RYLAH Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 e pa i ovaj mucenik Akakije ima zvanicno registrovanu svoju crkvu. Нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 neko gore je napisao da jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Roditelji ogorčeni na zilote što su im deca u kampu pucala iz vazdušnih pušaka http://www.njuz.net/roditelji-ogorceni-na-zilote-sto-su-im-deca-u-kampu-pucala-iz-vazusnih-pusaka/#ixzz39cRke1lA Crveni Baron and Marjanovic је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Нису ми симпатични уопште, али колико видим нису учинили никакво кривично дело. Brate, samo kad vidis ko je pokrenuo taj kamp, dosta da ti se okrene utroba naopacke. I jos deci u tom uzrastu daju da drze pravo oruzje... lepo ljudi sisli s` uma... Млађони, Драшко, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 @Srbadija http://sh.wikipedia.org/wiki/Pri%C4%8Da_o_drvetu_i_plodovima ako i ovo treba da se objasnjava, onda samo reci pa cemo objasniti... PS: sto se licemerstva na kub tice, zar mi ti nisi rekao da sam u pravu, a evo posle toga teras i dalje istu pricu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Reagovao je naravno i Marko Somborac http://www.blic.rs/Strip/1971/Marko-Somborac DYNABLASTER, Marjanovic and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ali ta crkva-sekta ciji pripadnici imaju pravo da svoju decu posalju gde zele i kome zele i to ne sme niko da im uskracuje. Ja i dalje tvrdim na osnovu odgledanog svojim ocima da tim ljudima i toj deci kazem jedno veliko svaka cast. Они људи уче децу секташком менталитету, а теби је супер што певају дражине песмице. Свака теби част. Много сте бре наивни, чим на нешто залепе мало национализма, ви добијате потребу да га браните "у име српског национаализма" колико год болесно да је... имте ту неку опсесивно компулзивну навику. Не знам са вама националистима-навијачима и тим менталитетом сиве масе који је фазон. Нико њих не осуђујуе због дражиних песмица, а ти, осећам их само зато браниш. Смета ти што осуђују неког јер пева драажине песмице, па као то повређује "српски нционализам" и осећаш неку потребу да браниш. Има и нас либертаријанаца који волимо четничке песме па нас нико од вас не "брани" A to da je u drzavi u kojoj je opisao lepo stanje Zeljko,sa vehabijama,sa zupanijom,sa islamistima,sa Velikim Trnovom gde pola toga ne smes da imas u medijima,vest dva dana glavna da se deca igraju sa puskama koje postoje na vasarima i da se svi zgrazavaju i da su se svi digli da objasne kako je to nesto najgore sto nas je zadesilo,samo jedno veliko fuj. Све је то исти шљам. Али благо теби и жељку ако вам је развијње секташког менталитета код деце за "сваку част" смо зато јер се мање пажње обраћа на мађарске фашисте. И једно и друго су болести које треба критиковати пуним гласом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Da nece i mene da saslusaju u policiji zbog toga? Требало би. Има ко је у ЕУ плаћен да брани народ. Не може да се у ту сврху обучава ко хоће. Нарочито не деца. Дај већ једном дорасти 21. веку или се сели на Проклетије. Од вас традициналиста ми напредни не можемо да кренемо напред. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Требало би. Има ко је у ЕУ плаћен да брани народ. Не може да се у ту сврху обучава ко хоће. Нарочито не деца. Дај већ једном дорасти 21. веку или се сели на Проклетије. Од вас традициналиста ми напредни не можемо да кренемо напред. Значи тотллно жумрите на то што их уче скеташком менталитету, само д би одбранили "традиционализам" и "кознерватизам"..... Ја не верујем колико немте интегритета на сопствено мишљење.... већ ако нешто осуђују неки супротно од вас ви морате да браните. Они се уче тамо да "бране народ" исто колико Мирољуб Петровић брани првослвље. Толико. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Они људи уче децу секташком менталитету, а теби је супер што певају дражине песмице. Свака теби част. Много сте бре наивни, чим на нешто залепе мало национализма, ви добијате потребу да га браните "у име српског национаализма" колико год болесно да је... имте ту неку опсесивно компулзивну навику. Не знам са вама националистима-навијачима и тим менталитетом сиве масе који је фазон. Нико њих не осуђујуе због дражиних песмица, а ти, осећам их само зато браниш. Смета ти што осуђују неког јер пева драажине песмице, па као то повређује "српски нционализам" и осећаш неку потребу да браниш. Има и нас либертаријанаца који волимо четничке песме па нас нико од вас не "брани" Све је то исти шљам. Али благо теби и жељку ако вам је развијње секташког менталитета код деце за "сваку част" смо зато јер се мање пажње обраћа на мађарске фашисте. И једно и друго су болести које треба критиковати пуним гласом. Pa kada nam me smeta Blazeni Stepinac zasto bi nam smetale pesmice o Drazi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Pa kada nam me smeta Blazeni Stepinac zasto bi nam smetale pesmice o Drazi? Какве те песмице о дражи спопале, није проблем у њима, проблем је о секташком менталитету који се учи тамо. Ти када браниш овај камп не браниш певање песмица о дражи, трдиционализм, родољубље већ секташку екипу која баца љагу и ружи све то. LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Какве те песмице о дражи спопале, није проблем у њима, проблем је о секташком менталитету који се учи тамо. Ти када браниш овај камп не браниш певање песмица о дражи, трдиционализм, родољубље већ секташку екипу која баца љагу и ружи све то. Jok tebra, Akakije me ne zanima a ni ono tuce nesretnika koji ga slede ali me zanimaju kampovi za obuku mladih u srbiji kojih na zalost nema a ja bi ih posejao nekoliko desetina po srpskim sumams... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Jok tebra, Akakije me ne zanima a ni ono tuce nesretnika koji ga slede ali me zanimaju kampovi za obuku mladih u srbiji kojih na zalost nema a ja bi ih posejao nekoliko desetina po srpskim sumams... Ја см ти показао извиђаће. Шта њима фали, имаш их у сваком другом граду? Какве би ти то тачно кампове, да ти уче дете ко је непријтељ Србије и у кога треба да се пуца? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 kampovi za obuku mladih Kakvih mladih, oni na slikama nemaju ni 10 godina? Kakvog to ima smisla uopste? Da bar imaju 16 ili 18 godina, ajde i nekako. Ovako ja krivim roditelje sto su decu upustali u to, da oblace nekakve uniforme i igraju se rata. Ne znam ni da li je paintball dozvoljen tolikoj deci.. GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Значи тотллно жумрите на то што их уче скеташком менталитету, само д би одбранили "традиционализам" и "кознерватизам"..... Ја не верујем колико немте интегритета на сопствено мишљење.... већ ако нешто осуђују неки супротно од вас ви морате да браните. Они се уче тамо да "бране народ" исто колико Мирољуб Петровић брани првослвље. Толико. Не жмурим. Већ сам на почетку рекао да не одобравам ТАЈ камп, али да се та ИДЕЈА може искористити на добро. А ви се противите самој таквој идеји. Наравно да сам против секташке индотринације деце. Не приписуј ми нешто што нисам рекао. То ти је већ ко зна који пут. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука