Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 evo i lepa sestra Mimoza je dokaz sta su Siptari pravili ovih godina Mislim da nema Srbina koji nebi ozenio ovu lutkicu Joj,Никола води је ти слободно кући,ако јој је презиме Шкодра можда је и пореклом Српкиња. Скадар је пре 1000.г био српска престоница, Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Ma za lepu zenu me boli uvo sta je poreklom ,mene zanima ona a ne njen deda Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Pa neznam sto i ovaj nas "Kralj" nije ozenio neku lepu srpkinju nego grkinju ! Imao sam srecu pa sam imao devojke iz nasih manjina i nesto nisam nasao razliku izmedju njih i srpkinja ! Zena je zena i BOG joj je dao lepotu i cari koje treba da nosi a ko je pita za nacionalnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Braca su nam po BOGU Otac nam je isti e sad sto mi imamo sporove to je druga situacija ! Pa i rodjena braca dignu ruku jedan na drugog a kamo li dva naroda sa dve vere Ово подебљано је сасвим нетачно. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. klapklap klapklap klapklap http-~~-//www.youtube.com/watch?v=50PBFHSuf5E "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 evo i lepa sestra Mimoza je dokaz sta su Siptari pravili ovih godina Mislim da nema Srbina koji nebi ozenio ovu lutkicu Joj,Никола води је ти слободно кући,ако јој је презиме Шкодра можда је и пореклом Српкиња. Скадар је пре 1000.г био српска престоница, Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Ma za lepu zenu me boli uvo sta je poreklom ,mene zanima ona a ne njen deda Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Pa neznam sto i ovaj nas "Kralj" nije ozenio neku lepu srpkinju nego grkinju ! Imao sam srecu pa sam imao devojke iz nasih manjina i nesto nisam nasao razliku izmedju njih i srpkinja ! Zena je zena i BOG joj je dao lepotu i cari koje treba da nosi a ko je pita za nacionalnost Ма умеш ти лепо да причаш о женама,посебно ако нису Српкиње,али ово није тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Volim Indiru al ovo joj je najgluplja pesma u karijeri !!!! Ja vecu glupost nisam cuo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 evo i lepa sestra Mimoza je dokaz sta su Siptari pravili ovih godina Mislim da nema Srbina koji nebi ozenio ovu lutkicu Joj,Никола води је ти слободно кући,ако јој је презиме Шкодра можда је и пореклом Српкиња. Скадар је пре 1000.г био српска престоница, Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Ma za lepu zenu me boli uvo sta je poreklom ,mene zanima ona a ne njen deda Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Pa neznam sto i ovaj nas "Kralj" nije ozenio neku lepu srpkinju nego grkinju ! Imao sam srecu pa sam imao devojke iz nasih manjina i nesto nisam nasao razliku izmedju njih i srpkinja ! Zena je zena i BOG joj je dao lepotu i cari koje treba da nosi a ko je pita za nacionalnost Краљева жена је Православка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 evo i lepa sestra Mimoza je dokaz sta su Siptari pravili ovih godina Mislim da nema Srbina koji nebi ozenio ovu lutkicu Joj,Никола води је ти слободно кући,ако јој је презиме Шкодра можда је и пореклом Српкиња. Скадар је пре 1000.г био српска престоница, Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Ma za lepu zenu me boli uvo sta je poreklom ,mene zanima ona a ne njen deda Знаш могао си да стварно ставиш неку лепу жену,Српкињу овде, а не ову Шкодру која би те попила у чаши воде као Србина. Pa neznam sto i ovaj nas "Kralj" nije ozenio neku lepu srpkinju nego grkinju ! Imao sam srecu pa sam imao devojke iz nasih manjina i nesto nisam nasao razliku izmedju njih i srpkinja ! Zena je zena i BOG joj je dao lepotu i cari koje treba da nosi a ko je pita za nacionalnost Ма умеш ти лепо да причаш о женама,посебно ако нису Српкиње,али ово није тема. Ko je srpkinje dobro upoznao ni amazonka nece tesko da mu padne Mislim salu na stranu srpkinje su lepe devojcice samo mnogo vole mamu i tatu a ovo je 21 vek,, jer ipak se ne pokorava pevac kokoski nego kokoska pevcu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Nasa Olivera cerka Svetoga Cara Lazara se udala za Cara Bajazita i bila je sultanija i zivela sa covekom koji joj je pogubio oca ! Despot Stefan je bio vazal svom oceubici i svom zetu ! Zivot uvek ide dalje ,,,,,,,,, More nije ovaj Bajazit bio suntav na vreme resio odnose sa tazbinom da mu ne zvocaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 ????????????????????????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Пошто полако (опет и опет срљамо са теме) и почињемо да задиремо у проблем национализма, а већ сам написао коментар о томе да по моралним делима (и то појединци а не сви) наликујемо шиптарима, поново постављам један стари линк који (опет и опет) треба да нам објасни неке ствари. Ако смо дакле слични по (не)моралу са шиптарима, наша вера православна не мора да буде таква. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3768.msg98739.html#msg98739 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Nasa Olivera cerka Svetoga Cara Lazara se udala za Cara Bajazita i bila je sultanija i zivela sa covekom koji joj je pogubio oca ! Despot Stefan je bio vazal svom oceubici i svom zetu ! Zivot uvek ide dalje ,,,,,,,,, More nije ovaj Bajazit bio suntav na vreme resio odnose sa tazbinom da mu ne zvocaju Оливера није била никаква султанија,већ драгоцени дијамант из српске круне,ишчупан из родитељског гнезда и спуштен у смрдљиви харем на Босфору,да улепша живот Агарјанину као ретка птица у златном кавезу. Прекратила би она лако себи муке,да није било у питању одржање Србије које се многи данас одричу на разне начине, и улог на живот њеног брата и мајке. Иначе такву принцезу и жену тај некрст,султан ,не би могао ни да досања под својим шатором. Глупо је и стално објашњавати како ми треба да се одрекнемо идеала прошлости,па ти ткз. идеали, су суштаство етике.Зато,или ће нас бити како треба, или нас неће бити. Живот по Божијим,православним законима,не може бити застарео или модеран, већ свагда један, Христов. Поштен и праведан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2010 ih koliko je boljih dijamanata Bajazit pokupio o tome mozemo samo da sanjamo ! Al Olivera je bila sultanija i pociva danas u Bursi u Turskoj ! Njena zrvta jeste velika ali je ipak zivela sa tim covekom i prihvatila svoju sudbinu ,, ko zna mozda je i zavolela Bajazita to ipak mi neznamo kao sto neznamo dal je Bajazit isao na Slavu kod Despota Stefana !!! Svako vreme ima svoje breme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 А што се тиче срама. Молимте објасни ми шта то значи ... ја не знам ту реч. Види се. Све су гори и гори модератори на овом форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука