Walter Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Не, ја ћу ћутати, да нико не би морао да прихвати оно што ја треснем. Мислите, људи, шта год хоћете. Naravno da će i da treba, ljudi da misle šta god hoće.. ali je samo jedno Hrišćansko, i LJUDSKO ako hoćete... Nema ubijanja i to sopstvenog deteta.. To je nakazno.... pa $ta mi to slavimo o Božiću, ne Detinjce..kakvi su to onda svetitelji za$titnici dece, kako mi to na kraju proslavljamo život.. Kako.. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Znamo. Pa? Pa ni$ta tek da se zna.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 A znate li da se 50% oplodjenih jajnih celija ne implantira vec se spere menstruacijom? Bugari su u$li u Sofiju... Natasa. and Oglo је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Bugari su u$li u Sofiju... nesto ne verujem da si to znao. No dobro, kad li ce javiti sta se izdesavalo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Pričamo o slobodi izbora a ne o pojavama na koje ne možemo da utičemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 nesto ne verujem da si to znao. Mine, mine..so over mine.. prstgore .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Ako majka nije u prvom tromeseciju ni pomisljala na trudnocu, a prema svom organizmu se u tom periodu nehumano ponasala...ili kada sagleda sada stvari...u tom periodu se ponasla kao da je bebi bila najgori neprijatelj... I sada ako to na bebu ostavi neke posledice u daljem razvoju, sta onda...i kako onda? Ona je kriva, pa je kriva... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Mozda i ne ostavi posledice Mislim da ta majka malo promeni razmisljanje i proba da se oslobodi brige i straha jer je to , cini mi se, mnogo pogubnije po dete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Ako majka nije u prvom tromeseciju ni pomisljala na trudnocu, a prema svom organizmu se u tom periodu nehumano ponasala...ili kada sagleda sada stvari...u tom periodu se ponasla kao da je bebi bila najgori neprijatelj... I sada ako to na bebu ostavi neke posledice u daljem razvoju, sta onda...i kako onda? Ona je kriva, pa je kriva... ova majka se iskreno kaje,a kad je tako onda je i Gospod sigurno uz nju...jos samo i ona to da shvati i da Mu se prepusti! 1413_love dusha је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Ускоро креће подела акција Телекома,а ја као његов радник,нисам паметан ,шта чинити,као и сви остали запослени... Само знам да ови што су под разним кредитима,се неће либити продати одмах,а нуди се отприлике 200 евра по години стажа. Е сад да чујем форумске економисте за савете и препоруке... ^-^ "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Ја волим то да чувам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 "Jedva cekam" one od prodaje drzave.Te akcije ce biti najvece. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Мој савјет, сачекај који годину па продај а до тада нека дивиденда "капа", на твој рачун Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Сликати се. Замолити и Динкића да позира. katja and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Сликати се. Замолити и Динкића да позира. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука