Jump to content

Bio je odbacen kao smece.Kada vidite kako danas izgleda,krenuce vam suze radosnice

Оцени ову тему

Препоручена порука

У далеко било, убијање кокошака и осталих животиња који су неопходни за исхрану је сасвим нешто друго а злостављати мучки и иживљавати се над животињом која није за исхрану је помало ненормално по мени..

И ја сам убила паука или ти неког инсекта.

И мислим не знам зашто се контекст ове теме мења овде се не ради о сажаљевања животиња већ како је овај пас преживео сво то злостављање и постао херој.Нисам неки борац за права животиња али нисам ни имуна на то када читам и видим око себе колико постајемо гори него животиња у сваком сегменту..Што се тиче мог  коментара он се не односи на теби већ сам уопштено рекла.

Опрости ако сам те несвесно увредила!

Ма ниси ме увредила, не брини.

Иначе људи су одвајкада гори од животиња.

Животиња напада озлеђује или убија или из страха или због прехране.

Човек напада озлеђује, мучи и убија из безброј разлога, страх и прехрана су му тек на 10 месту.

Подели на овим сајтовима

Evo kako ide kad ljudi vise cene zivotinje od ljudi :D

Pas izabran za gradonačelnika

Pas Djuk izabran je za gradonačelnika grada Kormorant u državi Minesoti.

Djuk_the_gradonacelnik.jpg

Ovaj sedmogodišnji pas izabran je većinom glasova, iako uopšte nije bio kandidat.  

Naime, on je omiljeni stanovnik tog gradića, pa su ljudi jednostavno upisivali njegovo ime i tako glasali za njega. Nakon što je izabran, sada mora da položi zakletvu. Naravno pas neće obavljati funkciju gradonačelnika, ali meštanima je ovo dobrodošlo kao razonoda.

Drugoplasirani koji je imao upola manje glasova je Ričard Šerbruk, vlasnik jedne prodavnice.

http://www.021.rs/Zivot/Ljubimci/Pas-izabran-za-gradonacelnika.html

Подели на овим сајтовима

Naravno pas neće obavljati funkciju gradonačelnika

E, onda ništa...prevara.

Подели на овим сајтовима

Ja ponajvise obozavam one borce za prava zivotinja koji se za ista bore svim silama a nikako da makar jednog psa lutalicu ili macku dovedu svojoj kuci 

A ja obožavam one koje poznajem- ljude koji imaju po 7-8 pasa (i porodicu) u stanu od 25 kvadrata i ne mogu da nađu veći jer ih niko ne pušta da iznajme stan i da zadrže pse, ljude koji žive na ivici egzistencije jer pomažu i životinjama i ljudima, ljude koji se tuku sa pandurima na ulazu u Obrenovac jer su došli sa sve čamcem da izvlače  ono što je ostalo od živih pasa (KANIS iz SM, prihvatilište Draževac i dve žene koje ne pripadaju ni jednoj organizaciji- ukupno je bilo osmoro ljudi. Taj dan je izvučeno preko 150 pasa iz Obrenovca imam i fotografije), ljude koji su se samoinicijativno organizovali i otišli u Požegu posle meseci uzaludnih borbi sa upravom šinteraja i NOĆU preskakali ogradu i ulazili u šinteraj da vade pse dok ih oni kreteni ne pobiju sve. Tada je spaseno i udomljeno oko 60 pasa. Znaš li da svako ko je u nekoj organizaciji sve što radi mora da finansira samostalno? Ni  Alfa, ni Beta, ni ORPAK ni Bambina ni Kanis ne dobijaju nikakav novac ni od koga, osim privatnih donacija (,,obični građani'''). Udruženja postoje ne bi li se neke stvari lakše odradile. Ljudi makar pokušavaju nešto da promene. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Има нас свакаквих, у свима нама чучи "темпирана бомба" која кад-тад експлодира и све исплива на површини.

Човекомрзац како ти рече може бити само онај који је далеко од Бога.

Да се оградим тему сам поставила само из једног разлога како је овај пас преживео сво то злостављање и како сада изгледа просто ми је било ето драго што се спасио, само из тог разлога.

Зашто да се ограђујеш, слободно пиши увек када се слично појави. Људи су највиши облик живе ствари на земљи, они су одговорни за бригу о биљкама и животињама. Требало би да постоји однос давања и узимања између свих живих бића. Види слику животиња и видиш стање у друштву. Мени слика јавља  да је то због неког менталног поремећаја. Једноставно човек је тражио друга бића како би могао да ужива сву своју фрустрацију. Па, кад видим да је човек мучио пса, верујем да ће за који дан старице и децу и секиром да убије жену и сина. Утиче на начин на који размишљамо о другима.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Зашто да се ограђујеш, слободно пиши увек када се слично појави. Људи су највиши облик живе ствари на земљи, они су одговорни за бригу о биљкама и животињама. Требало би да постоји однос давања и узимања између свих живих бића. Види слику животиња и видиш стање у друштву. Мени слика јавља  да је то због неког менталног поремећаја. Једноставно човек је тражио друга бића како би могао да ужива сву своју фрустрацију. Па, кад видим да је човек мучио пса, верујем да ће за који дан старице и децу и секиром да убије жену и сина. Утиче на начин на који размишљамо о другима.

facenew22222222

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Evo kako ide kad ljudi vise cene zivotinje od ljudi :D

Pas izabran za gradonačelnika

Pas Djuk izabran je za gradonačelnika grada Kormorant u državi Minesoti.

Djuk_the_gradonacelnik.jpg

Ovaj sedmogodišnji pas izabran je većinom glasova, iako uopšte nije bio kandidat.  

Naime, on je omiljeni stanovnik tog gradića, pa su ljudi jednostavno upisivali njegovo ime i tako glasali za njega. Nakon što je izabran, sada mora da položi zakletvu. Naravno pas neće obavljati funkciju gradonačelnika, ali meštanima je ovo dobrodošlo kao razonoda.

Drugoplasirani koji je imao upola manje glasova je Ričard Šerbruk, vlasnik jedne prodavnice.

http://www.021.rs/Zivot/Ljubimci/Pas-izabran-za-gradonacelnika.html

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ма ниси ме увредила, не брини.

Иначе људи су одвајкада гори од животиња.

Животиња напада озлеђује или убија или из страха или због прехране.

Човек напада озлеђује, мучи и убија из безброј разлога, страх и прехрана су му тек на 10 месту.

Човек је једино живо биће које лови из задовољства . Е сад како би нама било да се појаве нека бића која себе сматрају вишом расом и почну да лове нас као што ми ловимо животиње.

Ово наводим као хипотетички пример да људи свате колико зла наносимо животињама.

Једино нисам против убијања животиња да би се прехранили , а апсолутно сам против тогас да се животиње злостављају и убијају из било ког другог разлога.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Не , он се води својим истиктима и не зна за задовољство .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Не , он се води својим истиктима и не зна за задовољство .

Хоћеш рећи, задовољава инстинкте . Ахх те узвишене животиње , кад пројектујемо наше мисли и идеале на њих не постоје бољих створења . Па свака домаћа мачка прави масакр по дворишту иако није гладна нити једе убијени плен, а да не говоримо о већим мачкама .   

Подели на овим сајтовима

А различите културе. Рецимо Кина. Њихово немилосрдно мучење и убијање паса због хране.Језиво. Гледао сам неке снимке ужас живи. А ми то исто радимо прасићима и кокошкама. Чудни смо ми људи. Ја бих оправдао себе "Заклати свињу, па то је уреду" :ladan:  ! А овим Кинезима бих забранио да муче псе.. Ало бре! Па шта ја то радим? Себе оправдавам а друге осуђујем за готово исту ствар ...

Подели на овим сајтовима

Хоћеш рећи, задовољава инстинкте . Ахх те узвишене животиње , кад пројектујемо наше мисли и идеале на њих не постоје бољих створења . Па свака домаћа мачка прави масакр по дворишту иако није гладна нити једе убијени плен, а да не говоримо о већим мачкама .   

Све она то ради истиктом , који је сам Господ обдарио када их је створио.

Владимире , а зар људи не праве далеко веће масакре над животињама ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...