Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Postoji ali tesko da se ide. Наравно да је тешко. Da ali ovo iz prilozenog nije obuka,vec rekreativna nastava za decu ciji su roditelji bliski toj sekti i koja svoju decu bez obzira sto su u toj sekti uce pravim i rodoljubivim i patriotskim vrednostima da im ja za to skidam kapu. Ja sam 1997 isao na rekreativnu nastavu na Zlatibor,isto smo obilazili sume,recice,imali smo turnire u izdrzavanju zgibova,sklekova,fudbala,kosarke i pritom smo cak na lokalnom nekom polu-vasaru pucali u metu iz one vazdusne puske ja cak osvojio neku igracku,ona ce postati simbol nase obuke i borbe. Није исто кад некакви стручњаци обучавају децу да буду војници и када школа води децу на рекративну наставу и на вашар. То су различите ствари. Mogu i deca od 10 godina ako to zele da se obucavaju i ne bi trebali da zavise od toga da li ce ih primiti u vojsku jednoga dana ili ne. Ali bih svakako sve te kampove kontrolisala drzava i drzavni odnosno vojni instruktori bi ih obucavali. U skladu sa izradtom. Ne bi vezbali gadjanje od 10 godina ali od 15 bi itekako . Svaki bi mi ispalio po sanduk municije... Има такве деце по Африци пуно, на хиљаде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Наравно да је тешко. Није исто кад некакви стручњаци обучавају децу да буду војници и када школа води децу на рекративну наставу и на вашар. То су различите ствари. Има такве деце по Африци пуно, на хиљаде. A posto vidim da znas da ima dece koja ratuju na zalost znaces valjda i da je neko priterao srpsku decu iz njihovoc kuca uz zdusnu podrsku takvih pacifista poput tebe? Ajde sada nadji nelu fotku one dwce koji su hrvati proterali? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Onako isto kao sto ti mozes se pohvalno izarazavati o nastupu ateiste koji negira postojanje Boga za razliku od ovih koji veruju u istog i pritom ismeva crkvu gde god moze i pritom pise komentare za sajt "mracnjak",kome cemu...nije jasno takodje,ali eto. Dopusti da ovi veruju bar u Boga,ako kad pricamo sa islamistima kazemo nama je isti Bog i kazemo da mi verujemo u istog Boga,valjda se to moze reci i za ovu sektu koja za razliku od islamista ne ubija pravoslavce,zar ne? A pohvalno je u svakom slucaju da u eri racunara,igrica,nasilja deca provedu neko vreme spojeni sa prirodom i to je pohvalno kao sto je pohvalno i da deca od 10 godina znaju mnogo vise nego odrasli,a pogotovo je pohvalno kad svi znamo ono sto je Zeljko izneo ali se zato drzava dva dana bavi ovim veeeeeelikim problemom kao sto je rekreativna nastava kod Akakija i sto neki ovde to granice sa fasizmom i mudzahedinima. Licemerstvo na kub. Просто и једноставно... Да ли би ти твоје дете пустио у камп код тог човека који себе зове Акакијем... Без околишања, увијања и сл... Да или не. Просто да знамо са киме и како разговарамо... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Pa vidis nisu hrvati priterali italijane nuti sa albanci oteli italijanima siciliju vec se to sve desilo srbima... A ti svoje dete uci da se ne brani, ja cu svoje uciti da se brani kada ga napadnu... Видиш друже, пошто сам раније кренуо у школу (основну), војник сам постао са 14 година... И као војник свакако нисам пацифиста, и свакако децу (сходно њиховим годинама) засигурно не васпитавам у духу тог пацифизма како кажеш... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Просто и једноставно... Да ли би ти твоје дете пустио у камп код тог човека који себе зове Акакијем... Без околишања, увијања и сл... Да или не. Просто да знамо са киме и како разговарамо... Ja ne bi pustio,upravo zato sto ne pripadam toj sekti,ali bi vrlo rado pustio da se tako nesto organizuje pod okriljem nase crkve. A da ne mislim da imam pravo da ove ljude koji su pripadnici te crkve i daju svoju decu u te kampove nazivam budalama,islamistima,hitlerovcima. I da mi se povraca na to sto drustvo i mediji na celu i politicari 2 dana se bave ovime ko da je ne znam sta,dok sa druge strane se desava ono sto Zeljko napisa i sto se desava da u jednom dleu nase teritorije kao sto je Veliko Trnovo nasa drzava ne sme da udje u to mesto koje je centar droge,gde radnici epsa ne mogu da naplate ili iskljuce struju,gde radnici telekoma prolaze sa kamenjem po glavi i automobilima i slicno...toga nema u pricu drustva,nema na medijima ili ima prilicno ogradjeno i malo,ali cemo se svi baviti Akakijem i njegovoj rekreativnoj nastavi vec nekoliko dana. zuti car and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ja ne bi pustio,upravo zato sto ne pripadam toj sekti,ali bi vrlo rado pustio da se tako nesto organizuje pod okriljem nase crkve У реду... Али онда мислим да нема места и о благонаклоном погледу на активност тог самозваног епископа... Е на то сам мислио... Не можемо се "скривати" иза оправдане забринутости за ситуацију у којој се налази наше друштво данас и активности које се спроводе у оквиру једне секте, само зато што су тамо певали нашу химну, те читали молитве итд... Драшко and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 И не мислим овде само на тебе Србадијо, него на сву братију која је ово на неки чаин бранила... Дакле, један део нас је овде одмах "скочио" да под паском "одбране Српства", безмало оправдава деловање једне секте... Па понеки увидевши да су мало претерали, почеше да "увијају" и сл... Дакле, каква год да је наша Србија данас, у њој постоје и постоји још увек: - савесни родитељи који васпитавају своју децу у патриотском духу-за шта им не треба самозвани епископ Акакије... - постоје, када говоримо о нама православнима, храмови у које иду и деца и која се тамо слободно моле-не треба им тај Акакије... - у својој породици бивају научена основама своје вере од стране верних родитеља и баба и деда-не треба им Акакије... - у основним и средњим школама по жељи имају могућност да изуче кроз наставау веронауке своју веру-не треба има Акакије... - у склопу образовних институција, као и у низ спортских друштава могу да похађају тренинге из свих спортова и тако развијају своје тело радећи склекове и остале вежбе-не треба има Акакије... - за оне који нажалост нису у финансијској могућности да им деца тренирају неки спорт, постоје и спортски клубови, који делују и по благослову СПЦ, где такође могу да се баве спортом и да се "одмакну" од компјутера и игрица-не треба им Акакије... - пионирска и удружења извиђача, планинарска друштва и уопште активности која децу могу да науче разним вештинама у природи постоје и делују деценијама у Србији-не треба им Акакије... - и на послетку, сваког марта месеца, отварају се конкурси за пријем у Војну гимназију и на Војну академију, док се свака три месеца расписују конкурси за добровољно служење војног рока, па ко воли може да се одлучи и за такав живот-не треба му Акакије... Justin Waters and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Vulin: Roditelji najodgovorniji IZVOR: BETA Senjski Rudnik -- Za probleme u "Svetolazarevom pravoslavnom omladinskom kampu" nadležna su sva ministarstva, a pre svega MUP koji će prvi proveriti da li je bilo kršenja zakona. Foto: YouTube (print screen) To kaže ministar Aleksandar Vulin. On je novinarima u Senjskom Rudniku rekao da njegovo ministarstvo brine o dečjim pravima kroz rad socijalnih centara i da će o tom kampu razgovarati s roditeljima dece koja su tamo bila. "Na prvom mestu je odgovornost roditelja. Ne može niko da vam uzme dete jer vi ste dete negde odveli, zbog čega sada treba razgovarati s roditeljima da bi se videlo šta se zapravo desilo", rekao je Vulin. On je naveo da roditelji treba da odgovore da li podržavaju to da deca vežbaju sa oružjem. Mediji su pre nekoliko dana objavili snimak dece, među kojima neke mlađe od 10 godina, kako tokom boravka u kampu na Kučajskim planinama iznad Despotovca pucaju iz replika "kalašnjikova". Kamp je organizovala nekanonska "Istinski pravoslavna crkva". Policija je saopštila da je pokrenuta istraga, a predstavnici SPC su osudili, kako su naveli, tu skandaloznu zloupotrebu dece, ocenivši da je to pitanje za državne organe. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Vulin: Roditelji najodgovorniji IZVOR: BETA Senjski Rudnik -- Za probleme u "Svetolazarevom pravoslavnom omladinskom kampu" nadležna su sva ministarstva, a pre svega MUP koji će prvi proveriti da li je bilo kršenja zakona. Foto: YouTube (print screen) To kaže ministar Aleksandar Vulin. On je novinarima u Senjskom Rudniku rekao da njegovo ministarstvo brine o dečjim pravima kroz rad socijalnih centara i da će o tom kampu razgovarati s roditeljima dece koja su tamo bila. "Na prvom mestu je odgovornost roditelja. Ne može niko da vam uzme dete jer vi ste dete negde odveli, zbog čega sada treba razgovarati s roditeljima da bi se videlo šta se zapravo desilo", rekao je Vulin. On je naveo da roditelji treba da odgovore da li podržavaju to da deca vežbaju sa oružjem. Mediji su pre nekoliko dana objavili snimak dece, među kojima neke mlađe od 10 godina, kako tokom boravka u kampu na Kučajskim planinama iznad Despotovca pucaju iz replika "kalašnjikova". Kamp je organizovala nekanonska "Istinski pravoslavna crkva". Policija je saopštila da je pokrenuta istraga, a predstavnici SPC su osudili, kako su naveli, tu skandaloznu zloupotrebu dece, ocenivši da je to pitanje za državne organe. Moja desa imaju dva plasticna pistolja, musko sada ce da napuni 4 godine a zenskoima punih 9 i pucaju po ceo dan iz tih plasticnjaka krijuci se iza ormara i stepenica ... Da nece i mene da saslusaju u policiji zbog toga? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 И не мислим овде само на тебе Србадијо, него на сву братију која је ово на неки чаин бранила... Дакле, један део нас је овде одмах "скочио" да под паском "одбране Српства", безмало оправдава деловање једне секте... Па понеки увидевши да су мало претерали, почеше да "увијају" и сл... Дакле, каква год да је наша Србија данас, у њој постоје и постоји још увек: - савесни родитељи који васпитавају своју децу у патриотском духу-за шта им не треба самозвани епископ Акакије... - постоје, када говоримо о нама православнима, храмови у које иду и деца и која се тамо слободно моле-не треба им тај Акакије... - у својој породици бивају научена основама своје вере од стране верних родитеља и баба и деда-не треба им Акакије... - у основним и средњим школама по жељи имају могућност да изуче кроз наставау веронауке своју веру-не треба има Акакије... - у склопу образовних институција, као и у низ спортских друштава могу да похађају тренинге из свих спортова и тако развијају своје тело радећи склекове и остале вежбе-не треба има Акакије... - за оне који нажалост нису у финансијској могућности да им деца тренирају неки спорт, постоје и спортски клубови, који делују и по благослову СПЦ, где такође могу да се баве спортом и да се "одмакну" од компјутера и игрица-не треба им Акакије... - пионирска и удружења извиђача, планинарска друштва и уопште активности која децу могу да науче разним вештинама у природи постоје и делују деценијама у Србији-не треба им Акакије... - и на послетку, сваког марта месеца, отварају се конкурси за пријем у Војну гимназију и на Војну академију, док се свака три месеца расписују конкурси за добровољно служење војног рока, па ко воли може да се одлучи и за такав живот-не треба му Акакије... Ali ta crkva-sekta ciji pripadnici imaju pravo da svoju decu posalju gde zele i kome zele i to ne sme niko da im uskracuje. Ja i dalje tvrdim na osnovu odgledanog svojim ocima da tim ljudima i toj deci kazem jedno veliko svaka cast. I gore napisah crkva-sekta,naleteh skoro na temu o subotarima i neko je nazvao sektom,na sta su se javili pojedinci liberalnog shvatanja da ukoravaju i kazu kakva sekta,ta crkva je zvanicno registrovana,e pa i ovaj mucenik Akakije ima zvanicno registrovanu svoju crkvu. A to da je u drzavi u kojoj je opisao lepo stanje Zeljko,sa vehabijama,sa zupanijom,sa islamistima,sa Velikim Trnovom gde pola toga ne smes da imas u medijima,vest dva dana glavna da se deca igraju sa puskama koje postoje na vasarima i da se svi zgrazavaju i da su se svi digli da objasne kako je to nesto najgore sto nas je zadesilo,samo jedno veliko fuj. Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ta deca kad porastu branice nas i od Velikog Trnova i od vehabija i ostalih islamista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Moja desa imaju dva plasticna pistolja, musko sada ce da napuni 4 godine a zenskoima punih 9 i pucaju po ceo dan iz tih plasticnjaka krijuci se iza ormara i stepenica ... I moja deca ovo rade ali znaš nemaju nacrtane mete i ne učim ih u koga da pucaju a u koga ne. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 I gore napisah crkva-sekta,naleteh skoro na temu o subotarima i neko je nazvao sektom,na sta su se javili pojedinci liberalnog shvatanja da ukoravaju i kazu kakva sekta,ta crkva je zvanicno registrovana,e pa i ovaj mucenik Akakije ima zvanicno registrovanu svoju crkvu. 'Ajd subotari i nekako ali ni Amfilohije ne sme da prozbori od liberala i da islam nazove laznom verom ... Nemoj neko da im dirne u Muhameda ... Odmah skoce liberali u odbranu verskih sloboda Натан and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Нису ми симпатични уопште, али колико видим нису учинили никакво кривично дело. zuti car је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 I moja deca ovo rade ali znaš nemaju nacrtane mete i ne učim ih u koga da pucaju a u koga ne. Ja kada sam bio maliigrali smo se obicno podelani u dve grupe, partizani i nemci ili kauboji i indijanci i tako smo "ratovali" ... Ali tebi izgleda vise odgovara nasumicno pucanje, slicno onom muskimanskom uletanju sa dinamitom medju ljude? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука