Ненад Р. Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Поздрав Неле. Чија је оно слика на твом профилу? То је Милунка Савић , хероина првог светког рата. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%9B Снежана веома лепа слика facenew22222222 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Moram ovim mladencima napisat za te Kordunove košnice, oni bez meda ne skaču ni ne sportuju, trebaju ga svaki dan. JAN HANKO - BEZ MEDU NESPORTUJE http://goo.gl/lbtlA0 Više videa je ovdje. https://www.pouke.org/forum/topic/14768-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-freestyle/page-2 :148494ykydt2lrfk: Управу си Зауроне , треба да напишеш. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Лапис Лазули, Ненад Р. and aliluja је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Добро сам Џеси и не бој се јер сам јачи на делу , а нисам јак у причи. JESSY and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 То је Милунка Савић , хероина првог светког рата. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%9B Свака част Неле. Сад сам прочитао њену биографију. Немам речи колико јој се дивим. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Хвала пуно Ниџока . Има још једна жена која је била официр у српској војсци а то је Флора Сандс http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%81 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Ако има неко нешто да пита , ту сам. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Како си Неле.....? Шта има....? Шта се ради.у ове касне сате....? ( упс....ако си још ту...) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 @@Ненад., немам ништа да питам. Само да те поздравим! "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Pitanje:zasto si bas ovu od svih Bogorodicinih ikona izabrao za svoj avatar? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Које име би викао са крова зграде, када би играо у Кенгуру? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Мој деда је некада имао пчеле.Улазио код пчела само са капом за пчеле али никада није имао неко спец.одело. Увек као деца волели из даљине као да учествујемо у томе./из веће даљине/ Пошто су кошнице биле близу куће /на малом узвишењу ограђене височијом дрвеном оградом/. Какав је то био доживљај када деда донесе мед све са оним рамовима, у једну велику собу па сад , сам већ заборавила, ту скида са рамова или тако нешто. А мед ливадски жут густ............ух,ух прсте да полижеш. И свеће никада није куповао већ сам правио, имао је мали лимени калуп. Питала свештеника да ли те свеће морају прво да се освештају, рекао да не јер су пчеле благословена бића. Колико траје лековитост матичног млеча по вађењу.Негде сам читала да исцељујућа својства има само 24 сат по вађењу. Да ли мед и колико може да очува та својства млеча, ако се млеч помеша са медом. Да сам мушко сигурно бих била пчелар. Ненад Р. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Nele je čovjek-pčela, pa onda i pčelar . Ja ga ne viđo' na forumu da izusti pogrešnu riječ još, a dugo sam tu i (zlo)pamtim ko slon... Poštovanje! Џуманџи, Ненад Р. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 http://www.photoshopcreative.co.uk/users/17568/thm1024/1434619895_holmes2.jpg Рапсоди and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2015 Колико кошница имаш? Зашто толико питања нигде одговора? Волим и ја пчеле имам 10 кошница Ненад Р. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука