Гости Guest Написано Август 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Инспирисан темом о о. Јоилу који НИЈЕ "благословио" да се донира орган (срце) мајци троје деце, јер сматра да је то грех... (послушајте га на видео запису), шта би онда била трансфузија крви? Трасплатација коже? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Mislim da ovde treba razjasniti pojam srca u duhovnom smislu. ne bi bilo loše da neko od teologa pojasni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Блажени су чисти срцем, јер ће Бога видети. Овде се никако не говори о органу, пумпи крви, већ о унутрашњем бићу, тј. о дубљој спознаји Бога. У Псалмима имамо оно: Чисто ми срце саздај Боже и дух прав обнови у утроби мојој. Тако исто и о крви о којој говоре несрећни јеховини сведоци. Они кажу да је душа у крви, а ево отац Јоил је то рекао за срце као орган. У чему је разлика између та два става? Ја је не видим. А шта бисмо, ако је требало да се изврши трансплантација коштане сржи, као што је то урађено управо једном свештенику, видео сам да сте на форуму овде о томе говорили, Владимиру? А то да се лечи само молитвом је још прича за себе. Онда нам не требају ни хирурзи, ни радиолози... нико. Довољан нам је Јоил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Izgleda da je +Joil stvarno u krivu, spomenuo je ovaj dogadjaj http://www.kurir-info.rs/kosovo-u-dusi-iz-nemca-johana-progovorilo-srpsko-srce-clanak-746979 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=27&t=15428 Bice da je to bila samo Bozija promisao da taj decak ne ostane sam bez igde ikoga i da se osvetla zlocin. Ko je u kontaktu sa +Joilom moze da mu objasni. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Izgleda da je +Joil stvarno u krivu, spomenuo je ovaj dogadjaj http://www.kurir-info.rs/kosovo-u-dusi-iz-nemca-johana-progovorilo-srpsko-srce-clanak-746979 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=27&t=15428 Bice da je to bila samo Bozija promisao da taj decak ne ostane sam bez igde ikoga i da se osvetla zlocin. Ko je u kontaktu sa +Joilom moze da mu objasni. Tkiva i organi ne cuvaju niti su u stanju da prenesu informacije. Desava se da ljudi koji prime organ kasnije imaju "neobjasnjuve vizije i snove" al one su, gle cuda, objasnjene... Al nama lakse da verujemo nego da sami proverimo u dva klika... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Otac Joil je rekao u ovom videu da samo molitva produžava ljudski život, e moj sveti Savo, dzaba si ti gradio bolnice...a izgleda i škole... JESSY, Deki992, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Tkiva i organi ne cuvaju niti su u stanju da prenesu informacije. Desava se da ljudi koji prime organ kasnije imaju "neobjasnjuve vizije i snove" al one su, gle cuda, objasnjene... Al nama lakse da verujemo nego da sami proverimo u dva klika... Аха, а шта је са мишићном меморијом ? ? ? А А А ? :Р Otac Joil je rekao u ovom videu da samo molitva produžava ljudski život, e moj sveti Savo, dzaba si ti gradio bolnice...a izgleda i škole... Треба забрнити интернет "духовништво" и јутјуб духовнике... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Ја сам за живота,бар 2-3 пута поклањао срце на тацни ,извесним цурама,оне су то одбиле...е то је грех... БРЂАНИН, Срђан Шијакињић, Deki992 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 trasfuzija,pretpostavljam da je transfuzija to je odgovor na postavljeno pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Али, гори су ови што га снимају и каче на јутјуб... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 trasfuzija,pretpostavljam da je transfuzija to je odgovor na postavljeno pitanje. :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Ako bi uzeli ovaj stav oca Joila kao tacan,onda bi i transfuzija krvi bila greh.Kao i sve druge aktivnosti gde se deo jednog tela mesa sa drugim,dobijaju se osobine te druge osobe.Po toj logici,da se zakljuciti da ovo nije bas tacno. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 12, 2014 Пријави Подели Написано Август 12, 2014 Трансплантација крви је очигледно вампиризам и сатанизам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Ja ne mogu da pamtim oca Joila po dobroti vec po njegovim baljezganjima koje se sire youtubeom kao svemir. On nije kompetenta osoba da prica kome ce Bog da odredi koliko ce ko da zivi. On se ponasa kao da je Crkva nad Crkvama. I na popom postoji pop. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука