Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Више пута ми се дешавало да се "из чиста мира" сетим неке нумере и онда је у глави слушам и слушам. Обично ме прође кад је стварно одслушам али неће ни тад увек, тј. неће моментално. Проверено пролази кад то поделим са неким а он негодује. Данас је то случај са овом песмицом... Каква су ваша искуства? JESSY, Samo Ana, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Zadnji put sa ovom pesmom Данче*, Mini Mi, Manastir Bradaca and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ово исто могу лагано да убацим у листу супер-заразних песама... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Vivaldi - Violin Concerto in A Minor RV356 Данче* and Samo Ana је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Олимп, Mini Mi and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Цео дан данас... http://www.youtube.com/watch?v=DAvG9PxXZ7E Samo Ana, Иван Ивковић, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Више пута ми се дешавало да се "из чиста мира" сетим неке нумере и онда је у глави слушам и слушам. kome pricas..... inace kada sam procitala naslov teme, pomislih da ti nije dobro, da ti se stvarno vrti u glavi..... (p.s. super ti je novi avatar.... ) Sanja Т., Олимп, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Супер је кад је нека добра песма на репертоару. Понекад ми се врте неке које мрзим а неће да престану па ми се плаче. Иначе, кад прође напад често не могу да се сетим више која песма је била вирусна. Последњи пут се десило, путем овог форума, са песмицом " мама воли бебу" , мозак ми се раскрварио Рада., Дуња, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Или се беше каже: " задњи пут?" Нигде ниједног грамар нација кад је човеку најпотребнији.: немамсмајлијенатаблетуаинијесмешно: https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 И ова била скоро Лапис Лазули, Saandra and Mini Mi је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 kome pricas..... inace kada sam procitala naslov teme, pomislih da ti nije dobro, da ti se stvarno vrti u glavi..... (p.s. super ti je novi avatar.... ) Isto sam pomislila mene nervira kad idem ulicom (ili sa TVa) pa mi se usput "zakači" neka zarazna krš pesmaaaa i onda ne mogu da je isteram nikako kao na primer Иван Ивковић, Gordana ., JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Цео целцијати дан,а кренуло је од јуче да ми се врти у глави... Mini Mi, Dexi, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 inace kada sam procitala naslov teme, pomislih da ti nije dobro, da ti se stvarno vrti u glavi..... Ахм, да... То сам урадио намерно... Понекад ми се врте неке које мрзим а неће да престану па ми се плаче. За то се побринуо колега "Мучитељ"... Koja pesma vam se dopada a nije po vasem ukusu? (samo za one osramocene) Узгред, каже се "последњи пут". "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Кад смо већ код запањујућих женских вокала, ова ми се извртела мали милион пута. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Па онда ова набуџена верзија "Лептирице"... https://www.youtube.com/watch?v=DJu-qUZh_Xg Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука