Млађони Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ne znas nista drugo? I da nebulozna tema je jedna od najvecih tema danas bila u svim medijima u Srbiji,stoga mozda je to kod vas bitnih nebitna i nebulozna Ја се слажем да ова тема буде у свим медијима у Србији али да укључе и Русију и шта су нам и они и колико дали. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Шта ти друго треба? То је свима очигледно. Медији у Србији су дно дна, као што смо видели претходних дана. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Rusija mislim da nije ni ucestvovala na toj donatorskoj veceri,ona je odmah dala svoje helihoptere,opremu i zivote specijalaca i to prvi dan po poplavama,dakle po meni to je nemerljivo cak i da su dali i vise od amerike i eu zajedno,te pare ionako nece zavrsiti tamo gde treba,a ova pomoc i konkretno spasavanje zivota jeste zavrsilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 na je odmah dala svoje helihoptere,opremu i zivote specijalaca i to prvi dan po poplavama Исто као и Хрватска, на пример. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 I Hrvatska naravno,svaka cast. Nju sam izostavio jer ipak je bio mnogo manji broj,ali i dalje svaka cast tim ljudima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Izvinite gospodine Justin,da li bi ste bili ljubazni da procitate poruku koja je tom mojom porukom isprovocirana,dakle gospodin Milosavljevic koji je sada kuci i pritom ima psa je otisao na temu izbora,kandidata i slicno,ja sam njemu bio ljubazan i odgovorio,a priznacu da zaista mu nisam rekao sta da napise da bi imao priliku svoje frustracije da iznesem na videlo. Hvala vam na paznji Bio sam ljubazan da procitam, da si ti i prije milosavljevica prvi spomenuo Ameriku i ratove koje vodi. Molim lijepo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Па то кад не знаш шта ћеш, онда контранапад... Какав год. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Је л' могуће да сте се и на рачун поплављених дохватили Русије и Америке?! Брате Србадијо, силно гријешиш ово приликом. Стварно би било лицемјерно да је онакав однос, али није. Та мртва Хрватска нам је масу помогла. Иако се слажем да нико није дужан да нам помогне, а поготово не они. Ај' да те питам сад поштено. Колико мислиш са би ми скупили помоћи њима да им се, не дај Боже(ма колико да их не волим), деси нешто слично? Разумијем донекле на шта желиш да укажеш, али ипак су реално могли да кажу, ти исти који не можемо очима да видимо а очекујемо помоћ од њих, да их у животу не занимамо. Најбитније је да се помогне несрећном народу. За сваки цент који је било ко дао хвала му од свег срца. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/480912/Za-Srbiju-prikupljeno-995-miliona-evra Погледај колико су дали Хрвати. Знаш ли колико је малена Црна Гора дала?! Да не тражим сад остале текстове. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Da svaka njima cast, to je bilo od velike vaznosti. Ali nisu Rusi sami izgurali spasavanje. Poplave su bile ogromne i sto ljudi je daleko bilo ispod potrebnih kapaciteta da se izbori sa katastrofom koja je zadesila narod. Mnogo toga je jos trebalo i strucnog kadra, i tehnicke pomoci, pumpe visokih kapaciteta, camci, helikopteri i namirnice. Ausrijanci su takodjer slasli spasilacke ekipe, ne sa prvom kisnom kapi ali takodjer u vremenu kada je to bilo potrebno da se spasu ljudi. Njemci su poslali pumpe najviseg kapacitet na cemu je i basen kolubare oslobodjen voda, kako bi se snabdjevanje elektricnom energijom i time normalan zivot stabilizovao. Rusi nisu ni primirisali BiH, ako razumjes sta pricam. Oni su pomogli samo Srbiji, dok su zapadne zemlje pomagale i BiH i Srbiji. To je kako bilo robno, tehnicki tako i novcano. To je ono sto ti ne mozes da skontas, zato ono sto kritikujes kod zapada tu neku obojenost i pristrasnost, potrudi se malo da potrazis na svojoj strani. Ono sto je donja crta je da su svi pomogli na kraju mnogo, i Zapad i Rusija i umjesto da se bude zahvalan, to je pojedincima paravan za ispoljavanje svojih licnih frustracija. facenew22222222 Заиста најбољи коментар, ставити на врх странице и закључати тему, да не би отварали очи форуму хи,хи (; Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Је л' могуће да сте се и на рачун поплављених дохватили Русије и Америке?! Брате Србадијо, силно гријешиш ово приликом. Стварно би било лицемјерно да је онакав однос, али није. Та мртва Хрватска нам је масу помогла. Иако се слажем да нико није дужан да нам помогне, а поготово не они. Ај' да те питам сад поштено. Колико мислиш са би ми скупили помоћи њима да им се, не дај Боже(ма колико да их не волим), деси нешто слично? Разумијем донекле на шта желиш да укажеш, али ипак су реално могли да кажу, ти исти који не можемо очима да видимо а очекујемо помоћ од њих, да их у животу не занимамо. Најбитније је да се помогне несрећном народу. За сваки цент који је било ко дао хвала му од свег срца. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/480912/Za-Srbiju-prikupljeno-995-miliona-evra Погледај колико су дали Хрвати. Знаш ли колико је малена Црна Гора дала?! Да не тражим сад остале текстове. Hrvatsku nisam pomenuo nijednog jedinog trenutka,osim kad sam zajedno sa Rusijom pohvalio jer su odmah pruzili pomoc za razliku od ostalih. I po meni sto se njih to je dovoljno i vise nego mnogi milioni od drugih. I uopste se ne radi o nijednoj zemlji sa balkana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Dobro je znati kako stvari stoje, neznanje je lose... Niko nije duzan da pomogne ali ni srbi nisu duzni da zive u neznanju ... Kome se ne svidja znanje moze biti neznalica, njegova slobodna volja .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Dobro je znati kako stvari stoje, neznanje je lose... Niko nije duzan da pomogne ali ni srbi nisu duzni da zive u neznanju ... Kome se ne svidja znanje moze biti neznalica, njegova slobodna volja .. Слажем се. Зато ме и занима што некаад новине не објаве шта је и колико дала Русиј. Сасвим је исправно критиковти запад за нешто, али сасвим непреведно не критиковати Русију која је још гора у том нечем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Не постоји ставка ,али ни под разно,у било којем сегменту живота Србије ,економском,војном,социјалном,друштвеном,културном,ма било шта, а да је Уса више допринела ,донирала,помогла....србима од Руса... Срби су склони краткорочном памћењу,али да подсетим,није то било тако давно... Растурању ех Ју, протеравању срба из Хрватске и Косова,бомбардовању Реп Српске и Србије,отимању Косова , да су уплатили милијарду долара за поплаве,то би био стоти део материјалне штете коју су направили...о жртвама,душевном страдању боље да не причам... И како вас бре није срамота да поредити ЕУ И УСа олош, са Русијом ,која ако нам није помогла бар није ни одмогла, а камоли нас завила у црно за сва времена... Crveni Baron, Србадија, DYNABLASTER and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука