Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Svašta , kakvo je to pitanje? :D Naravno da imam! Dva ! nana је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja svaki put odem u drugi grad kod druge frizerke i dalje tražim neku ćutljivu Volim da se isključim i ćutim....da budem sa svojim mislima u svojoj glavi ....ide mi na živce kad se frizerka ponaša ili kao istražni sudija ili je previše brbljiva ili je "saveta" koja ako me poznaje pametuje o smislu mog života .....ili ima ideju da me ofarba u crveno ma farbaćeš me tek za jedno 20 godina kad se pojave sede ....... ili ima ideju da me šiša na paž kakv bre paž kad volim svoju dugu kosu .... Лидија1984 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 kod drugog se sisam Ах, та ошишана латиница... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 nou pi, malera....! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja svaki put odem u drugi grad kod druge frizerke i dalje tražim neku ćutljivu Volim da se isključim i ćutim....da budem sa svojim mislima u svojoj glavi ....ide mi na živce kad se frizerka ponaša ili kao istražni sudija ili je previše brbljiva ili je "saveta" koja ako me poznaje pametuje o smislu mog života .....ili ima ideju da me ofarba u crveno ma farbaćeš me tek za jedno 20 godina kad se pojave sede ....... ili ima ideju da me šiša na paž kakv bre paž kad volim svoju dugu kosu .... Zato nađeš muškaraca - ženskog frizera Рада. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Zato nađeš muškaraca - ženskog frizera Моја жена нашла геја. P. S. Бар тако каже... Панарет, Срђан Шијакињић, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Моја жена нашла геја. P. S. Бар тако каже... :D:D Tako kaže није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Моја жена нашла геја. P. S. Бар тако каже... onda je sigurno brbljiv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Imam strasnu kosu na babu koja bi bila lepa dal bi ja hteo da imam dugacku kosu. Gusta da nije normalno. Godinama sam trazio dobrog frizera i naso sam ali je malo skuplji od ostalih za baskisem 25 evra. U nekim turskim radnjama u Becu mozes da se sisas za 15 evra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Idem kod frizerke u komsiluku. I obicno prica i smara, ispituje, pa sam joj jednom rekao da frizeri ne moraju da pricaju puno uprkos kliseu. Malo se smorila ali od tada je mnogo lakse Рада., Mironosica, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Идем код сваког ко уме да направи фризуру 3-2-1 и не прича. Пг and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ада, н'о што, јадан не био. Сједнем, ријеч не морам да прозборим... И тако потоњих 15 година. Исто сам изгледао прије 15 година и сад. У длаку исто! Срђан Шијакињић, RYLAH, Mini Mi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Моја жена нашла геја. P. S. Бар тако каже... "49. Hahah ma kakav gej bre nemoj mene lagati to ne postoji." Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/nisam-ljubomoran-ali/?fb_action_ids=10204647247127586&fb_action_types=og.likes Juanito је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 pa sam joj jednom rekao da frizeri ne moraju da pricaju puno uprkos kliseu. хахах како суров тип feeble је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ја сам последњих 8 година код истог, и увек све исто, попричамо о спорту, искукамо мало о Звезди и ај ћао Пг је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука