Jump to content

Bio je odbacen kao smece.Kada vidite kako danas izgleda,krenuce vam suze radosnice

Оцени ову тему

Препоручена порука

Све је ово лепо и за сваку похвалу, али мени се чини да човечанство, ова наша европска цивилизација, постаје болећивија према псима и другим животињама него према човеку. Пас постаје већа вест од човека. Интересантно.

To što i poneki pas ili životinja dođu u vesti, pored vesti o ljudima, uopšte ne znači da je neko bolećiviji prema životinjama.  :)

Подели на овим сајтовима

Зашто је, на пример, кажњиво убити (без разлога) пса или мачку, а није муву, глисту или лептира? Само зато што су они први "крупнији" и припадају сисарима? Па ми смо то неки не расисти, али сигурно врсисти. :)

Подели на овим сајтовима

На пример, Б92 нас је сморио са "керушом Милом" а нико ни речи о томе што пецароши кидају глисту на комаде и натичу је на удицу да би ловили рибе. Замислите да неко натакне пса на неку велику удицу, како би уловио Ти-рекса или нешто слично? :)

Подели на овим сајтовима

На пример, Б92 нас је сморио са "керушом Милом" а нико ни речи о томе што пецароши кидају глисту на комаде и натичу је на удицу да би ловили рибе. Замислите да неко натакне пса на неку велику удицу, како би уловио Ти-рекса или нешто слично? :)

Naravno da je smorila jer joj je ČOVEK isekao noge !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Naravno da je smorila jer joj je ČOVEK isekao noge !

Требало је казнити будалу а не смарати људе са том причом. Ионако смо пуни и препуни стресова. А они распалили, па у наставцима о "керуши Мили". Очекујем да испрате и њено упокојење и сахрану, кад дође време. Па и да јој подигну споменик негде у Београду. 

Подели на овим сајтовима

Зашто је, на пример, кажњиво убити (без разлога) пса или мачку, а није муву, глисту или лептира? Само зато што су они први "крупнији" и припадају сисарима? Па ми смо то неки не расисти, али сигурно врсисти. :)

Ima po novom ekoloskom zakonu spisak zivuljki koje je zabranjeno ubiti i novcane kazne su rigorozne.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zato sto je glista prostiji organizam koji ne oseca bol na nacin (i sve sto uz to ide) na koji ga osecaju slozeniji organizmi.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ima po novom ekoloskom zakonu spisak zivuljki koje je zabranjeno ubiti i novcane kazne su rigorozne.

Па то и јесте апсурд. Када би постојали џинови, било би "логике" да и нас убијају. Том истом "логиком" размишљају данашњи кеноманисти (или псоманисти, еволуирани хуманисти).

Подели на овим сајтовима

Па то и јесте апсурд. Када би постојали џинови, било би "логике" да и нас убијају. Том истом "логиком" размишљају данашњи кеноманисти (или псоманисти, еволуирани хуманисти).

Ti ljudi koji previse vole, na primer, pse, a mrze/preziru ljude, su razocarani u ljude jer su bili povredjeni ili im je ucinjeno nazao od ljudi, koji umeju biti gori od bilo koje zivotinje.

Подели на овим сајтовима

Elem, inace u svetskim medijima skoro da je neprimetno prosla vest da je pozrtvovani spanski misionar koji je navukao ebolu radeci po bolnicama Afrike nedavno i preminuo.

Hriscanski mucenik je stradao pomazuci obolelima od najteze bolesti danasnjice!

Preminuo španski misionar, prvi Evropljanin zaražen virusom ebole

MADRID – Španski misionar, koji je inficiran smrtonosnim virusom ebole u Liberiji i prebačen na liječenje u Španiju, preminuo je u utorak u bolnici, izjavila je portparolka zdravstvene službe Madrada.

ebola7-300x168.jpg

Španski misionar Migel Pahares prebačen je 7. avgusta airbusom A310 u vazduhoplovnu vojnu bazu Torehon u Madridu sa španskom časnom sestrom Hulianom Bonoha Bohe, koja je zajedno sa sveštenikom Migelom Paharesom radila u bolnici Seint Džozef u prijestonici Liberije Monrovi, prenijele su agencije...

http://www.pobjeda.me/2014/08/12/preminuo-spanski-misionar-prvi-evropljanin-zarazen-virusom-ebole/#.U-3lclfm440

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Требало је казнити будалу а не смарати људе са том причом. Ионако смо пуни и препуни стресова. А они распалили, па у наставцима о "керуши Мили". Очекујем да испрате и њено упокојење и сахрану, кад дође време. Па и да јој подигну споменик негде у Београду.

Ako te smara ti nemoj da čitaš .

Svakako u ovoj zemlji nema više novinarstva , tj nema više ničega ...

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Uz dužno poštovanje ovom hrabrom kučetu, dovoljno je prošetati kroz azile u Srbiji. Pardon, koncentracione logore za životinje. Psi su u gorem stanju nego ovaj mučenik gore.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...