Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ma nekad žene ni ne znaju da su trudne, pa bude spontani u 5-6-7. nedelji. Чедоморство из нехата. Мора да је јела превише чоколаде или нечега па је тело одбацило плод због њене неодговорности. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Чедоморство из нехата. Мора да је јела превише чоколаде или нечега па је тело одбацило плод због њене неодговорности. Cuj nehata... Namerno piju guaranu i piju alkohol da izazovu pobacaj... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Нема ово везе са будућим бебама..али никакве...ово само тој жени може да буде казна...и не буди патетикус... Trudnoj zeni bi kao kaznu oduzeo sve vrste pomoci? I to nema veze da bebom koju nosi? A gde nosi ona tu bebu? U cegeru? A sve samo zato sto je nekad u proslosti isla na abortus. Otkud znas da se u medjuvremenu nije pokajala, ili da je bila primorana, ili da je plod bio nerazvijen? Ovo je ladno jedan od najnecovecnijih i hladnokrvnijih postova koje sam procitao na forumu ikada ... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Tako je jedna majka koja je kod kuće imala dvoje male dece dobila sudsku naredbu da leži u bolnici i održava rizičnu trudnoću. Trudne žene se masovno procesuiraju i zatvaraju zbog, recimo, pokušaja samoubistva (koje je uzrokovalo smrt fetusa), padanja niz stepenice zbog nesvestice nakon uznemirujućeg razgovora sa bivšim mužem i priznavanja doktoru da se plaši kako će sama podizati troje dece (fetus je bio nepovređen, ali je žena ipak zadržana u policiji), ili nepristajanja na carski rez, čak iako se ispostavi da je bila u pravu i da se dete prirodno rodilo bez problema. Evo i registra tih slučaja, a i jednog članka. Исламски екстремизам се заснива на убеђењу да је човек позван да створи теократију да би сви људи унутар те заједнице праведније живели. Дакле мотиви су што би се рекло сасвим оправдани. Тако исто хришћански екстремизам почиње од светости живота да би се на крају завршио прогоном или убиством правника који се залажу за право абортуса или као у случајевима које си набројала одузимањем права мајци детета. Једном речју сваки екстремизам почиње са неким добронамерним и легитимним захтевом. Данче* and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Чедоморство из нехата. Мора да је јела превише чоколаде или нечега па је тело одбацило плод због њене неодговорности. Meni se to dogodilo. Znači, što se određenog sveta tiče, ja bih do sad uveliko u zatvoru trebala da budem. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Meni se to dogodilo. Znači, što se određenog sveta tiče, ja bih do sad uveliko u zatvoru trebala da budem. Имало би основа за тужбу уколико би абортус био сматран убиством. Што се дешавало у Тексасу како тврид наша нова чланица. Margareta је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Исламски екстремизам се заснива на убеђењу да је човек позван да створи теократију да би сви људи унутар те заједнице праведније живели. Дакле мотиви су што би се рекло сасвим оправдани. Једном речју сваки екстремизам почиње са неким добронамерним и легитимним захтевом. Da li se opet šališ? Ono prošli put nisam primetio sada sam krenuo da kucam odgovor pa pomislih sarkazam. Jeste li? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Trudnoj zeni bi kao kaznu oduzeo sve vrste pomoci? I to nema veze da bebom koju nosi? A gde nosi ona tu bebu? U cegeru? A sve samo zato sto je nekad u proslosti isla na abortus. Otkud znas da se u medjuvremenu nije pokajala, ili da je bila primorana, ili da je plod bio nerazvijen? Ovo je ladno jedan od najnecovecnijih i hladnokrvnijih postova koje sam procitao na forumu ikada ... То бебу неће да качи никако...само ће та мајка да осети одговорност за своје дело и да дуго размишља о томе...не претварај причу у патетику, замолио сам те већ једном... ...чак сам напоменуо да само у случајевима абортуса из бахатости, не у случају да је приморана и животно угрожена...што се лако да утврдити...не цепкај ми мисли... Јел ово хладнокрвније и нечовечније од убијања детета у утроби мајке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 kad embrion dobije zakonska prava - žene ih gube А то ти смета? Кад беба добије МАЛО већа права, жена неће изгубити живот због тога. Овако, када жена има веће право, страдају многе бебе - у 99% случајева из ћефа (како рече Маги) А приче о аномалијама плода или силовању, служе да оправдају злочин. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Кад беба добије МАЛО већа права, жена неће изгубити живот због тога. Беба не добија прва, беба има права. Ембрион није беба. Ембрион добија већа права. И навела ти је примере како су жене тужене због спонтаних подбачаја у вашем систему. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ембрион није беба А када постаје беба? И навела ти је примере како су жене тужене због спонтаних подбачаја у вашем систему Није подбачаја, него побачаја, то прво. Није ни чудо, када су те лажне информације са сајтова који промовишу абортус као право. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А када постаје беба? Вазда волиш да се играш тим аналогијама а када је беба а када је ово а када је оно.. немој да се понављамо Није подбачаја, него побачаја, то прво. Није ни чудо, када су те лажне информације са сајтова који промовишу абортус као право. Ја сам био убеђен да се каже подбачај, моја грешка. Значи оне информације које ти се не свиђају и не иду ти у гледиште света су лажне? Добро. Да знм да нема вајде од неке дискусије. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Имало би основа за тужбу уколико би абортус био сматран убиством. Што се дешавало у Тексасу како тврид наша нова чланица. Sreća pa nisam u Teksasu Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Од ког временског интервала се плод може сматрати људским бићем по мишљењу заговорника абортуса? Данче*, Дејан-Марковић, Ронин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 То бебу неће да качи никако...само ће та мајка да осети одговорност за своје дело и да дуго размишља о томе...не претварај причу у патетику, замолио сам те већ једном... ...чак сам напоменуо да само у случајевима абортуса из бахатости, не у случају да је приморана и животно угрожена...што се лако да утврдити...не цепкај ми мисли... Јел ово хладнокрвније и нечовечније од убијања детета у утроби мајке? Znaci to sto ce majka da zivi gore jer ne prima pomoci (pretpostavljam da mislis na pomoc u novcu, hrani, lekovima i potrebstinama kao i druge pogodnosti koje trudnice uzivaju u drustvu) nece da utice na bebu? Stres zbog kazne, stres zbog finansijske nepovoljnosti, cekanje u dugim redovima za placanja... Sve ce to beba stoicki da podnese... Mozda sam pogresio kad sam reko da ti je onaj post necovecan... Ovaj je gori... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука