Александар_Срнић Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Mislim da bi bilo pametno uzdržati se od bilo kakvih komentara, dok se ceo spor ne završi. Jer u svim ovim postovima govore emocije, a ne razum, a činjenica je da su potrebne hladne glave. Ja verujem da se episkopi međusobno sasvim razumeju i da se neće svađati međusobno, jer će utvrditi šta im valja činiti. Zašto bismo se onda mi prepucavali međusobno. Ja uopšte nisam pristalica ovakvih tema, a u duhu pravoslavlja svojstveno je ljudima trpljenje i čekanje. Jer sada ste jedni za Artemija, a drugu protiv, a sutra kako god da bude razrešen spor, jedni drugima ćete reći: ''Šta smo vam govorili, bio je tatav i takav'' ili ''vidite da nije imao mrlje'' Nešto mislim da onaj ko ima potrebu za svađom to će činiti zato što voli da se svađa, a ne zato što je to neophodno. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Mislim da bi bilo pametno uzdržati se od bilo kakvih komentara, dok se ceo spor ne završi. Jer u svim ovim postovima govore emocije, a ne razum, a ?injenica je da su potrebne hladne glave. Ja verujem da se episkopi me?usobno sasvim razumeju i da se ne?e sva?ati me?usobno, jer ?e utvrditi šta im valja ?initi. Zašto bismo se onda mi prepucavali me?usobno. Ja uopšte nisam pristalica ovakvih tema, a u duhu pravoslavlja svojstveno je ljudima trpljenje i ?ekanje. Jer sada ste jedni za Artemija, a drugu protiv, a sutra kako god da bude razrešen spor, jedni drugima ?ete re?i: ''Šta smo vam govorili, bio je tatav i takav'' ili ''vidite da nije imao mrlje'' Nešto mislim da onaj ko ima potrebu za sva?om to ?e ?initi zato što voli da se sva?a, a ne zato što je to neophodno.????,?? ??????,?.?????? ????? ???? ???? ????? "???????? ??????",? ????? ??? ? ??????????,???? ??? ?? ??,???????,?? ????? ?????,? ???? ??? ??????,?? ????????? ?????? ??? ?????? ???? ? ???? ? ? ????? ??? ??????? "????????? ?????" ?????? ?????????,??????,?????? ? ??????? ???? ?? ???? ? ???? ??? ????,? ???? ?? ????? ?? ???? ??????.?? (?????? ????????,?? ???) ?? "?????????? ???????????",? ?? ?????? ??? ?????? ???? ?? ??? ???? ?? ??,?? ?????? ????,?????????? ???? ???????? ??? ????? ? ????? ???? ?? ??? ? ???????????? ????? ? ???? ???????????? ??????????? ??????,?? ?? ???? ????? ?????? ?????? ?? ????? ?? ???,?? ?? ???? ???????,??? ??? ????? ???????? ????? ?? ?? ?????.?,???? ?? ???? ????? ?????...???? ?? ??????? ????? ?? ?????.??.???????,??? ?? ?? ???????,??? ? ?????. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Mislim da bi bilo pametno uzdržati se od bilo kakvih komentara, dok se ceo spor ne završi. Jer u svim ovim postovima govore emocije, a ne razum, a ?injenica je da su potrebne hladne glave. Ja verujem da se episkopi me?usobno sasvim razumeju i da se ne?e sva?ati me?usobno, jer ?e utvrditi šta im valja ?initi. Zašto bismo se onda mi prepucavali me?usobno. Ja uopšte nisam pristalica ovakvih tema, a u duhu pravoslavlja svojstveno je ljudima trpljenje i ?ekanje. Jer sada ste jedni za Artemija, a drugu protiv, a sutra kako god da bude razrešen spor, jedni drugima ?ete re?i: ''Šta smo vam govorili, bio je tatav i takav'' ili ''vidite da nije imao mrlje'' Nešto mislim da onaj ko ima potrebu za sva?om to ?e ?initi zato što voli da se sva?a, a ne zato što je to neophodno.????,?? ??????,?.?????? ????? ???? ???? ????? "???????? ??????",? ????? ??? ? ??????????,???? ??? ?? ??,???????,?? ????? ?????,? ???? ??? ??????,?? ????????? ?????? ??? ?????? ???? ? ???? ? ? ????? ??? ??????? "????????? ?????" ?????? ?????????,??????,?????? ? ??????? ???? ?? ???? ? ???? ??? ????,? ???? ?? ????? ?? ???? ??????.?? (?????? ????????,?? ???) ?? "?????????? ???????????",? ?? ?????? ??? ?????? ???? ?? ??? ???? ?? ??,?? ?????? ????,?????????? ???? ???????? ??? ????? ? ????? ???? ?? ??? ? ???????????? ????? ? ???? ???????????? ??????????? ??????,?? ?? ???? ????? ?????? ?????? ?? ????? ?? ???,?? ?? ???? ???????,??? ??? ????? ???????? ????? ?? ?? ?????.?,???? ?? ???? ????? ?????...???? ?? ??????? ????? ?? ?????.??.???????,??? ?? ?? ???????,??? ? ?????. ?? ????. ?? ????. ?? ???? ?? ??????? ?????? ? ???? ???? ?? ???????? ???????? ? ?????. ?? ????? ???? ?????? ????????, ????? ???? ? ????? ????. ???????, ????? ???? ??????, ? ?????? ?????? ???? ?? ????? ??????. ?? ?? ??? ?????? ??? ????????. ??????? ??? ??? ?? ????? ???????, ?????? ??? ???????? ??????????? ?? ????. ????? ?????? ???? ???? ?? ????????. ?? ??? ?? ??? ???????? ????? ??? ????? ????? ??? ?? ???? ????????. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Ја се слажем и са Александром и са Соломоном. Мислим да треба бити опрезан на речима и у потпуности поштовати Епископско достојанство Еп.Артемија. Са друге стране, не треба ни ћутати о ономе што се већ поодавно дешава у ЕРП, било да је реч о елити ''недодирљивих'' и ''непогрешивих'' бранилаца вере прађедовске било да се ради о секретару и његовом сумњивом лику и делу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Mislim da bi bilo pametno uzdržati se od bilo kakvih komentara, dok se ceo spor ne završi. ?????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ?????????????? ????? ? ??????? ???? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? +?????????? ? +?????????,???? ???? ?? ?????????? ???? ?? ?????????? ??????? ?? ?????? ,???? ?? ???? ???? ?? ????????? ???????? ???? ,?? ?? ????????? ? ????? ? ?? ?? ?????????!!! ?? ???? ?? ???? ???? ???????? ??????? ???? ?? +?????????? ???????? ? ?????? ???? , ?????? ??????? ???? ?? 5 ???????? ???????? ?? ??????? ??? ?????,? +?????????? ?? ??????? ? ???? ? ????????. ? ??? ???? ??? ??? ?? +?????????? ??????? ?? ???????? ????????? ? ?????? ????? ??????????? ???? ?? ?? ???? ?????? ? ?????? ?????! ???? ??????, ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????? ?????. ??????? ????????? ?? ????????? ???? ??????????? ? ??? ??????? ? ?????????? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ???????? ???? ?????? ?? ????? ?????????? ????? ?????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?? ?? ???????? ????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ???? ?? ?? ???????? ? ??????????? ? ????? ????? ?? ????? ??????? ????????, ??? ????? ??????? ????? ????? ?? ????? ??? ?? ?? ????. ????? ????? ?????? ?????? ???????, ?? ???????? ? ????? ????????? ????? ????? ????????, ??? ?? ????? ?? ?? ?? ???????? ? ?????? "??????? ???????????". ????, ??????? ?? ?. ??????? ?? ???? ???? ??? ??? ????. ??? ?? ??????? ??????? ?????? ???????? ? ?????? ????? ?????????? ? ?? ????????? ???????? ???? ?????? "??????? ???????????". ????? ????? ??????? ?????? ????? ????, ????? ? ?????????, ?? ?????? ????? ?? ?? ????????? ??? ????????? ???. ? ?? ????? ?? ???? ?? ???????? +?????????? ? ?????????? +????????? (?? ?? ? ????????? ???? ??? ?? ??? ?????? ?? ?? ??????? ????????????? ???????? ? ???????? ????????-?????????????) ?????? ???????? ???? ?? ??????? +????????. ??? ?? ?????? ???????? ??? ? ??????? ????????? ??????????? ?? ????????? ??????? ??????? ????? ??? ?? +???????? ?? ????? ???? ??? ?? ??????? ??????? ???????. ?? ???????? ??????? ?? ??? ???????? ?? ????? ?????? ?????? ? ???????????? ? ?????????? ????? +???????? ??? ??????? ?????? ?? ?????? ? ?????? ?????? ???. ? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????????????? ????????, ?? ?? ?? ????? ????? ?????. ?? ?? ????, ??????, ?? ??????? ?? +?????????? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ????????? ?????? ??????????? ?????? "?? ??? ???? ?????" ? ?? ???? ?? ??? ?? ?? ???? ????????? ???? ??????? ?? ???????????? ?????????? ?? ?????????? ? ?????? ??????????. ?? ?? ???? ???? ??? ????? ????? ? ????? ???? ???? ???? ? ?????? ?? ????????. ? ??????? ?? ???????? ?? ??? ?? ??????? ?????? ??????? ?????? ??????-?????? ??????? ?????? ? ???????????? ???? ???? ????????? ??????? ?? ???. ? ??? ?? ????? ?? ???????????? ? ????? ????? ? ???????? ?????-?????????? ? ????????-?????????? ? ?? ??????? ????????? ??????????. ?? ???? ?????, ????? ? ????? ???? ?? ?????? ????? ????. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanM Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Ја не могу, рецимо, да схватим да +Амфилохије може да каже како је ЕУ очигледан пример јеванђељске поруке "да сви буду једно" а та иста ЕУ нас је до сада почастила само бомбама са осиромашеним уранијумом те економским и другим санкцијама. Само глуп и онај који неће, не могу да схвате ко му је господар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ???? ??????, ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????? ?????. ??????? ????????? ?? ????????? ???? ??????????? ? ??? ??????? ? ?????????? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ???????? ???? ?????? ?? ????? ?????????? ????? ?????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?? ?? ???????? ????? ?????????. Dace dragi Bog! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanM Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ?????????????? ????? ? ??????? ???? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? +?????????? ? +?????????,???? ???? ?? ?????????? ???? ?? ?????????? ??????? ?? ?????? ,???? ?? ???? ???? ?? ????????? ???????? ???? ,?? ?? ????????? ? ????? ? ?? ?? ?????????!!! ?? ???? ?? ???? ???? ???????? ??????? ???? ?? +?????????? ???????? ? ?????? ???? , ?????? ??????? ???? ?? 5 ???????? ???????? ?? ??????? ??? ?????,? +?????????? ?? ??????? ? ???? ? ????????. ? ??? ???? ??? ??? ?? +?????????? ??????? ?? ???????? ????????? ? ?????? ????? ??????????? ???? ?? ?? ???? ?????? ? ?????? ?????! ???? ??????, ?? ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????? ?????. ??????? ????????? ?? ????????? ???? ??????????? ? ??? ??????? ? ?????????? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ???????? ???? ?????? ?? ????? ?????????? ????? ?????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?? ?? ???????? ????? ?????????. ??? ?? ??? ???? ?? ?? ???? ??????????? ??????? ? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Шта ћу, таки сам ти ја... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanM Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ??? ??, ???? ??? ?? ??... 8084.gif ????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? ????????? ??????? ?????? ?????????-????????????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ??? ??, ???? ??? ?? ??... 8084.gif ????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? ????????? ??????? ?????? ?????????-????????????? ?????????. ?? ?? ????? ??? ????, ??????? ?? ???? ? ???????? ???? ?????????... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanM Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ??? ??, ???? ??? ?? ??... 8084.gif ????? ?? ????? ?? ??????? ?? ?? ????????? ??????? ?????? ?????????-????????????? ?????????. ?? ?? ????? ??? ????, ??????? ?? ???? ? ???????? ???? ?????????... 0110_hahaha ?????? ??????? ?? ?? ???????? ? ???????? ????????. ???? ?? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Волим кад се ускладимо са одговори. 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука