Гости Guest Написано Март 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Em glupo, em lenjo ... nisu u stanju da nauce dvadesetak reci ... nesiguran-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> Uzas ... "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Sto bi rekli nasi stari ovi "k'o da su jeli bunike" od zemljotresdzije pa preko podmlaTka !!! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Смешни су до бола. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 плавуша је ненадмашна, само погледајте датум клипа 0409_feel 0110_hahaha navijanje smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 :huh: Slađana Zdravković za samo par sati postala FB zvezda: Radi u Vladi Srbije, završila je nižu muzičku i ima 29 godina! Svega nekoliko sati nakon što je svet.rs objavio video-zapis Slađane Zdravković "omladinke" DS koje je iz drugog pokušaja jedva uspela da izrecituje jednu misao Zorana Đinđića i nakon toga tresnula o zemlju postala je zvezda na Fejsbuku. Odmah je stvoren njen fan pejdž ali i grupa "Svi mi koji smo za to da Slađana Zdravković uđe u kuću Velikog brata". Jedan o čitatelja našeg portala odmah nam je poslao informaciju da na Slađaninom FB profilu koji je ona brže-bolje "zamrzla" stoji da pomenuta devojka radi u Vladi Republike Srbije, da je rođena 18.08.1982. (omladinka od 29. godina?) i da ima završenu nižu muzičku školu, što je uz članstvo u DS, verovatno dovoljno da bi se neko zaposlio u Vladi. Obzirom na to da je novoizabrani ministar kulture Predrag Marković jedini ministar kulture u Evropi bez završenog fakulteta, to i ne bi trebalo da nas čudi. Dva snimka dole takođe svedoče u prilog tezi da su članstvo u partiji, lojalnost i poslušnost danas u Srbiji kriterijum a ne pismenost, sposobnost i inteligencija. Sve suprotno od onoga za šta se Đinđić, na kojeg se svi oni pozivaju, zalagao. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Цитат Цитат најстрашније је што се манипулише ђацима у политичке сврхе. гарант не знају ништа напамет од Дучића, Шантића, ...а говоре "изреке" Ђинђићеве srcee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='srcee' /> додуше, ни њих не знају без подсетника. туга бре. Још је горе што то нису ђаци. Слаџа има 29 година и ради у Влади Србије. srcee :huh: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Izgleda da polako starim .please. . Meni nije ni malo smesno ono zaboravljanje teksta i saplitanje, ipak tu su kamere, ljudi i trema. Da razjasnim ne branim nikog i ne pripadam ni jednoj stranci itekako imam smisla za humor, ali ovo mi ne ide u glavu. Jedino opravdanje mi je da starim (1978 sam godiste). Internetom od juce kruzi i snimak gde se dva deteta tuku i krupnije dete hvata manje i dize ga u vazduh i baca ga na pod, pri cemu mu nogu povredjuje?! Ljudi su odusevljeni?!!!! Da ne ispadne da nesto pametujem evo i od mene jedan. qYDmM1DFBn4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Мукица. .please. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 не бих желела никог да увредим, али , хајде бар током овог поста да се манемо политике и уопште негативног размишљања и коментара...хајде да покушамо да у свему тражимо добро...извините, не желим да држим предавања... .please. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Цитат Slađana Zdravković za samo par sati postala FB zvezda: Radi u Vladi Srbije, završila je nižu muzičku i ima 29 godina! Svega nekoliko sati nakon što je svet.rs objavio video-zapis Slađane Zdravković "omladinke" DS koje je iz drugog pokušaja jedva uspela da izrecituje jednu misao Zorana Đinđića i nakon toga tresnula o zemlju postala je zvezda na Fejsbuku. Odmah je stvoren njen fan pejdž ali i grupa "Svi mi koji smo za to da Slađana Zdravković uđe u kuću Velikog brata". Jedan o čitatelja našeg portala odmah nam je poslao informaciju da na Slađaninom FB profilu koji je ona brže-bolje "zamrzla" stoji da pomenuta devojka radi u Vladi Republike Srbije, da je rođena 18.08.1982. (omladinka od 29. godina?) i da ima završenu nižu muzičku školu, što je uz članstvo u DS, verovatno dovoljno da bi se neko zaposlio u Vladi. Obzirom na to da je novoizabrani ministar kulture Predrag Marković jedini ministar kulture u Evropi bez završenog fakulteta, to i ne bi trebalo da nas čudi. Dva snimka dole takođe svedoče u prilog tezi da su članstvo u partiji, lojalnost i poslušnost danas u Srbiji kriterijum a ne pismenost, sposobnost i inteligencija. Sve suprotno od onoga za šta se Đinđić, na kojeg se svi oni pozivaju, zalagao. .please. slava3 slava3 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Oj Srbijo mila mati uvek cu te tako zvati ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Цитат не бих желела никог да увредим, али , хајде бар током овог поста да се манемо политике и уопште негативног размишљања и коментара...хајде да покушамо да у свему тражимо добро...извините, не желим да држим предавања... 4chsmu1 Замислите само следећу ситуацију, Слађана је ћерка или сестра неког од вас...или било ко од осталих које тако брзо "наблатисмо" овде...Богу хвала што Је Човекољубив и неописиво Милосрдан, па Ће нам, надам се Опростити... .mislise. 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Сестра да буде у ДС?! Па то се одмах одрећи преко новина. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Цитат Цитат не бих желела никог да увредим, али , хајде бар током овог поста да се манемо политике и уопште негативног размишљања и коментара...хајде да покушамо да у свему тражимо добро...извините, не желим да држим предавања... winter :cheesy: Замислите само следећу ситуацију, Слађана је ћерка или сестра неког од вас...или било ко од осталих које тако брзо "наблатисмо" овде...Богу хвала што Је Човекољубив и неописиво Милосрдан, па Ће нам, надам се Опростити... dada :bla: иди бре Ивице, па душу би испустила од зезања у мојој фамилији smej.gif 4chsmu1 winterтреба човек да зна свој лимит, а не да се трси па кад награбуси онда да се чеше да не улазим у њен интелект и способност, ал ово ниш добро не говори о кадру у Влади. има људи који један посао вероватно добро обављају, ал за неке ствари нису. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука