Odahviing Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 likovanje nad mogucnoscu ubistva deteta Ne znam o kom ubistvu pričate, još niko ovde nije pokazao kako je stotinjak razbacanih ćelija dete. Sem što svo vreme vrtite u krug 3-4 rečenice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Пред лавове да, али се вас незнабожаца клонимо,... Ови су гори...хоће још и да те љубе. Натан је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Misljenje je kao gu... cak i najgluplji ga imaju. Koliko zivotne ironije u jednom postu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ne znam o kom ubistvu pričate, još niko ovde nije pokazao kako je stotinjak razbacanih ćelija dete. Sem što svo vreme vrtite u krug 3-4 rečenice. I što niko nije likovao nad ,,ubistvom deteta''. Lepo ja kažem, ovaj narod svoje neistomišljenike vidi kao neke ludake koji se lože na abortuse i drže mrtve fetuse u teglama iznad kreveta. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 još niko ovde nije pokazao kako je stotinjak razbacanih ćelija dete. Ти си такође био тих стотинак ћелија. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ти си такође био тих стотинак ћелија. I? Kakve to veze ima, bio sam i spermatozodid, bio sam i u jezgru zvezda (barem veliki deo mene) pa to niti spermatozoid niti zvezde ne čini čovekom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ови су гори...хоће још и да те љубе. То ти кажем, лавље чељусти боље звуче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ти си такође био тих стотинак ћелија. ...разбацаних. Дејан-Марковић and nana је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 I što niko nije likovao nad ,,ubistvom deteta''. Lepo ja kažem, ovaj narod svoje neistomišljenike vidi kao neke ludake koji se lože na abortuse i drže mrtve fetuse u teglama iznad kreveta. Čuj iznad kreveta? U špajzu pa da imaju za zimncu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Шта спаја, академску иницијативу "Форум 10" из Прешева, Бујановца и Новог Пазара и Марксисте 21, у залагању за чедоморства у Србији? Обе организације су биле тог дана са својим транспарентима на тргу. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Апсолутно свестан могућности да ћу се опет, по ко зна који пут, узалудно изнервирати на ову тему, нешто ме вуче да опет кажем како нисам у животу чуо један једини добар разлог, један једини смислен аргумент у корист абортуса, ако изузмем дискусију о посебним околностима, попут болести, силовања и поремећаја. Дијана., Ljubičasta and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Апсолутно свестан могућности да ћу се опет, по ко зна који пут, узалудно изнервирати на ову тему, нешто ме вуче да опет кажем како нисам у животу чуо један једини добар разлог, један једини смислен аргумент у корист абортуса, ако изузмем дискусију о посебним околностима, попут болести, силовања и поремећаја. Tamo gde je abortus zabranjen, zabranjen je i u ovim situacijama. Još može žena zatvor da zaglavi ako je silovana. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ne znam o kom ubistvu pričate, još niko ovde nije pokazao kako je stotinjak razbacanih ćelija dete. Sem što svo vreme vrtite u krug 3-4 rečenice. djete je faza u zivotu ljudskog bica, isto kao sto je i starac jedna od faza ili odrasla osoba, isto tako je i embrion faza ljudskog zivota, lisavanje tog zivota jeste ubistvo, ta nije to zivot krokodila vec ljudski i nije u pitanju samo stotinjak razbacanih celija ili kod tebe par bilijardi, gluposti... hocemo li se ici sada baviti utvrdjivanjem koji broj celija predstavlja granicu izmedju ljudskog bica i razbacanih celija, nisam se nadao to od tebe.... Натан and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Tamo gde je abortus zabranjen, zabranjen je i u ovim situacijama. У већини земаља где је забрањен, забрањен је само ако хоће да се ради из разлога "ћефа" (што би ти рекла). И Б92 је "професионално" одрадио посао. https://soundcloud.com/l001oo/feministi-ki-flash-mob-at?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=twitter "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Tamo gde je abortus zabranjen, zabranjen je i u ovim situacijama. Još može žena zatvor da zaglavi ako je silovana. silovana, ne treba zbog toga da cini zlocin jos gori od tog silovanja, pa da ide da ubija svoje cedo, time je gora od tog silovatelja, on bar nikom nije presudio na taj nacin.... mnoga djeca su tako i rodjena , nije ovaj svjet bajka, vec poprilicno surovo mjesto upravo zbog nase ljudske pokvarenosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука