Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 pa eu je dala i bosni 85 miliona ali to nije znacilo da i pojedinacno zemlje kao sto je Nemacka,Danska,Hrvatska...dakle svi clanovi EU im ne daju isto. Ne pije ni ta prica vodu. I nemam nista protiv i da se Bosni daje i petoduplo vise,nikakav problem,ali ovo je relacija EU,Amerika,zapad i Srbija. Verovatno "prate situaciju" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ja sam se zaprepastio koliko rusofili mogu biti podli, da su u toku samih poplava vodili antizapadnu kampanju za sve sto je stizalo sa zapada to se izrugivalo i ismijavalo, dok sa druge strane potopljenom narodu je svaka konzerva i svako cebe bilo preko potrebno. Toliko su imali osjecaja za unesreceni narod da se upisas...Austrijanci dolaze sa cetiri tone pomoci i logistike autobusima, a onda mrmoti porede ovo sa slijetanjem iljusina kako je ovo drugo velicanstveno, a ovo prvo je nista. Za njih je bitna samo teatralnost, ko ce prvi pa je velicanstveno to sto je ruski iljusin i 100 krsnih momaka izletilo iz aviona, a za helikoptere i pumpe koje isto tako trebaju zive glave da se spasavaju pa kad nije od rusa, ne valja. Albanci su nam slali camce, i to nije valljalo. Hrvati helikoptere, nit to nije valjalo. Na kraju kad se sabere sveukupna pomoc sto novcano, sto robno svjetlosnim godinama prevazilazi rusku, ali niko od prozapadnih nisam vidio da je kritikovao ista u vezi odvijanja situacije tokom i poslije poplava. Svacija pomoc je bila dobra, i samo ljudi otrovnog srca su mogli da u onako dramaticnoj situaciji se prepucavaju na politickom nivou. Mene je kum Slovenac (antizapadnjak, ljevicar, titoista i rusofil) satro podlo napao sto sam na fejsbuku objavio vijest o austrijskim autobusima pomoci (jer mi je bilo muka vise od hvaljenja Rusije i kudjenja zapada), kad se oni eto zivo satrase da skupljaju pomoc i salju u BIH i Srbiju. I onda umjesto da mi kaze pa sto ne objavi kako Slovenci skupljaju pomoc ako mu je tako bilo stalo, nego mi odbrusi kako ruski iljusin sletio u Beograd odmah sa prvom kisnom kapi, a ovi Austrijanci se slepaju autobusima....i tu mi je onda postalo jasno kakva je ovo sorta ljudi. Znaci da sam postavljao vijesti o ruskoj pomoci samo, on bi bio odusevljen, a ne po sto sam postavio austrijsku pomoc, a nisam i rusku onda je to za osudu. A ja uopste nisam nikakvu propagandu vodio, nego je ovo bio jedan jedini post u vezi humanitarne pomoci kojeg sam bio objavio. Oprostio sam mu ovo, ali nikad nisam zaboravio. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Da,Rusija je prvi dan poplava poslala pomoc i poslala specijalce,drugi su cekali i pratili situaciju,Rusi su zrtvovali svoje zivote,priznaces to nema vrednost ili? I Rusofil moze biti neko ko i amerikofil ko ce dizati u nebesa Rusiju ili ko vi Ameriku,a sve lose strane gurati pod tepih ili govoriti o njima kao nekim nebitnim stvarima i situacijama,ja rusofil nisam,ja sam realista,e sad sto realnost nije takva da je Amerika ono sto je danas Rusija i sto ja nemam problem kad se prica o Rusiji da imam na ledjima velike Rusije ko i vi na ledjima velike Amerike milione ubijenih,sjebane zemlje,unistene zemlje,zarad samo nafte ili necega materijalnog ili tonu licemerne i jadne politike zavadi pa ubijaj,resurse otimaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Та дб-овска пропаганда, другови, више код овог народа не пролази. Мораћете да смислите нешто ново. Или је можда време за пензију? Пошто сте већ избегли затвор... Да,да,да, одавно у затвору нису они што би требали да буду, зато лајк Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 ko ce dizati u nebesa Rusiju ili ko vi Ameriku Изгледа да ти се привиђа нешто... Не видесмо овде никога да Америку или неку другу државу "диже у небеса", зове "мајка" итд. Такво идолопоклонство смо видели само од русофанатика. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Pa dobro nisi imbecil da je zoves majka,to je sarkasticno,ali da branis sve i svja i da kritikujes i to onako mlako samo ono sto ne mozes da izbegnes da kritikujes od strane njih jer je nesto ocigledno i nesto sto ako bi ucinio verovatno bi dobio jednu lepu belu kosulju bar u komunikaciji sa Srbima,to je evidentno, Da posmatras jednako Rusiju i Ameriku i uticaj i jednih i drugih na desavanja u svetu,ako toliko o Rusiji pricas,kritikujes,pa ti bi ovde morao dan i noc da sa mnogo vecim intezitetom to radis sa Amerikom,ali jok,"Amerika ima losu spoljnu politiku" to je objasnjenje za 10 zarista i stotine hiljada mrtvih,a Rusija je najgore nesto,otprilike sazeto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Da,Rusija je prvi dan poplava poslala pomoc i poslala specijalce,drugi su cekali i pratili situaciju,Rusi su zrtvovali svoje zivote,priznaces to nema vrednost ili?Da svaka njima cast, to je bilo od velike vaznosti. Ali nisu Rusi sami izgurali spasavanje. Poplave su bile ogromne i sto ljudi je daleko bilo ispod potrebnih kapaciteta da se izbori sa katastrofom koja je zadesila narod. Mnogo toga je jos trebalo i strucnog kadra, i tehnicke pomoci, pumpe visokih kapaciteta, camci, helikopteri i namirnice. Ausrijanci su takodjer slasli spasilacke ekipe, ne sa prvom kisnom kapi ali takodjer u vremenu kada je to bilo potrebno da se spasu ljudi. Njemci su poslali pumpe najviseg kapacitet na cemu je i basen kolubare oslobodjen voda, kako bi se snabdjevanje elektricnom energijom i time normalan zivot stabilizovao. Rusi nisu ni primirisali BiH, ako razumjes sta pricam. Oni su pomogli samo Srbiji, dok su zapadne zemlje pomagale i BiH i Srbiji. To je kako bilo robno, tehnicki tako i novcano. To je ono sto ti ne mozes da skontas, zato ono sto kritikujes kod zapada tu neku obojenost i pristrasnost, potrudi se malo da potrazis na svojoj strani. Ono sto je donja crta je da su svi pomogli na kraju mnogo, i Zapad i Rusija i umjesto da se bude zahvalan, to je pojedincima paravan za ispoljavanje svojih licnih frustracija. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Pa dobro nisi imbecil da je zoves majka,to je sarkasticno,ali da branis sve i svja i da kritikujes i to onako mlako samo ono sto ne mozes da izbegnes da kritikujes od strane njih jer je nesto ocigledno i nesto sto ako bi ucinio verovatno bi dobio jednu lepu belu kosulju,to je evidentno, Da posmatras jednako Rusiju i Ameriku i uticaj i jednih i drugih na desavanja u svetu,ako toliko o Rusiji pricas,kritikujes,pa ti bi ovde morao dan i noc da sa mnogo vecim intezitetom to radis sa Amerikom,ali jok. Он америку критикује и напада изнутра, тако што гласа за Рон Паула. Више ради против америчке спољне злочиначке политике него било ко са овог форума ко смо прича празне приче... . А рон паул и либертаријанска екипа је тамо најјачи непријатељ спољнополитичко империјлизм који се фура... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Americki izbori,veliki izbor. I Obama je koliko znam svu svoju kampanju prvu bazirao na anti ratnim izjavama,peace i slicno,pa kad je dosao na mesto predsednika dadose mu neke cike jedan tekst i on samo nastavi ono protiv cega je satro bio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Americki izbori,veliki izbor. I Obama je koliko znam svu svoju kampanju prvu bazirao na anti ratnim izjavama,peace i slicno,pa kad je dosao na mesto predsednika dadose mu neke cike jedan tekst i on samo nastavi ono protiv cega je satro bio. Огромн је избор. Око 40так рзличитих политика се бира. Рон Паул није Обама, он је либертаријанц. Да пратиш ситуацију тамо контао би зашто Паулу можеш да верујеш много више него Обами. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Americki izbori,veliki izbor. I Obama je koliko znam svu svoju kampanju prvu bazirao na anti ratnim izjavama,peace i slicno,pa kad je dosao na mesto predsednika dadose mu neke cike jedan tekst i on samo nastavi ono protiv cega je satro bio. I eto odosmo u obamu, ratove u iraku siriji...i onda je potpuno jasno otkud frustracije u vezi prvog teksta. Da je tebi stalo da iko od ljudi u poplavama dobije onih dva miliona, ti ne bi vodio ovu temu u tom pravcu. Klasika. Тања1 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Covece tamo ti je sistem takav kao rolerkoster,ti mozes dok ne sednes u sediste da pricas sta zelis,hoces,sta bi voleo,sta ne bi...ali kad sednes u sediste ides tamo gde je zacrtano i mozes samo ili vikati ili se slikati ili povracati i to je to. Obama je pravi primer,jer je on dosao na vlast na krilima anti ratnih obecanja,vracanja vojnika,prestanak ratova i slicno,pa je samo seo u sediste i opredelio se za slikanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 I eto odosmo u obamu, ratove u iraku siriji...i onda je potpuno jasno otkud frustracije u vezi prvog teksta. Da je tebi stalo da iko od ljudi u poplavama dobije onih dva miliona, ti ne bi vodio ovu temu u tom pravcu. Klasika. Izvinite gospodine Justin,da li bi ste bili ljubazni da procitate poruku koja je tom mojom porukom isprovocirana,dakle gospodin Milosavljevic koji je sada kuci i pritom ima psa je otisao na temu izbora,kandidata i slicno,ja sam njemu bio ljubazan i odgovorio,a priznacu da zaista mu nisam rekao sta da napise da bi imao priliku svoje frustracije da iznesem na videlo. Hvala vam na paznji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Треба само видети ко поставља овакве небулозне теме и све је јасно. Али готово. Прошо воз. Те ваше приче више не пролазе нигде. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ne znas nista drugo? I da nebulozna tema je jedna od najvecih tema danas bila u svim medijima u Srbiji,stoga mozda je to kod vas bitnih nebitna i nebulozna kod nas malih ocigledno nije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука