Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Значи ти мислиш да су Зилоти - Хришћани? Побркао си мало лончиће.... Ja sam bio ubeljen da su hriscani ... Krste se slicno rimokatolicima a ovi su hriscani ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ja sam bio ubeljen da su hriscani ... Благо теби ако су ти ово хришћани oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Znaci lepo je videti decu koja drze puske umesto dzojstika, brate nesto si ti zesce pobrkao, dalje rolanja sto se tice, nisam video jos ni cuo da deca rolaju (kolko znam ta pojava se desava tek u kasnijem srednjoskolskom uzrastu), a metanije i pesme Bogorodici bas divno idu uz puske nema sta... a sto se roditelja i sile tice to je vec neka druga tema... Izmedju replike puske i igrice gde ce kuci igrati americku igru gde je cilj ubijati Palestince sa sto manje ubijenih civila,dece i zena (do 10 ubijene dece prolazis nivo),biram ovo prvo. Nesto sam siguran da ne gresim dusu,da ta replika puske nije cilj,a da su mozda te metanije,pesme Bogorodici upravo taj cilj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ako si siguran, onda idi kod Akakija da te nauci cilju... da ciljas... znaci prvo meta pa onda metanija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Nisam siguran,ali gotovo sam siguran da nisi ni ti. A sto se odlaska kod Akakija tice i mog misljenja o toj sekti ja sam naveo to vec na prvim stranama teme. A i nesto sam siguran da ti o njemu i tim zilotima znas mnogo vise,nego ja. Samo ne znam cemu sva ova pisanija i diskusija,mogao si odmah da kazes ma da je nesto najbolje na svetu ako potice od Akakije ili koga vec ne valja,a ne da se preganjamo konkretno o situaciji da bi dosli do ovog zakljucka. I sto se ovog slucaja tice mene Akakije ne zanima ni ic,zanima me sta se to konkretno dogadja,cemu medijska histerija i sta je u svemu toliko lose da znamo i mi pa da ponavljamo ko papagaji,da ne idemo mimo europske Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Prvo kazes siguran si, pa sad kazes nisi, sta sad?! Pa moj prvi post u temi je sadrzao sve ovo dalje sto sam pisao, stvarno si protivrecan :.mislise. Al nema veze, kad je vec moralo tolko da se objasnjava, bitno da si razumeo. Evo na brzinu nadjoh temu https://www.pouke.org/forum/topic/17201-%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B8-ziloti/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 u pravu si. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Posto sam editovao, ako nisi video, stavio sam link sa temom o zilotima pa pogledaj o cemu se radi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Мени ово личи на ''тресла се гора, родио се миш''... Мислим да је Преосвећени Порфирије преувеличао догађај таман као и неки овде на форуму. Нема ту посла за полицију. Шта полиција ту да ради? Да одузима предмете којима је извршено кривично дело? Дакле, пластичне пушке којима је се кидисало на замишљеног непријатеља. Много буке ни око чега... zuti car and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Posto sam editovao, ako nisi video, stavio sam link sa temom o zilotima pa pogledaj o cemu se radi. Pa nije bas i da sam toliko neinformisan,znam ja ko su oni i sta su,ali za ovu ideju svaka cast i pritom podrzavam sve u ovoj poruci napisano Мени ово личи на ''тресла се гора, родио се миш''... Мислим да је Преосвећени Порфирије преувеличао догађај таман као и неки овде на форуму. Нема ту посла за полицију. Шта полиција ту да ради? Да одузима предмете којима је извршено кривично дело? Дакле, пластичне пушке којима је се кидисало на замишљеног непријатеља. Много буке ни око чега... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 PORFIRIJE O KAMPU NA KUČAJSKIM PLANINAMA:To nema veze s Hristom. Policija da ispita vojnu obuku dece DRUŠTVO 07:09, 04.08.2014. 65 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Skandalozan je način na koji militarizuju najmlađe, kako ih zloupotrebljavaju i dovode u zabludu. To nema veze s pravoslavljem, Hristom i jevanđeljem, rekao vladika BEOGRAD - Decu učesnike Svetolazarevog pravoslavnog kampa koji je sredinom jula na Kučajskim planinama priredio zilotski red samozvane Srpske istinske pravoslavne crkve, na kome su učili da pucaju, pevaju himnu „Bože pravde“ i učestvuju u vojnim akcijama, sada pokušavaju da zaštite SPC, ali i Antifašistička akcija Novi Sad!Oni su pozvali nadležne organe, pre svih policiju, da reaguju povodom fanatičnog pristupa kojim Istinska pravoslavna crkva, otcepljena frakcija SPC, decu uči „pravoslavnom nacionalizmu“.- Deset dana u pećinama i šatorima, ostavljena na milost i nemilost psihopatama, igraju se raznih srednjovekovnih rituala i simulacije ratovanja s „kalašnjikovima“, noževima i sekirama. Celu stvar krasi fašistička ikonografija s keltskim krstovima, simbolima ljotićevskih jedinica, zastavama južnjačke konfederacije i imperijalnim ruskim amblemima - navode iz AFA i naglašavaju da je sve još strašnije kad se zna da su ziloti poznati po sloganima „Pravoslavlje ili smrt“ i „Udri za Hrista“. Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije naglasio je da ovim kampom treba da se pozabavi država.- Skandalozan je način na koji militarizuju najmlađe, kako ih zloupotrebljavaju i dovode u zabludu. To nema veze s pravoslavljem, Hristom i jevanđeljem, pa pozivamo organe reda da ispitaju uslove u kojima deluje ova samozvana grupa koja se lažno predstavlja - rekao je vladika Porfirije. Kurir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ово је далеко боље. Браћа Грци - извиђачи. Извиђачи из Грчке на Литургији у Земуну 4. Август 2014 - 11:03 Извиђачи из Верије и Солуна на литургијском сабрању и причешћуу манастиру Архангела Гаврила у Земуну Дивна је слика данас у порти манастира Архангела Гаврила у Земуну: пуна црква благочестивог народа, али и испред храм, јер нису сви могли да уђу у цркву. Необични су гости ту: млади извиђачи из Верије и Солуна у посети су данас Земуну и Београду. Неколико дана су у Србији као учесници Међународног скупа извиђача у Вршцу. За певницом, међу певачима и млади извиђач Грк. Света Литургија је данас у манастиру Архангела Гаврила служена на грчком, српском и црквенословенском језику, како је Патријарх Иринеј и благословио. Умножавале су се молитве на ова три језика, али се умножила и љубав између ова два православна народа, грчког и српског. Светом Литургијом је началствовао презвитер Панајотис Каратасис (Грчка Православна Црква), а саслуживали су: презвитер Вукашин Милићевић и ђакони Здравко Јовановић и Александар Суботић. Зорица Зец Извор: http://www.spc.rs/sr/izvidjachi_iz_grchke_na_liturgiji_u_zemunu LISA, Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Nije problem da postoji kamp al je problem kad ga organizuju duševno , mentalno i psihički oštećeni ljudi. Ovi "Istinski" su neko ko se bavi teorijama zavere, konstantno su u nekom stanju napadnutosti, tripuju da su proganjani i sad okupiš decu koju od malena indoktriniraš. Problem postoji. Млађони, Милан Ракић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Moze i ovako LISA, Млађони and Marjanovic је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Шта год ми мислили о Акакију и његовој секти ово што је урадио са тим кампом ће наићи на одобравање у народу, чак и на похвале и он је овим добио знатне поене у народу. А зашто је то тако, мислим да само ретардирани не увиђају. У мом комшилуку као што сам писао пре пар година мађарски неонацисти су сваки викенд правили дернеке, њих по 200. Вежбали гађање из оружја, прикупљали исто и ко год се жалио ништа се није дешавало. Држава просто није реаговала. Када су кренуле туче по месту онда су медији покушали да све то заташкају, међутим тешко је с обзиром на интернет. На крају у медијима се појавила као фол објективна слика о сукобу српских и мађарских ултрадесничара. Колико је то реално довољно је да наведем само цифре да у мом месту постоји око 200 и више припадника 64 жупаније ултранационалистичке дружине мађарских неонациста и насупрот њима било је неких 10-ак образоваца( кажем било јер их више нема , просто су се распали, док су се мађарски неонацисти у међувремену повећали, баш су се пре неки дан сви ђутуре онако ћелави сликали преко пута моје куће док сам ја излазио из капије да одем на литургију). Ако Двери рачунамо у исто такве ултранационалисте ( мада Двери то нису ) онда је са српске стране укупно било 20-ак десничара и то кад натегнемо мимо сваке објективности. То су медији представили као сукоб српских и мађарских неонациста. Реално тог сукоба није било јер да је било сукоба српских и мађарских неонациста сада би вероватно у Војводини трајао рат. Истина је била да су ови мађарски неонацисти ишли по селу и лемали кога стигну. Држава је реаговала тек када је ситуација постала толико напета да је дошло до заиста озбиљног заоштравања међунационалних односа. Тада су послали неколико патрола полицајаца у место и на крају похапсили коловође ових мађарских неонациста не само због тучњава које су приређивали готово сваког викенда него и због разбојништава и на крају поседовања ватреног и хладног оружја. У рашкој области мало-мало па похапсе неке вехабије са оружјем до зуба. И сад насупрот свему томе имамо неког шашавог секташа који вежба децу пластичним пушкама. Да није жалосно био би монтипајтон шоу. Једини реални проблем у овим камповима је то што је у питању параноично-апокалиптична секта. Али и та секта је уредно регистрована у држави Србији као верска заједница. Питање је да ли држава уопште има законског основа да било шта покреће против ових летњих кампова и Акакија. Ако у њихово верско убеђење спада обучавање деце у руковању пластичним оружјем то је онда искључиво њихов проблем. Јер пластичне пушке су таман толико опасне као и употреба сирупа Мукодина. Србадија, Пајко, zuti car and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука