Дејан Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 @@Миљан Јокић, Malo preteruješ, slušao sma i ja Seku, Cecu, Inidru al me majka vaspitavala pa nisam ispao tako loš. Čistili su i drugi grob oca Tadeja i stavljali na instagram al nisu javne ličnosti pa je samo uski krug obratio pažnju. Meni je ranije Seka bila antipatična, al sad je simpatična, radi, gradi, muž, kuća porodica...to je već lep primer za omladinu. Трива, Данче*, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 @@Миљан Јокић, Malo preteruješ, slušao sma i ja Seku, Cecu, Inidru al me majka vaspitavala pa nisam ispao tako loš. Čistili su i drugi grob oca Tadeja i stavljali na instagram al nisu javne ličnosti pa je samo uski krug obratio pažnju. Meni je ranije Seka bila antipatična, al sad je simpatična, radi, gradi, muž, kuća porodica...to je već lep primer za omladinu. druga vremena; slusam i ja seku, al` ne shvatam je za ozbiljno niti kao zivotnu filosofiju - deca to rade! da nije pouka niko ziv ne bi ni znao za tu sliku, svaki dan provedem po 3 sata na elektronskim medijima i u tom periodu o seki nije bilo pomena; muz je prica za sebe... Boze moj i(ovim ne poredim seku i klintona, nego ulazim u opravdanost argumenta) i Bil Klinton "radi, gradi, ima porodicu" xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Bez obzira, ako se neko okrenuo duhovnosti, ne treba ga po starom Srpskom običaju odmah poklopiti, diskreditovati, ja znam bolje , ja sam najpametniji. Ko smo mi mi da se mešamo u puteve Gospodnje. Рада., Олимп, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Koliko znam duhovni otac Sekin je otac Varnava iz Kuvezdina,njegov duhovni otac jeste otac Joil iz Cirilovca,a duhovni otac oca Joila je bio otac i starac Tadej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Bez obzira, ako se neko okrenuo duhovnosti, ne treba ga po starom Srpskom običaju odmah poklopiti, diskreditovati, ja znam bolje , ja sam najpametniji. Ko smo mi mi da se mešamo u puteve Gospodnje. zbog takve "duhovnosti" nas i ima sada 3 i po miliona, 2. najtuznija nacija na svetu, i 2. u evropi po broju samoubistava, 3. u svetu po konzumaciji antidepresiva-ne mozete na ulici da sretnete istinski srecno nasmejanog covekam, drzava cirkus bandita, zbog te "duhovnosti" nam nije ni pao tesko ateizam posle ww2... velicanstveni hriscanski etos, hristovu "nauku zivljenja" smo sveli na ceremonijalizam... smeju se ljudi kada im kazem da su iranci veci pravoslavci od nas - zato njima ide kako im ide, dok se mi davimo u sopstvenom izmetu! kolko se ja razumem, ukazivanje na prelest nije "diskreditacija" itd.. a za to ne moram da budem svetac, valjda je dovoljno procitati i uvideti par stvari i iskoristiti malo zdravog razuma Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 zbog takve "duhovnosti" nas i ima sada 3 i po miliona, 2. najtuznija nacija na svetu, i 2. u evropi po broju samoubistava, 3. u svetu po konzumaciji antidepresiva-ne mozete na ulici da sretnete istinski srecno nasmejanog covekam, drzava cirkus bandita, zbog te "duhovnosti" nam nije ni pao tesko ateizam posle ww2... velicanstveni hriscanski etos, hristovu "nauku zivljenja" smo sveli na ceremonijalizam... smeju se ljudi kada im kazem da su iranci veci pravoslavci od nas - zato njima ide kako im ide, dok se mi davimo u sopstvenom izmetu! kolko se ja razumem, ukazivanje na prelest nije "diskreditacija" itd.. a za to ne moram da budem svetac, valjda je dovoljno procitati i uvideti par stvari i iskoristiti malo zdravog razuma pre će biti da tvoji iskazi više miriršu na neofita I Dejan Bodiroga ima vile, jahte i ksupe automobile, jel treba da ga razapnemo zbog toga ili da ga okrivimo što smo narod kakav jesmo? U krajnjem slučaju, svako od nas prolazi kroz evoluciju u životu, vremenom se stiče mudrost a mudri ne trče pred rudu, dakle , nemojmo ocenjivati nečije životne poteze, pre vremena. Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Koliko znam duhovni otac Sekin je otac Varnava iz Kuvezdina,njegov duhovni otac jeste otac Joil iz Cirilovca,a duhovni otac oca Joila je bio otac i starac Tadej ja ne znam pa i ne komentarišem, a nije ni važno, kao što rekoh , čovek prolazi kroz evoluciju , putevi Gospodnji su neispitivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Кад два црвена форумаша кажу да несмо нормални онда ту нешто није нормално Ja se sa normalnima niti družim niti me interesuju u životu Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 ne treba biti socioloski teoreticar ili genije pa uvideti stetu prouzrokovanu ne tom muzickom kulturom per se, vec sistemom vrednosti koju ona nosi sa sobom, Ima ona i moralnih pesama za pozitivan uticaj na devojčice Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Kako se oono ona beše stvarno zove? Zuhra? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Kako se oono ona beše stvarno zove? Zuhra? Zar je to bitno ? Evo naprimer majka Angelina je bila Albanka. Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Kako se oono ona beše stvarno zove? Zuhra? Ма само нек се не зове Савла... Трива and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Да ми је неко некад рекао да ћу доћи у ситуацију да ”браним” Секу Алексић... Mилена КШ, RYLAH, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Zar je to bitno ? Evo naprimer majka Angelina je bila Albanka. Nije sasvim sigurno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Zar je to bitno ? Evo naprimer majka Angelina je bila Albanka. Otac joj se zvao Djordje... Al' je Tereza bila Albanka Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука