R.Žiskar Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 a ako to nemas, onda je stvar prosta - jednostavno preskocis temu. Види, не знам зашто си се нашла увређеном али све док је форум отвореног типа, наравно да ћу писати у свакој категорији која ме интересује. Зашто те љути што сам предочио људима да сами прочитају све са тог извора уместо да добијају одабране, филтриртане текстове, делимично ископиране без коментара? Да ли постоји неки посебан интерес да се крије извор копираних текстова? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Види, не знам зашто си се нашла увређеном али све док је форум отвореног типа, наравно да ћу писати у свакој категорији која ме интересује. Зашто те љути што сам предочио људима да сами прочитају све са тог извора уместо да добијају одабране, филтриртане текстове, делимично ископиране без коментара? Да ли постоји неки посебан интерес да се крије извор копираних текстова? не, драги брате, ја немам разлога да будем увређена, а наравно да ни теби а ни ником другом није забрањено да пише....такође ме не љути што си поставио извор...ја га углавном постављам мада се дешава и да то не урадим, али не из разлога да га сакријем, и да људима постављам филтриране текстове...они су само подстицај за размишљање и давање неког свог коментара или питања....не знам чему та потреба да се у свему тражи нешто лоше и критикује, а притом не коментарише на дату тему.....? мислим да наш задатак овде није да водимо уређивачку политику форума, да тражимо ''туђе грешке'', и и другом говоримо како и шта да пише...постоје људи којима је то задатак овде, а на нама је да допринесемо разноврсности форума како у погледу тема тако и начина на који учествујемо у њему....и наравно, све са добрим намерама....не постоји члан који не копира неки текст....зато смо овде да учимо.....нисмо најпаметнији , па да све знамо....дакле, не знам чему твој негативан став...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Искрено, мени лично одговарају овакве теме, али смета ми када тема дође у тотални ћорсокак. Жао ми је што се овде намећу правила писања семинарских радова. Лично мислим да стручну литературу треба цитирати у свакој прилици и кад год је то могуће. Реткима је та иста и доступна. Тренутно доћи до квалитетне литературе уопште није једноставно ако нисте у том свету. Но, што се теме тиче, милион пута сам ухватила себе у ситуацијама за које је било тешко наћи решење. Готово увек кренем логиком и тражим савет или помоћ од особа из моје близине које су већ имале слична искуства. Ми смо у појединим животним ситуацијама врло немоћни јер нам се наметне ситуација да без туђе помоћи нам нема живота. Топла реч ма како упућена зна да буде моћна и снажна и ако је упућена у правом моменту , то је оно о чему ова тема треба да нас информише. Највећа штета данашњег времена је отуђење. Одаљили смо се једни од других и на тај начин створили препреке у комуникацији. И сами смо сведоци да чак и овај вид комуникације зна да даа неке лоше резултате. Све зависи од саветодавца и, од примаоца савета. Наш језик је пребогат и као такав тежак је за тумачења. Ее, то је већ, опет нешто друго... Пружајте подршку једни другима! Врло је просто. Набаците осмех, потапшите скрушеног по рамену и упутите му топлу реч подршке. Верујте ми много значи такав гест. И нема потребе да залазите у детаље ако та особа сама не прихвати да вам каже свој проблем. Довољно је само да ставимо до знања да особа која је у проблему схвати да није сама. Комуникација је врло моћно оружје. Топла реч може да значи живот а лоша може и да убије! Mилена КШ, Дијана., JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Искрено, мени лично одговарају овакве теме, али смета ми када тема дође у тотални ћорсокак. Жао ми је што се овде намећу правила писања семинарских радова. Лично мислим да стручну литературу треба цитирати у свакој прилици и кад год је то могуће. Реткима је та иста и доступна. Тренутно доћи до квалитетне литературе уопште није једноставно ако нисте у том свету. Но, што се теме тиче, милион пута сам ухватила себе у ситуацијама за које је било тешко наћи решење. Готово увек кренем логиком и тражим савет или помоћ од особа из моје близине које су већ имале слична искуства. Ми смо у појединим животним ситуацијама врло немоћни јер нам се наметне ситуација да без туђе помоћи нам нема живота. Топла реч ма како упућена зна да буде моћна и снажна и ако је упућена у правом моменту , то је оно о чему ова тема треба да нас информише. Највећа штета данашњег времена је отуђење. Одаљили смо се једни од других и на тај начин створили препреке у комуникацији. И сами смо сведоци да чак и овај вид комуникације зна да даа неке лоше резултате. Све зависи од саветодавца и, од примаоца савета. Наш језик је пребогат и као такав тежак је за тумачења. Ее, то је већ, опет нешто друго... Пружајте подршку једни другима! Врло је просто. Набаците осмех, потапшите скрушеног по рамену и упутите му топлу реч подршке. Верујте ми много значи такав гест. И нема потребе да залазите у детаље ако та особа сама не прихвати да вам каже свој проблем. Довољно је само да ставимо до знања да особа која је у проблему схвати да није сама. Комуникација је врло моћно оружје. Топла реч може да значи живот а лоша може и да убије! .mense. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 ....досадна особа може бити незанимљива, монотона, некомуникативна и сл. али може и да вам досађује......да вас зивка, да вам долази у кућу кад јој падне на памет и сл. ....како се ви у тим ситуацијама понашате....? ....да ли јој директно и отворено то ставите до знања,,,,или је избегавате....? .......или сте доста толерантни....или сте много добри и ''немате срца'' да јој то кажете.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Indirektno joj dam do znanja,ako nastavi da smara ,da cu biti direktno neuracunjiv Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Jednom me je pijani drug zvao u 4 u noć, i probudio me. Šta sam radio, slušao sam ga prvih 5 minuta dok je pričao povezano, a kada je počeo da priča nešto ne povezano samo sam ga pustio da priča, a ja onako dremao i vikao na svakih minut "aha", uglavnom ga nisam ni slušao. Manolis and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Jednom me je pijani drug zvao u 4 u noć, i probudio me. Šta sam radio, slušao sam ga prvih 5 minuta dok je pričao povezano, a kada je počeo da priča nešto ne povezano samo sam ga pustio da priča, a ja onako dremao i vikao na svakih minut "aha", uglavnom ga nisam ni slušao. хахахаха.....свака ти част на толеранцији..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 kod mene po kratkom postupku,ako treba,dobija i ''lekciju'' gratis http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Zavisi da li je neki drug ili ne taj koji smara. Ako ne, onda potpuno kuliram bez pardona. Nema tu šta da se "bude fin". Жедни and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 хахахаха.....свака ти част на толеранцији..... Čisto da dodam jedan od 3 najbolja druga :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Па, стварно не знам... а имала сам такве пријатеље јер ми је таквих особа некако жао јер они нису само мени досадни, већ ширем кругу људи. Знам да их истолеришем ако нису злобни и ако нису баш учестали :291291291: Али људе који су ту, у мојој близини, чисто из користи, не могу да трпим ни трунке и пре прихватим неког давитеља него такве tuzansmajli8904 Лидија Миленковић and Orion је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сербски Син Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Мене нико неможе смарати више од мене самог... Ђуро Станивук and Иван Дабижљевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Pustim joj pank muziku i iritiram nekim trapavim igrarijama,ako je to previše iritira,popustim,i umjesto panka pustim alternativnu muziku,još mu je i preporučim,namjetljivo,sigurno,pa uzmem i nešto odsviram u kući,šatro pratim neke melodije,stvaram,ponavljam se,vježbam,a istovremeno sam i učtiv,je li,nećemo da smo nevaspitani koliko i neuračunljivi. Tu ti dođe i završnica pa namjerno započinjem neke teme o kojima znam da takva osoba ne zna da priča,jer joj poznam psihu na kilometar.. Na kraju se ogadim na neko vrijeme,ali i uspješno dobijem sebi slobodno vrijeme da napredujem i uviđam na kojoj sam kocki ja. U suštini,osobe ne smeju da znaju da su nam one bitnije od nas samih,jer ih to opterećuje da vrše kontrauslugu u prilog nama,požrtvovano vraćanje svega što mi činimo za njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 A da i zaboravio sam glavni i najbolji način, samo počneš da pričaš kako si bez para i kako tražiš nekog da ti pozajmi pare, odma ima da te ostave na miru, čak će i da pobegnu drvce, Orion, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука