Jump to content

Ваше реакције у различитим животним ситуацијама...

Препоручена порука

Не, ја ћу ћутати, да нико не би морао да прихвати оно што ја треснем. Мислите, људи, шта год хоћете.

Naravno da će i da treba, ljudi da misle šta god hoće.. ali je samo jedno Hrišćansko, i LJUDSKO ako hoćete... Nema ubijanja i to sopstvenog deteta.. To je nakazno.... pa $ta mi to slavimo o Božiću, ne Detinjce..kakvi su to onda svetitelji za$titnici dece, kako mi to na kraju proslavljamo život.. Kako..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ako majka nije u prvom tromeseciju ni pomisljala na trudnocu, a prema svom organizmu se u tom periodu nehumano ponasala...ili kada sagleda sada stvari...u tom periodu se ponasla kao da je bebi bila najgori neprijatelj... I sada ako to na bebu ostavi neke posledice u daljem razvoju, sta onda...i kako onda?

Ona je kriva, pa je kriva...

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ako majka nije u prvom tromeseciju ni pomisljala na trudnocu, a prema svom organizmu se u tom periodu nehumano ponasala...ili kada sagleda sada stvari...u tom periodu se ponasla kao da je bebi bila najgori neprijatelj... I sada ako to na bebu ostavi neke posledice u daljem razvoju, sta onda...i kako onda?

Ona je kriva, pa je kriva...

ova majka se iskreno kaje,a kad je tako onda je i Gospod sigurno uz nju...jos samo i ona to da shvati i da Mu se prepusti! 1413_love
  • Волим 1

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ускоро креће подела акција Телекома,а ја као његов радник,нисам паметан ,шта чинити,као и сви остали запослени...

Само знам да ови што су под разним кредитима,се неће либити продати одмах,а нуди се отприлике 200 евра по години стажа.

Е сад да чујем форумске економисте за савете и препоруке... ^-^

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Сликати се. Замолити и Динкића да позира.

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...