Пајко Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ??, ??????? ??? ??????. ????? ?? ???? ???. ?????? ??? ????????? ????????? ?? ?? ??? ?? ???? ?????? ??? ??, ?? ?? ??? ?? ???? ???????? ??? ??, ??? ???? ???? ???? ?????, ????, ??? ???? ? ???????? ??????. ?????? ??,????? ?? ???? ???.Zlo je ružno u svim sferama. Protiv zla se bori smirenjem i tolerancijom... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Сећате ли се оне лепе приче,јапанска,чини ми се,о оном човеку који је оженио"ружну"жену па је бескрајно понижавао сваки дан.Када су му очи оболеле и када је било потребно пресађивање рожњаче,његова жена је то урадила за њега. Када се вратио кући из болнице,она је скривала поглед све време и он је са запрепашћењем видео да му је она помогла.Плакао је и молио је за опроштај и сам је рекао да никада није срео лепшу жену него што је она тада била. Молим лепо. Ја сам као девојка имала другарице,међу њима једни изузетне лепоте физичке.Њен избор момака је био специфичан.Својом лепотом ако је већ хтела могла је да има најлепшег момка у граду али она је имала другачији укус и тако се и удала за човека ненаметљивог изгледа али дивног човека. Увек је се радо сетим јер је по мени она имала један изванредан поглед на свет :smiley: Такође имала сам прилике да упознам и оне људе којима је Бог дао велику лепоту али нажалост само су се на томе и задржали...пластични су,плитки и робови. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ?????? ?? ?? ??? ???? ?????,????????,???? ?? ??,? ???? ?????? ???? ?? ??????"?????"???? ?? ?? ????????? ????????? ????? ???.???? ?? ?? ??? ??????? ? ???? ?? ???? ???????? ??????????? ???????,?????? ???? ?? ?? ??????? ?? ????. ???? ?? ?????? ???? ?? ???????,??? ?? ???????? ?????? ??? ????? ? ?? ?? ?? ????????????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.?????? ?? ? ????? ?? ?? ???????? ? ??? ?? ????? ?? ?????? ???? ???? ????? ???? ???? ??? ?? ??? ???? ????. Imao je i video o toj prici, jednom sam ga pronasla na youtube, i od tad bezuspesno pokusavam opet da ga nadjem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ArcherN Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Сећате ли се оне лепе приче,јапанска,чини ми се,о оном човеку који је оженио"ружну"жену па је бескрајно понижавао сваки дан.Када су му очи оболеле и када је било потребно пресађивање рожњаче,његова жена је то урадила за њега. Када се вратио кући из болнице,она је скривала поглед све време и он је са запрепашћењем видео да му је она помогла.Плакао је и молио је за опроштај и сам је рекао да никада није срео лепшу жену него што је она тада била. Молим лепо. Ја сам као девојка имала другарице,међу њима једни изузетне лепоте физичке.Њен избор момака је био специфичан.Својом лепотом ако је већ хтела могла је да има најлепшег момка у граду али она је имала другачији укус и тако се и удала за човека ненаметљивог изгледа али дивног човека. Увек је се радо сетим јер је по мени она имала један изванредан поглед на свет :smiley: Такође имала сам прилике да упознам и оне људе којима је Бог дао велику лепоту али нажалост само су се на томе и задржали...пластични су,плитки и робови. Prelepo Valetina...Odusevljen sam ovim tvojim recima. 4chsmu1 Durer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Имам два тешка питања. Како би сте Ви одговорили на њих? 1. Шта Вас привлачи код супротног пола, а шта одбија? Постоји ли нека (не толико изражена, не потпуно свесна) наклоност или одбојност према неком карактеру, особини или физичком изгледу? Колико је привлачност/одбојност дело "хемије", а колико последица садашњих ставова, предрасуда, убеђења, прошлих искустава? 2. Да ли Вам се чини да људи данас у везама са супротним полом укључују превише рациа и анализирања, а мање поверења, спонтаности и искрености? Ја сам искрено тражио жену са којом могу да функционишем... И слава Богу..нашао сам и оженио се... Љепота је ствар укуса...а пороци су тренутни и део слабости...које имају сви... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Slava Bogu za to Leo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Мене одбија, бахатост, неко глуматање, хвалисавост и неуредност... А привлачи... хумор, искреност и Деним... е кад стави Деним, е онда... нема ме :Д Grizzly Adams, Slavko... and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ne mogu da verujem da niko do sad nije odgovorio na pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Zene vole bahate maco muskarce samo necu da priznaju, isti slucaj za Draganom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ево да почнемо... Одбија ме зановетање и љубомора. Све остало ме привлачи. Рада. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Ne mogu da verujem da niko do sad nije odgovorio na pitanje. Mozda zato sto spada u sferu licnog. A forum je pre svega za diskusiju o opstim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Мене одбија, бахатост, неко глуматање, хвалисавост и неуредност... А привлачи... хумор, искреност и Деним... е кад стави Деним, е онда... нема ме :Д Šta ti je Denim ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Бугарска ружа ме привлачила. Штета што су то повукли са тржишта :-( Иначе ме привлачи то што је супротног пола и кад не оде док јој објашњавам како ће се ефекти аграрне реформе осећати још тридесетак година и шта мислим о Тарабићима. Плутон, Никола Поповић, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Šta ti je Denim ? Kao omladinac sam ga koristio povremeno... http://www.dealsfight.com/perfume/compare/denim-men-boys-perfumes-denim-musk-edt-1/17549178608 Драгана. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Zene vole bahate maco muskarce samo necu da priznaju, isti slucaj za Draganom. Шта ти подразумијеваш под бахатим мачо фрајером? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука