Jump to content

Кухињица - боје и мириси...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Meni lično se ne sviđaju, hladne su, ja više volim drvo, ali za ljubitelje modernih kuhinja ovo bi bio sigurno pun pogodak:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Драге сестрице, бјежиииим!!!!!! Да вам је само да знате, шта су од мене, прије свега, моја слабост, али и  кухињица у сарадњи са штитњачом, урадили? Ух, ово не смијем ни да читам, ни да гледам ! Бај, бааааај!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Него  да  питам  ја,  има  ли  неко  да  се  частио  дудовима  ових  дана?

У  мојој   улици  има  у  једном   дворишту   зрео  бели   дуд, и  данас  ми

је  дошло   да  уђем  и  наједем  се,  јер  нико  га  не  бере,  плодови  попадали

ван  ограде  по  тротоару  улице.

У  дворишту  дуд, напуштена  кућа  и  травњак.

Истина...

Постављена слика

jos dijete bila kad sam dudove jela i vise ne njam
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kakve divne Božije tvorevine:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

I naravno njihova suprotnost - VOĆE  :drugarstvo:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

јел знате да је парадајз воће?

а лубеница поврће?

bendoff :cheesy:

Lubenica jeste povrće, a od kada je paradajz voće? bendoff

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

а лубеница поврће?

smej.gif greengrin

Lubenica jeste povrće, a od kada je paradajz voće? bighugbighug

Ево, http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%98%D0%B7

Подели на овим сајтовима

а лубеница поврће?

smej.gif greengrin

Lubenica jeste povrće, a od kada je paradajz voće? bighugbighug

Ево, http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%98%D0%B7

E tolike godine izučavah paradajz, i NIKAD i nigdje nisam pročitala da je to voće, mislim ljudi jagoda je npr. dovođena u pitanje, razmišljalo se je li voće ili povrće, s obzirom da je jedina zeljasta voćka, ali paradajz, se uvijek i svugdje izučavao kao povrtna biljka.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...