cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 recimo koliko ce kostati to njihovo sepurenje uz obezbedjenje od par hiljada policajaca i i ko ce to da plati, jel to nuzno srbiji ? jel mozda nuznije da se taj novac da nekom ko nema struju ili vodu u kuci ili da se smjesti koja nezbrinuta porodica sa kosova recimo ? jel bi to bilo pravoslavno, boli me uvo za amadmane u ustavu , mene licno... niej li nasilje od tih pedera sto hoce paradu a ogromna , gotovo cjelokupna srbija to nece, jel to nasilje? To kolko ce kostati pitaj huligane koji se spremaju da krse drzavne objekte. Parada je potpuno besplatna i ne kosta ni dinara. (Eventualno neka kinta iz fondova po projektima za kulturu (lupam) al to je neka smejurija od sice) "Mrzim pedere i zato moram da polomim ovu trafiku" :-D Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 To kolko ce kostati pitaj huligane koji se spremaju da krse drzavne objekte. Када би знао неке ствари, засигурно не би раздвајао државне, политичке и полицијске структуре од хулигана већ би схватио да се све дешава под контролисаним и усмереним вођством тих истих структура...ако оне дозволе геј параду, десиће се, ако они дозволе, хулигани ће вршити посао који је истима, из неког разлога и зарад одређених циљева, потребан...тако то функционише. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Brat moj kane. Хвала! 8086.gif Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Nema više dogovora,posvadjale se Srpske porodice.... I Crkvu su hteli da vode i od svojih popova da naprave novi montiran snimak. Koliko god da rizikujem da sam lud ali Srbiju nikad nisu vodili političari. Ovaj tekst je fantastičan,brate moj mili. Pogotovo što će se saznati što su bili takvi i za koju cifru su glodjali narod. žalost tuga i parada odela koje su im obukli. Niko u gore navedenom tekstu se nije sam obukao,to izistinski tvrdim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 recimo koliko ce kostati to njihovo sepurenje uz obezbedjenje od par hiljada policajaca i i ko ce to da plati, jel to nuzno srbiji ? kao sto srbija placa kada tebe neko hoce da bije tako placa kad homoseksualce neko hoce da bije. jel mozda nuznije da se taj novac da nekom ko nema struju ili vodu u kuci ili da se smjesti koja nezbrinuta porodica sa kosova recimo ? To pitaj one koji hoce da biju i zbog kojih mora da se potrosi toliki novac. Oni koji nprve tu stetu. Jer kao sto ti nisi odgovoran ako neko tebe hoce d bije pa ti lomi prozore na kuci, tako pederi nisu odgovorni jer neko njih hoce da bije p od besa lomi i pljacka. jel bi to bilo pravoslavno, boli me uvo za amadmane u ustavu , mene licno... niej li nasilje od tih pedera sto hoce paradu a ogromna , gotovo cjelokupna srbija to nece, jel to nasilje? Jel bi ti bilo prvoslavno da pustimo da huligani nekog biju jer mu se ne svidja? , gotovo cjelokupna srbija to nece, jel to nasilje? E to je vec teska spekulacija. Cel srbij to nece, a vecina srba glasalo za ustav koji to dozvoljva. Ako cela Srbija to nece lepo neka se sakupe potpisi pa da trayimo promenu ustava u "Srbija je držav u kojoj vlada rulja, koja ako vecinski odluci da nesto ne može - onda ne može." Sve je više manje rečeno na tu temu. GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 kao sto srbija placa kada tebe neko hoce da bije tako placa kad homoseksualce neko hoce da bije. srbija ne placa nista za moje seksualne nagone, nit mi treba patrola kad idem u paradu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Jel bi ti bilo prvoslavno da pustimo da huligani nekog biju jer mu se ne svidja? ne volim huligane al nikako, meni su ioni isto dusevni bolesnici ko i pederi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 kao sto srbija placa kada tebe neko hoce da bije tako placa kad homoseksualce neko hoce da bije. To pitaj one koji hoce da biju i zbog kojih mora da se potrosi toliki novac. Oni koji nprve tu stetu. Jer kao sto ti nisi odgovoran ako neko tebe hoce d bije pa ti lomi prozore na kuci, tako pederi nisu odgovorni jer neko njih hoce da bije p od besa lomi i pljacka. Jel bi ti bilo prvoslavno da pustimo da huligani nekog biju jer mu se ne svidja? E to je vec teska spekulacija. Cel srbij to nece, a vecina srba glasalo za ustav koji to dozvoljva. Ako cela Srbija to nece lepo neka se sakupe potpisi pa da trayimo promenu ustava u "Srbija je držav u kojoj vlada rulja, koja ako vecinski odluci da nesto ne može - onda ne može." Sve je više manje rečeno na tu temu. daj brate, jel mislis da sam ja naivan da meni mozes to podvaliti, zar ti zaista vjerujes da rulja zna za sta glasa, ustav si mozda procito ti jer ti to skola i mozda jos 0,5 % stanovnika, a niko pojedinacno ne konta ustav u cjelosti, zato i postoji ustavni sud da razglaba o istom, i kakav ti sad to argument, supalj do daske, savrseno ti znas da je ogromna vecina naroda protiv pedera ne samo u srbiji nego bilo gdje na svjetu,no se pravis mutav, zasto su protiv pedera, pa ne treba ni spominjati, normalan covjek nece nikad prihvatati ljudske nastranosti uvjek ce ih gledati sa prezirom, to je dno dna ljudske psihe kad popustis pred svojim nastranostima, to je za svaku osudu... ja mozda imam zelju da kokam komsije snajperom iz potkrovlja, al ne cinim to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 srbija ne placa nista za moje seksualne nagone, nit mi treba patrola kad idem u paradu Нити плаћ за њихове. Плћа за зштиту совојих грђана који су пред правом и законом једнаки као и ти. Исто тако плаћа и теби. То што им треба птрола нису они криви већ они од којих им треба патрола. ne volim huligane al nikako, meni su ioni isto dusevni bolesnici ko i pederi Ту се на неки начин можемо сложити. Само бих ја рекао духовни болесници. Али какве то везе има са законом? daj brate, jel mislis da sam ja naivan da meni mozes to podvaliti, zar ti zaista vjerujes da rulja zna za sta glasa, ustav si mozda procito ti jer ti to skola i mozda jos 0,5 % stanovnika, a niko pojedinacno ne konta ustav u cjelosti, zato i postoji ustavni sud da razglaba o istom, i kakav ti sad to argument, supalj do daske, savrseno ti znas da je ogromna vecina naroda protiv pedera ne samo u srbiji nego bilo gdje na svjetu,no se pravis mutav, zasto su protiv pedera, pa ne treba ni spominjati, normalan covjek nece nikad prihvatati ljudske nastranosti uvjek ce ih gledati sa prezirom, to je dno dna ljudske psihe kad popustis pred svojim nastranostima, to je za svaku osudu... ja mozda imam zelju da kokam komsije snajperom iz potkrovlja, al ne cinim to Оне странке које су против те парде немају ни пређен цензус(и то коалицију да оформе немају 5 % гласача). Док ове странке које су јасно за праду имју екстремну већину гласачког тела. Тако да је твој аргумент "99 % срб неће параду а али 99 % гласача гласа за странке које подржвају параду јер су луди и не знају шта раде " и није баш неки аргумент. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Када би знао неке ствари, засигурно не би раздвајао државне, политичке и полицијске структуре од хулигана већ би схватио да се све дешава под контролисаним и усмереним вођством тих истих структура...ако оне дозволе геј параду, десиће се, ако они дозволе, хулигани ће вршити посао који је истима, из неког разлога и зарад одређених циљева, потребан...тако то функционише. Pa dobro, naročito u toj varijanti nikakav trošak ne uzrokuje Parada... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Али какве то везе има са законом? pa boli me uvo za zakon, ne znam koliko ti to puta moram reci, imas kolko oces nepravoslavnih zakona u drzavi, mislis da ja drzim do njih ? pa gospoda su usavrsila zakone da pljackaju rodjeni narod i sama ova stavr sa pederima je najobicnija glupost sa kojom se ljudima mazu oci od stvarnih problema, nisu meni preci zakoni od ljudi, ja znam sta misle normalni ljudi, toliko sljep nisam da to ne vidim Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Pa dobro, naročito u toj varijanti nikakav trošak ne uzrokuje Parada... Desile se neke stvari u medjuvremenu,neko od prijatelja organizatora je vladi uplatio sve moguće troškove. Sad možemo da počnemo,biće zadovoljan i patrijarh. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Оне странке које су против те парде немају ни пређен цензус(и то коалицију да оформе немају 5 % гласача). Док ове странке које су јасно за праду имју екстремну већину гласачког тела. Тако да је твој аргумент "99 % срб неће параду а али 99 % гласача гласа за странке које подржвају параду јер су луди и не знају шта раде " и није баш неки аргумент. ok brate 99 % gradjana srbije su za paradu, a nas patrijarh je promasen slucaj, on spada medju 1% manijaka medju stanovnistvom, aj bar da nisam sam, nekako mi lakse... jes zadovoljan sad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 ok brate 99 % gradjana srbije su za paradu, a nas patrijarh je promasen slucaj, on spada medju 1% manijaka medju stanovnistvom, aj bar da nisam sam, nekako mi lakse... jes zadovoljan sad Патриарх се не буни против параде, и јасно је рекао да је "за параду али са њиховим новцем".. ниси ти лепо прочитао патриарха. Оно против чега се он буни јесте трошење пара на полицију. А прича о православном закону, је безвезе....нисмо ми Ислам па да имамо шериатско право и првославно право у законима. Никад нисмо ни имали православне законе, ни у средњем веку. То сад људе ухватило неко исламско-идеолошко фазонирање о теократској држави. Православље никад такво није било. Никд није било забрњивно нешто јер није у складу са православљем. Например једење меса за пост. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Патриарх се не буни против параде, и јасно је рекао да је "за параду али са њиховим новцем".. ниси ти лепо прочитао патриарха. Оно против чега се он буни јесте трошење пара на полицију. А прича о православном закону, је безвезе....нисмо ми Ислам па да имамо шериатско право и првославно право у законима. Никад нисмо ни имали православне законе, ни у средњем веку. То сад људе ухватило неко исламско-идеолошко фазонирање о теократској држави. Православље никад такво није било. boli mene uvo za sve i jedno pravo, ti ga ne vadis iz usta od kad sam ja na ovom forumu uvjek neko pravo uCerujes ljudima, cak i kad su abortusi u pitanju gledas kroz pravo sa jedne strane i skup molekula sa druge, sta da ti kazem i sam si skup molekula Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука