Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 А што се тиче срама. Молимте објасни ми шта то значи ... ја не знам ту реч. Види се. Све су гори и гори модератори на овом форуму. Gospodjo Svetlana ako ste tolika srpkinja onda neznam zasto se ne preselite u Gracanicu ili bilo koje drugo mesto na Kosovu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 А што се тиче срама. Молимте објасни ми шта то значи ... ја не знам ту реч. Види се. Све су гори и гори модератори на овом форуму. Важно да су они ранији били неприкосновени... па су остали само бледе сенке... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Тако је то када се остане без аргумената...одмах крене вређање... Хоће то, нарочито када се скрене са теме... Ево и ја црвеним... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 А што се тиче срама. Молимте објасни ми шта то значи ... ја не знам ту реч. Види се. Све су гори и гори модератори на овом форуму. 0110_hahaha dobro je da admini nisu prozvani 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 forum se pretvara u ekumenističko leglo koje finansira hašim tači Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Ево, најгори модератор вам каже да сте потпуно ван теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 А што се тиче срама. Молимте објасни ми шта то значи ... ја не знам ту реч. Види се. Све су гори и гори модератори на овом форуму. Знате није проблем нека будем ја и издајник, и бестидник и овакав и онакав.... зовите ме како хоћете, мислите о мени шта год хоћете, можете о мени и да пиштете шта хоћете (кад би написали нешто ружно о мени био бих вам вечно захвалан - имао бих и ја неки ред о мени написан...) Али свим тим ништа небисте решили. Ако имате нешто против мене то јавно и отворено реците. Немојте да прозивате остале модераторе, ви не познајете те људе! Знате и даље би сви само србовали ... викали како смо ми небески народ, како смо старији од амеба и бичара заједно... како је прво настао Стева па Адам... и оно чувено Србија до Токија (то никако не смемо да заборавимо) и све тако редом...док нас неко не упита па добо кад сте такви... а што нисте онда највећи народ на свету... е онда можемо да поченемо са чувеним јадиковкама: тајјјјј проклеетииии запад, она сотонааа папа и остали темплари, зидари, коњоводци и коњокрадице .... ти зликовци нас уништише... они нас побише, они нам недају да данемо душом нашом напаћеном.... они нас мрзе па су нам историју фалсификовали, док смо ми јадни чамили под Турцима... они су нама........ а ето сад имамо марионете на власти сад имамо овако и онако..... А прави проблеми остају под тепихом да смрде као псећи избљувак. Док нам тихо и нечујно под хирушким ножевима српских хирурга нестају Крагујевци, Ваљева.... нестају Подгорицце и Приштине..... и тако ми опијени зарадом продајемо имања, продајемо сопствену децу... радимо шта све не, нећу више ни да набрајам, јер сви овде јако добро знају шта се све неради у овој земљи.... И ако се само неко случајно побуни против свега тога, па макар и био тотални анонимус, ходма ћемо га етикетирати да је издајник, ђубре од човека... овакав и онакав ..... само да нам нико неблати српско име... само ми није јасно да ли је то име вредније од било ког Србина који пати било где.... Питам се докле ли мислимо да се правимо луди мислећи да се нама или неком нама блиском ништа ружно не може десити? Докле ћемо живети у илузији да је наше друштво савршено? Кад ће људи скупити снаге и изнети сво зло на видело дана? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Важно да су они ранији били неприкосновени... па су остали само бледе сенке... Тако је то када се остане без аргумената...одмах крене вређање... Хоће то, нарочито када се скрене са теме... Ево и ја црвеним... Хмммм ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Знате није проблем нека будем ја и издајник, и бестидник и овакав и онакав.... зовите ме како хоћете, мислите о мени шта год хоћете, можете о мени и да пиштете шта хоћете (кад би написали нешто ружно о мени био бих вам вечно захвалан - имао бих и ја неки ред о мени написан...) Али свим тим ништа не бисте решили. Ако имате нешто против мене то јавно и отворено реците. Мислим да си јако млад. А то значи одушевљен мислећи да све најбоље знаш. Читај и учи, не брзај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Kada govorimo o Kosovu moramo i da kažemo da je Kosovo pečat hrišćanske Srbije i koliko su Srbi pravoslavni toliko je Kosovo srpsko! Ne možemo mi govoriti o povratku Kosova ,a kad je bio 17 mart u Srbiji su sve diskoteke i svi kafići bili puni ,Srbi igraju na stolovima dok im braća krvare! O čemu mi onda da pričamo i koga da krivimo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Знате није проблем нека будем ја и издајник, и бестидник и овакав и онакав.... зовите ме како хоћете, мислите о мени шта год хоћете, можете о мени и да пиштете шта хоћете (кад би написали нешто ружно о мени био бих вам вечно захвалан - имао бих и ја неки ред о мени написан...) Али свим тим ништа не бисте решили. Ако имате нешто против мене то јавно и отворено реците. Мислим да си јако млад. А то значи одушевљен мислећи да све најбоље знаш. Читај и учи, не брзај. a ja mislim da se svetlana ponaša kao starac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 http://www.scribd.com/doc/26104605/Episkop-Atanasije-Jevtic-Kratka-Hronika-Stradanja-Srba-Na-Kosovu-i-u-Metohiji Koga interesuje da procita o stradanjima Srba na Kosovu i Metohiji. Ne mozemo tek tako reci da su oni prodali svoje imanje i obogatili se. Obicnog coveka niko nista ne pita i njegov se glas ne cuje kao sto se moze videti iz ove knjige. Ne osudjujmo tako lako. Pogledajmo i preispitajmo sebe pa onda one oko sebe. I naslov teme uopste ne odgovara o cemu pisemo ovde i sada. Mozda da se odvoji u drugu temu? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 ih koliko je boljih dijamanata Bajazit pokupio o tome mozemo samo da sanjamo ! Al Olivera je bila sultanija i pociva danas u Bursi u Turskoj ! Njena zrvta jeste velika ali je ipak zivela sa tim covekom i prihvatila svoju sudbinu ,, ko zna mozda je i zavolela Bajazita to ipak mi neznamo kao sto neznamo dal je Bajazit isao na Slavu kod Despota Stefana !!! Svako vreme ima svoje breme Дабогда ја нити ико мој никада не сањала,ако треба да сањам Турчина,српског злотвора који ми је уништио државу,народ,манастире, како долази српском владару на славу. А ти сањај колико ти воља, твоја ствар. То да је Оливера вероватно волела тог човека може само елементарно неписмен човек да прича. То бре и није био човек,већ њен завојевач, који је на крају и доживео судбину какву је заслужио, а она је дочекала да га види у Тамерлановом кавезу како је и он њу држао. Е како људи размишљају желећи да се испразне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 a ja mislim da se svetlana ponaša kao starac Па накупило се година. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука