Jump to content

Кухињица - боје и мириси...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nemam smajlija koji se rukuje, smatraj da je dogovor zapečaćen  0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Čim skupim lovu zovem te. Usput jeli li zahtjevan  0110_hahaha tj. skup  0110_hahaha.

Ма јок...имам запослење..ово ми је само преко погачу лебац...

За килу сланине и литар ракије.  0110_hahaha

i jos strudla s makom heheheh i gajba mlakog piva odozgo hahahha
Подели на овим сајтовима

Čim skupim lovu zovem te. Usput jeli li zahtjevan  0110_hahaha tj. skup  0110_hahaha.

За килу сланине и литар ракије.  :)

:cmizdrenje:

Може...

И за то има да сам бирам плочице...

0110_hahaha

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Čim skupim lovu zovem te. Usput jeli li zahtjevan  1414_feel tj. skup  :cheesy:.

За килу сланине и литар ракије.  prstgore

prstgore

Може...

И за то има да сам бирам плочице...

:cheesy:

i slavine...
Подели на овим сајтовима

Ooooooooooooooo brate kakva divota, svaka čast. Je li ovako izgleda poslije tvoje intervencije, da čovjek ne poželi da izađe odavde!  bendoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ooooooooooooooo brate kakva divota, svaka čast. Je li ovako izgleda poslije tvoje intervencije, da čovjek ne poželi da izađe odavde!  0110_hahaha

Наравно  4chsmu1

Увек сам би скроман..

marina

За славине сам експерт..чак сам преживио родитеље и њихово бирање славина  4chsmu1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Dragane šta drugo da kažem na tvoj post osim  0102_laugh smej.gif ;)

Evo linka gdje možete pretražiti recepte po bojama:

http://www.coolinarika.com/recepti/boje/?colors=db82d5

Zanimljivo zar ne?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Čika Zawisza danas spremao klopiiiiiicuuuuuuu:

Постављена слика

Odlično, ja i o.Midrash smo na dijeljenoj dijeti, imamo to podijeljeno na meso i to ostalo, krompire i tu raznu travu!

Naval nama onda tog mesa na tanjir a to zeleno, travu i krompire daj kome hoćeš! Keru kosti, poslije, nek pričeka!

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Nisi fer, nemoj da ja spominjem ono stado ovaca što bješe sežrano na Zlatiboru jesenas kad se tamo pekla mučenica, haaaaa? Što ne pokažeš tu sliku! A ko je to bio?! Vrahu jeden!    

facenew22222222

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...