И.стојковић Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Уз изузетно и искрено поштовање свега што је епископ Артемије с Божјом помоћу учинио за народ на Косову, нисам присталица никаквих окупљања на улици, некако ми се чини да би далеко делотворније, а скоро сам сигуран Богуугодније, да су сва браћа и сестре, уместо скупа, најавили да ће бити на Богослужењу, да Бога умоле, Да Бди над одлуком САСинода. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ?? ???????? ? ??????? ????????? ????? ??? ?? ??????? ???????? ? ?????? ?????? ?????? ?? ????? ?? ??????, ????? ?????????? ???????? ???????? ?? ?????, ?????? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ????????????, ? ????? ??? ??????? ????????????, ?? ?? ??? ????? ? ??????, ?????? ?????, ???????? ?? ?? ???? ?? ???????????, ?? ???? ?????, ?? ??? ??? ??????? ????????. ???? ??? ??????? ? ???? ??? ?? ??????,?? ?????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ? ?? ?? ?????? ? ???????.? ?? ?????? ????? ??? ? ????. 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 И шта је песник хтео да каже, Лазо? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ? ??? ?? ?????? ???? ?? ????, ????? crvenilo ?????? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ????,?? ????? ? ?? ????!? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???????? ?? ???? ? ????? ???? ?? ???? ?.????????? ? ??? ?? ?? ??? ??? ????,??? ??? ??????? ?? ?????? ? ???????,???? ?? ?????? ?????? ???.?? ????? ?? ? ????? ???? ?? ?????,? ???????? ??????????????? ????? ?? ?????? ? ????????? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Сони плеј стејшн је урадио своје. :smiley: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ja ne verujem Dudiću šta ti napisa,jesi li svestan šta si napisao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ???? ???? ?????? ?? ?????? ?????. :smiley: ????,????? ?? ?? ?????? ?? ????,???? ?? ?????? ??2! crvenilo "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ja ne verujem Dudi?u šta ti napisa,jesi li svestan šta si napisao! ???? ??? ?? ?????????? ?????,????? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ??????? crvenilo "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ja ne verujem Dudi?u šta ti napisa,jesi li svestan šta si napisao! ???? ??? ?? ?????????? ?????,????? ?? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ??????? crvenilo pa baš zato što si rekao filozofski a ne filosofski 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ?? ???????? ? ??????? ????????? ????? ??? ?? ??????? ???????? ? ?????? ?????? ?????? ?? ????? ?? ??????, ????? ?????????? ???????? ???????? ?? ?????, ?????? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ????????????, ? ????? ??? ??????? ????????????, ?? ?? ??? ????? ? ??????, ?????? ?????, ???????? ?? ?? ???? ?? ???????????, ?? ???? ?????, ?? ??? ??? ??????? ????????. ???? ??? ??????? ? ???? ??? ?? ??????,?? ?????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ? ?? ?? ?????? ? ???????.? ?? ?????? ????? ??? ? ????. 0110_hahaha??? ?? ?? ????? ???? ?? ? ????, ????????? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ??? ????????? ? ?????????.? ???? ??? ???????? ?????? crvenilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 To se i ja pitam,kakva je podrška u pitanje i čemu ona služi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Сматрам да се по питању Косова морамо одрећи сентименталности и предрасуда. На овом светом месту треба да буде беспрекорне одговорности. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ??? ?? ?? ????? ???? ?? ? ????, ????????? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ??? ????????? ? ?????????. ? ???? ??? ???????? ?????? 0205_whistling ?? ??? ????,?????? ?? ??????????? ?????????,? ????? ?? ???? ???? ???????????? 0205_whistling "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ??? ?? ?? ????? ???? ?? ? ????, ????????? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ??? ????????? ? ?????????. ? ???? ??? ???????? ?????? 0205_whistling ?? ??? ????,?????? ?? ??????????? ?????????,? ????? ?? ???? ???? ???????????? 0205_whistling ??? ????. ??? ?? ?? ??? ?? ???? ???? ????? ????, ?????? ??? ?? ??, ??? ????? ????? ? ???? ???????? ????? ? ??? ????? ?????, ? ????? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ???????? ???? ???? ?? ????????? ???? ????????! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ??? ?? ?? ????? ???? ?? ? ????, ????????? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ??? ????????? ? ?????????. ? ???? ??? ???????? ?????? 0205_whistling ?? ??? ????,?????? ?? ??????????? ?????????,? ????? ?? ???? ???? ???????????? 0205_whistling ??? ????. ??? ?? ?? ??? ?? ???? ???? ????? ????, ?????? ??? ?? ??, ??? ????? ????? ? ???? ???????? ????? ? ??? ????? ?????, ? ????? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ???????? ???? ???? ?? ????????? ???? ????????! ??? ?? ???? ???????. ??????????? ?? ?? ???? ???????????. ?????????? ?? ?? ?? ???? ? ??? ?? ??????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука