Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Не делује ти, али оно .. размислли.. бивши скинхеаад, после монах зилотски.... размисли... који је менталитет људи који их "уче ту" .... И чиме их уче... ком гледишту на свет. Јесте Акакије зилот и бивши скинс, ал не значи да је и даље скинс уосталом фотографије говоре да није скинс има дугу браду и косу јелте. Али људи пластичне пушке у рукама српских националиста то мора да је врло опасно! Србадија, Млађони, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 И одговорно тврдиш, значи, Вождовац је најјачи? наааћи Inace slazem se ovde u svemu sa Zeljkom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Јесте Акакије зилот и бивши скинс, ал не значи да је и даље скинс уосталом фотографије говоре да није скинс има дугу браду и косу јелте. Али људи пластичне пушке у рукама српских националиста то мора да је врло опасно! па прелаазио из једне у другу екстремистичку идеологију. А пушке у рукама било којих екстремистичких националиста - јесу опасна ствар. Видели смо 41ве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 ili zemunu ili novom beogradu ili na banovom ili na zvezdari zivim inace na vozdovcu Ok,jednostavno,tako je kako je.Niko ne garantuje da neko od ove dece nece svirati u nekom duvackom orkestru za koju godinu,jednostavno,gradska sredina je u pitanju. Oko tebe zivi nekoliko stotina mladih ljudi,narkomani su sigurno manjina ali su laksi "za primetiti". Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 наааћи Нааћи ша кажеш на аватар? Србадија је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Није то војска. Том логиком може да се каже и да ко воли историју нека иде да је студира, а не да га муче од малих ногу. Опште образобање треба бити одбрана и заштита. Сам назив каже да се ради о учењу одбране. а не напада и агресије, и заштите, а не терорисања и прављења експлозива са нападе. Деца воле да се играју ратних игара и да помажу у невољи. Много је боље и здравије да то раде у природи по урађеном програму него да се уче из игрица и филмова седећи у месту уз грицкалице и газиране сокове. Шта није војска? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Шта није војска? Ти кампови и одбрана и заштита. Има неких елемената војске али није права војска. Као што и учење историје и математике у ОШ није као и студирање истих. Нека се уче реду, раду, дисциплини и помагању ближњима од малена. Били би много бољи и зрелији кад одрасту. То све треба бити прилагођено њиховим узрастима и без идеолошких индоктринација, наравно. zuti car, Agaton Vuzman and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Нека се уче реду, раду, дисциплини и помагању ближњима од малена. Били би много бољи и зрелији кад одрасту. То све треба бити прилагођено њиховим узрастима и без идеолошких индоктринација, наравно. Све је то лепо што ти причаш, само што на овом кампу врло вероватно има врло опасне идеолошко-религијске индиктринације. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 па прелаазио из једне у другу екстремистичку идеологију. А пушке у рукама било којих екстремистичких националиста - јесу опасна ствар. Видели смо 41ве. А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита па и пластична zuti car and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита и онда су стигли кинези са својом робом.. кр кр Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ima li neki kamp koji usmerava na zastitu bliznjih a da se bavi biohazardima, bakteriologijom, virologijom?! Nema? Onda tesko mogu da poverujem da iko ozbiljno razmatra pitanje nase bezbednosti, bar ne prema prioritetima koje postavlja. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1663422/Ebola+br%C5%BEa+od+mera+suzbijanja.html Klimatoloske zavrzlame i ekologiju necu ni da pominjem bez obzira sto smo ove godine vec tri puta dobili po nosu. Mironosica, Justin Waters, Јефимија Крунић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Све је то лепо што ти причаш, само што на овом кампу врло вероватно има врло опасне идеолошко-религијске индиктринације. Има, када сам видео да пију кока-колу схватио сам да си у праву за горе наведено. Млађони, Mironosica and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Има, када сам видео да пију кока-колу схватио сам да си у праву за горе наведено. Шта зар пију кока-колу? Уф сунце ти пољубим, значи артемијевци су већи екстремисти јер ме убедише да не пијем кока-колу и чврсто сам им обећао ал слаба воља мене раслабљеног ми не одоли првој коли. Значи акакијевци нису антикокаколичари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ти кампови и одбрана и заштита. Има неких елемената војске али није права војска. Као што и учење историје и математике у ОШ није као и студирање истих. Нека се уче реду, раду, дисциплини и помагању ближњима од малена. Били би много бољи и зрелији кад одрасту. То све треба бити прилагођено њиховим узрастима и без идеолошких индоктринација, наравно. Pre će biti da je nešto drugo cilj: Омладини је потребна помоћ у отпору против тоталитарног секуларизма и либерализма –денационализације свести и дехристијанизације душе. link Млађони, Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 I pivo se pije,vidim...I to Zajecarac cini mi se.Pametni su oni. Sve u svemu,lepa zamisao.Kada bi se odstranio ekstremizam iz price,ostalo bi verovatno korisno druzenje za decu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука