Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ovo je, ja mislim, stoti put kako potenciras tu glupost. Daj neki link, dokazi da ovo nije samo plod tvoje maste... Objasnio sam ali si ti bio u teretani. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Izvini, mnogo moras da naucis o slobodi uma, demokratiji i ljudskim pravima da bih uopste razmotrio opciju da ces razumeti normalan odgovor na ovaj tvoj post... Ајде одговори, и препоручи ми неку литературу. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Дај Милосављевићу, а ови скоро протествовали у Новом Саду против Цециног концерта? Вођени том логиком исптада да је и то акт насиља... Онда је заправо било какав противзахтев насиље... немој сада да претерујемо! Ако ја теби забраним да пролазиш неком улицом, јел то акт насиља? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ајде одговори, и препоручи ми неку литературу. http://sh.wikipedia.org/wiki/John_Stuart_Mill Eво изволи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Rijesenje bi bilo da se Crkva obrati svojim clanovima savjetima i misljenjem, a to su vecinom pripadnici druge grupe koja ce tog dana bilo nasilno ili ne nasilno izraziti svoj protest. Црква ће се својим члановима обратити и обраћала се и обраћаће се увек... Да објасни и поучи своје чланове... Тог дана, а мислим да је недеља у питању, чланови Цркве су на литургијском Сабрању, тако да ови "други" које помињеш да ће (евентуално) насилно или ненасилно изразити свој протест против одржавања тог домјенка, нису чланови Цркве... feeble and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ако ја теби забраним да пролазиш неком улицом, јел то акт насиља? Знаш да ствари нису баш тако црно-беле. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ајде одговори, и препоручи ми неку литературу. Hm videći šta ti je milosavljević ponudio,pročitaj bolje knjigu Bog i r&r. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ајде одговори, и препоручи ми неку литературу. Homoseksualnost nije protivzakonita. Pedofilija je protivzakonita. Kako zamisljas da pedofili organizuju paradu? Mora prvo da se zakon promeni i da kaze da pedofilija nije protivna zakonu TEK TAD se otvara mogucnost zanekakvu hipoteticku paradu pedofila. A reci mi kad ce pedofilija da postane zakonita? Nikad. Ispravka. Ako nastavite da pricate kako je ista ko homoseksualnost onda moze i da se desi vremenom da je drustvo prihvati. Mada tesko... Nemoguce zapravo. Eto. Jel ok? Млађони, Милан Ракић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Hm videći šta ti je milosavljević ponudio,pročitaj bolje knjigu Bog i r&r. Какве везе то има са овим, молим те, објасни? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Црква ће се својим члановима обратити и обраћала се и обраћаће се увек... Да објасни и поучи своје чланове... Тог дана, а мислим да је недеља у питању, чланови Цркве су на литургијском Сабрању, тако да ови "други" које помињеш да ће (евентуално) насилно или ненасилно изразити свој протест против одржавања тог домјенка, нису чланови Цркве... Ma sve i da jesu,nedopustivo je generalizovati. (ovo je osnova ne verujem da to rade slučajno) namerna generalizacija je ovde svakodnevna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Ma sve i da jesu,nedopustivo je generalizovati. (ovo je osnova ne verujem da to rade slučajno) namerna generalizacija je ovde svakodnevna. У реду... Само сам рекао да, ако је недеља у питању, за хришћанина и припадника Цркве нема дилеме где ће да буде... Срђан Ранђеловић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Знаш да ствари нису баш тако црно-беле. Имаш оправдно насиље и неоправдано насиље. Оправдано насиље је када те неко пребије, па га полиција ухапси и тиме му ограничи слободу. Неоправдано насиље је када те неко не повређује па му неко ограничи слободу. ШТо би био случај са парадом. Док неког не повређују - немамо право да им огрничимо слободу. То је моја етика. Тако, црно бела. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Homoseksualnost nije protivzakonita. Pedofilija je protivzakonita. Хомосексуалност је била противзаконита. Паметном довољно. А што се тиче слободе, мислим да нема боље мисли од ове: "Ако нема Бога, човеку је све дозвољено" - Достојевски Да ли се слажеш? Tumaralo. and Натан је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Хомосексуалност је била противзаконита. Паметном довољно. Да, у совјетској Русији и нацистичкој немачкој. Паметном довољно. Милан Ракић, Срђан Шијакињић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Па и код нас је Милошевић то декриминализовао. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука