LGBT orijentisanim ali im je administrativno odredjeno kako će to svoje pravo ispoljavati u skladu s većinskom voljom tj. tako da ne dodje do sukoba koji se u Rusiji uvijek ne moraju tako uspješno ukočirovati i mogu se dosta drastičnim načinom otet iz ruku, izmaket kontroli tj. postat nekontrolisane i opasne, naravno i po samu aktualnu vlast najviše kao što sam to i napisao. No to je jasno i svakom Simpliciusu, Jednostavku (da ne kažemo duraku) bez puno nekih posebnih objašnjavanja. Gdje je sad naš cijenjeni član Melhisedek88 da ovo opovrgne, samog Putina ove izjave jer po njemu gayovi i LGBT Rusiji ne smetaju i nisu ilegalni, već legalni i Rusija je dovoljno široka i velika zemlja za sve njene gradjane i Ruse bilo kako orijentisane pa i takve LGBT.

Šta predsjednik Putin REALNO misli o gayum?

What Putin really thinks about gays - BBC NEWS

Dakle ovo ja ne bih nazvao baš nekom velikom borbom protiv LGBT - ija,

previše mlitavo i nikakvo jer se prvom Putinu samom ne svidja takva neka

ideja državne borbe protiv LGBT-ija. Homosexualnost u Rusiji nije ilegalna

već legalna, LGBT "de facto" imaju jednaka prava, ruska država ih ne želi

diskriminovat, proganjat ili stavljat van zakona, to je ono što je tu najvažnije!

Dakle popratna "objašnjavajuća, prigodarska, ad hoc" politička retorika je jedno,

stanje na terenu i u praksi su druga stvar a motivacija i razlozi k tome sasvim treća.

1388339687696.png

Подели на овим сајтовима

medicinske sestre, i išle su sa špricevima i nama koji smo takođe bili učesnici karnevala davali po špric tople rakije.

No, tamo u vas bih htio bit, kod vas se ta situacija u zdravstvu rapidno popravlja kako je vidjet barem što se tiče tih sirotih penzionera, imate punktove za pružanje hitne pomoći direkt na ulici, pa to nemaju ni u Spojenih Statu Americkih a ni u Njemecku, Rakousku, Japonsku atd. atd.

Smrt - to je prázdný demižón slivovice. o-emoticon-talking.gif

KOŠT 2014 BEZ CENZURY

Подели на овим сајтовима

A definitivno si doktorirao u etikiranju,analiziranju tudjih zivota(sve sa kuglom,rebarcetom,il pak pasuljem)

Само ти скрећи тему са твог лупетња о томе шта сме а шта се не сме у америци и како је овај гомила лажи. :)

Кад не можеш да докажеш своје лупетање, ти крени да кукаш како те други етикетирају, анализирају и мери дипломе. :)

ad homenem aka when u cant attack data... attack people. :) 

Подели на овим сајтовима

Колико год да је у чо'ека високо образовање

оно не сме да потире културу и васпитање...

Пајко с Мораву

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Колико год да је у чо'ека високо образовање

оно не сме да потире културу и васпитање...

Пајко с Мораву

a ni moral

Zayron z Moravy

:)

Подели на овим сајтовима

Ali ti izgleda nisi cuo kakva je sloboda govora u USA i sta sve mozes da pises i govoris, bez da prodjes kaznjen.

Поздравља те Едвард Сноуден из Москве, и то само зато што је проговорио истину... да не помињемо оног несрећног војака и многе друге, што су проговорили.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно из овог наслова каква узбуна је у питању, и где је забрањен филм и кога је забранио? 

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно из овог наслова каква узбуна је у питању, и где је забрањен филм и кога је забранио? 

И то! А и ово!? Шта ће наш Председник у филму?

Untitled_zpsdcfd6d9e.jpg

Дакле, кол`ко се разумем, с лева на десно "иду":

- гардиста,

- човек мени непознат,

- застава ЕУ,

- Драг`ца,

- Застава наше Републике, 

- Председник наше Републике и

- нека застава иза њега...

И поред најбоље воље, поменуту Дарју Фејн коју овај Молдав помиње-не видим...

Или то аутори овог урадка, путем сублиминих порука хоће да кажу да је и наша држава огрезла у попуштању права према заједници којом се филм бави...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...